• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Basladı mı kesiflere😇😇aferın kuzucuga..
Saron Saron @Bade1115 TurkuaZveMoR TurkuaZveMoR nerelerdesınız canlar
Canim merhaba, ben artik pek giremiyorum:(( Hatirladigin icin cok mutlu oldum☺ Sen nasilsin????

Ben meme reddiyle ugrasiyorum. Resmen uzatmalari oynuyoruz. Uykusunda bile zorla aliuor oyle olunca da Sutum cok cok azaldi. Emzirme danismaniyla gorusmek icin artik cok mu gec:(( bu sut artar mi bu saatten srnra..cok uzgunum

Basladı mı kesiflere😇😇aferın kuzucuga..
Saron Saron @Bade1115 TurkuaZveMoR TurkuaZveMoR nerelerdesınız canlar
Ancak kendimize gelmeye başladık canım 🙈😁 Hamileliğimin son ayı zor geçti. Kolik, bol gazlı, az uykulu bir kızım oldu. Üstüne sadece kucağımızda uyuyor 3 aydır. Bir de abla var, okulu, nazı vs… Buralara pek bakamıyordum.
Bir cesaret bayramda tatile gittik. Korktuğum gibi olmadı neyse ki.

Canim merhaba, ben artik pek giremiyorum:KK43:( Hatirladigin icin cok mutlu oldum☺ Sen nasilsin????

Ben meme reddiyle ugrasiyorum. Resmen uzatmalari oynuyoruz. Uykusunda bile zorla aliuor oyle olunca da Sutum cok cok azaldi. Emzirme danismaniyla gorusmek icin artik cok mu gec:KK43:( bu sut artar mi bu saatten srnra..cok uzgunum
5 aylık bebeklerde bile işe yaradığını söylüyorlar. Süt artar tabi.

Buralarda kimsecikler kalmamış eyy gidi 2022 anneleriii 😂😂 yeller esıyor burdaaaa
Nerde o geceleri gunduzleri karisan grup. Burda bi arkadas da bize cikismisti, yumun azcik gozunuzu bazilariniz hem.gece hem gunduz burda diye😂😂 Kimdi o hatirlayamadim
Kocama çocuğu veriyorum. Tek parça halinde alamıyorum. Pijama altı diz kapağına kadar çıkmış, sırtı açık, önlüğü tamamen arkaya kaymış 😂
Siz tek parça bulabiliyor musunuz ?
Tek ama aglayan bir parça. Esim asla sakinlestiremiyor cunku aglay8nca hemen panikliyor
Evet ya zor 2 cocukla ustelık heryere yetmeye calısırken kendımıze ezıyet edıyoruz. Bayramdan sonrra temızlık ıcın bırını cagırmaya karar verdım gercekten yetısemıyorum🤷
Cagir hic acima👍👍su an anneligi senden iyi kimse yapamaz ama temizligi yapabilir😊
Hayırlı bayramlar güzel anneler allah çocuklarımızı korusun kollasın hep birlikte uzun yıllar geçirelim inş
Amiinn
Kizlar merhaba bebeğim 3 ay 21 günlük. Sadece anne sütüyle beslemeye çalışıyorum geceleri cok sık uyanıyor ve memeye saldırıyor. Herkes bebeğimin doymadigini söylüyor henüz doktorumuza bu durumu danışmadım. Ve memede belli bir süre sonra ağlıyor diger memeye geçince susuyor. Acaba sütüm mü yetmiyor ? Bebekleriniz ne kadar sıklıkta uyanıyor
Bence doktorunuz gelisimine normal diyorsa asla mamaya gecmeyin. Ben ayni hatayi yaptim simdi meme reddiyle ugrasiyorum sutum bitecek duzeye geldi..
5 aylık bebeklerde bile işe yaradığını söylüyorlar. Süt artar tabi.
Insallah🤲🤲 cok sevindim zaten kendimi annemin kollarina bir atsam her sey duzelecek. Su anki.kosullarim cok zor. K.validem benle ve sut konusunda h9c desteklemiyor. Surekli emzik veriyor, mama veriyor.. aglayinca hemen mama yapalim diyor...

Saron Saron Ben Solgar tablet kullandım. Sütü güzel artırıyor. İlk zamanlarda kızım da memeyi reddetmişti, ben sürekli memede tutup biraz da zorladım. Yorucu oldu ama başardım.
Vazgeçmeyin hiç.
O tabletlerden ben de aldim Solgar yeast. Bende ise yaramadi diyemem ama sorun su ki cocuk emmiyor. Biraz fazla emdigi an sutum hemen artiyor.. Ben de gercekten belki 2 saat kucagimda sallanan koltukta salliyorum tamamen uykuya dalinca veriyorum memeyi zorlayarak. Bazen aliyor hemen ama bazan de tam sabir testi..uyaniyor tekrar veriyorum fln.. vazgecmicem aynen o kesin..her gun 5 ml de sut gecse bogazindan 6 ay vazgemicem.

Nerde o geceleri gunduzleri karisan grup. Burda bi arkadas da bize cikismisti, yumun azcik gozunuzu bazilariniz hem.gece hem gunduz burda diye😂😂 Kimdi o hatirlayamadim

Tek ama aglayan bir parça. Esim asla sakinlestiremiyor cunku aglay8nca hemen panikliyor

Cagir hic acima👍👍su an anneligi senden iyi kimse yapamaz ama temizligi yapabilir😊

Amiinn

Bence doktorunuz gelisimine normal diyorsa asla mamaya gecmeyin. Ben ayni hatayi yaptim simdi meme reddiyle ugrasiyorum sutum bitecek duzeye geldi..

Insallah🤲🤲 cok sevindim zaten kendimi annemin kollarina bir atsam her sey duzelecek. Su anki.kosullarim cok zor. K.validem benle ve sut konusunda h9c desteklemiyor. Surekli emzik veriyor, mama veriyor.. aglayinca hemen mama yapalim diyor...
Manevi destek çok önemli. Dinlenmeyince de süt artmıyor.

Gercekten sut olayı anneyı cok yıpratıyor bız de başta cok yasadık nezamam mamayı bıraktım ozman emmeye basladı gogsuöun bırını hıc almıyordu ac kaldıgı zaman o gogsumu vererek sutu artırdım. Incır dut su yesıllık ne varsa yemeye calsıyorum naparsm yapayım uykumunalınca sutumm oluyor. Aman aman kılolu degıl ama olsun ınatlammamayı vermıcem 1.5 ay oldu bırakalı. Zaten gogusten saglık sorunları yasıyorum belkı bıyopsı sonrası amelıyatnolmam gerekecek emzırebıldıgım kadar emzırmeye kararlıyım. Saron Saron bu konudakı emegını vazgecmeyısını bilıyorum zafer bızım olacak canım😇

Amiinn

Bendim o da niye cikismak diyosnz🤣 uzulmustm uyumuyosnz diye

Gercekten sut olayı anneyı cok yıpratıyor bız de başta cok yasadık nezamam mamayı bıraktım ozman emmeye basladı gogsuöun bırını hıc almıyordu ac kaldıgı zaman o gogsumu vererek sutu artırdım. Incır dut su yesıllık ne varsa yemeye calsıyorum naparsm yapayım uykumunalınca sutumm oluyor. Aman aman kılolu degıl ama olsun ınatlammamayı vermıcem 1.5 ay oldu bırakalı. Zaten gogusten saglık sorunları yasıyorum belkı bıyopsı sonrası amelıyatnolmam gerekecek emzırebıldıgım kadar emzırmeye kararlıyım. Saron Saron bu konudakı emegını vazgecmeyısını bilıyorum zafer bızım olacak canım😇
Benimki de çok kilolu değil ama doktor normal buluyor. Mama vermek istemiyorum. İlk kızım da aynı şekildeydi, kocaman sağlıklı bir kız şimdi.
Çok geçmiş olsun, kolaylıkla atlatırsın inşallah.

Kızlar bu son atak haftası benim için çok zor geçiyor. Oğlum asla sarılmadan uyuyamıuor. Bir yere misafir olarak gittiğimizde de benim de yanında uzanmamı istiyor. Evde de aynı şekilde. Bazen sabahları daha uzun uyuyalım diye ben de alıştırmış olabilirim. Emzik düştüğünde uyanıuor uykuya dalarken. Uyurken mutlaka el ele tutuşmak vs istiyor. Yatağına koydupum gibi uyurdu eskiden ama şuanda gece gündüz destek istiyor. 5-6 saat uyurdu şimdi yarım saat veya saatte bir kalkıyor. Gerçekten çok zorlanıyorum. Bunu tecrübe eden var mı? Veya bu atak haftası geçici mi? Birkaç yerde bu uyku gerilemesiyse kalıcı gibi de okudum.

Baby spa’larda barsak enfeksiyonu çok görülüyormuş.
Biz eve havuz ve boyunluk aldık. Önümüz yaz nasıl olsa. Evde mini spa yapacağız:)
Ayyy biz çocuğu havuza soktuk, 3 hafta sonra bağırsak enfeksiyonu oldupunu öğrendik bundan ötürü mğ acaba? Çok uğraştık tedavisi için neler neler yaşadık. Su yutmadığına eminim ama. Kiraladığımız Villanın özel havuzuydu. Havuz linki alsam sizden

Amiinn

Benim k.valide de sizinli gibi hemen mama verelim diye motivasyonumu kırıyor. Çocuk doğduğundan beri 5 kilo aldı hala sütün yok diyor. Ben meme reddini her ay atak haftasında yaşıyorum. Mastit tedavisi bile oldum. Geçici bir süreç oldu meme redleri bende. Çözümü şu şekilde oluyor bende; gezdirerek emzirmek. Diğer her yolu denedim bazen yarıyor. Ama gezdirerek emzirmek mutlaka işe yarıyor

Benim k.valide de sizinli gibi hemen mama verelim diye motivasyonumu kırıyor. Çocuk doğduğundan beri 5 kilo aldı hala sütün yok diyor. Ben meme reddini her ay atak haftasında yaşıyorum. Mastit tedavisi bile oldum. Geçici bir süreç oldu meme redleri bende. Çözümü şu şekilde oluyor bende; gezdirerek emzirmek. Diğer her yolu denedim bazen yarıyor. Ama gezdirerek emzirmek mutlaka işe yarıyor
Ay sinir oluyorum bu süt kesicilere😠senı de emzırecek kadar sutum var dıcen olmuyor kv netıcede😁hassasum bu konuda sut konusuu yoruma kapalı mı desen? Ben bu konuda 1 kez agzımı actım kımse konusamıyor daha gercı benım çirkefliğimden sonra meme sorunları yasadım 🙈 acaba haksızlık mı ettım dıye dusundum durdum

Ay sinir oluyorum bu süt kesicilere😠senı de emzırecek kadar sutum var dıcen olmuyor kv netıcede😁hassasum bu konuda sut konusuu yoruma kapalı mı desen? Ben bu konuda 1 kez agzımı actım kımse konusamıyor daha gercı benım çirkefliğimden sonra meme sorunları yasadım 🙈 acaba haksızlık mı ettım dıye dusundum durdum
Ben mama veriyorum ama memeyi bırakmadım ne kadar içse kâr diye . Kv geçen laf etti . Eşim dedi ikisini de veriyor Bende dedim yoo meme vermiyorum sadece mama veriyorum kestim memeyi bitti kalmadı çok şükür . O gün bugündür acmiyor ağzını 😂

Bır kadının en buyuk dusmanı kan emıcısı motıvasyon bozucusu yıne baska bır kadın ya😠kendılerı de anne hangınanne coxugununn kotulugunu ac kalmasını ister ki. Kendilerinı tatmın edecekler dıye konsuup duruyorlar

Bır kadının en buyuk dusmanı kan emıcısı motıvasyon bozucusu yıne baska bır kadın ya😠kendılerı de anne hangınanne coxugununn kotulugunu ac kalmasını ister ki. Kendilerinı tatmın edecekler dıye konsuup duruyorlar
Aynen öyle . Artık duymamaya çalışıyorum da iş işten geçti Allah'tan kızım bırakmadı emmeyi istiyor ne kadar mama yesede. Buna da şükür diyorum hiç almamasindan iyi

Back