Cnm 3 ay dolduktan snr benimki hatta hepimizinki cok sık uyanmaya baslamisti. Ben de bi ara doymuyo mu diye dusundum. Deneme icin bi kere mama deneyebilirsn ya da onceden sagdigin sut varsa biberonla ver uyandiginda. Ben en son 130 ml cozdum verdm 70 icti birakti 60 cop oldu hatta sinir oldm. Benimkinin sebebi aclik degildi. Bu donemde uyku gerilemesi oluyo bebeklerde surekli uyaniyolar o olabilir sebebi senin de. Ama dedigim gibi bi kere deneyip emin ol
Cok haklısınız sizin gibi düşünüyordum mama vermenin riskini biliyorum ama dayanamıyorum baskılaraNerde o geceleri gunduzleri karisan grup. Burda bi arkadas da bize cikismisti, yumun azcik gozunuzu bazilariniz hem.gece hem gunduz burda diyeKimdi o hatirlayamadim
Tek ama aglayan bir parça. Esim asla sakinlestiremiyor cunku aglay8nca hemen panikliyor
Cagir hic acimasu an anneligi senden iyi kimse yapamaz ama temizligi yapabilir
Amiinn
Bence doktorunuz gelisimine normal diyorsa asla mamaya gecmeyin. Ben ayni hatayi yaptim simdi meme reddiyle ugrasiyorum sutum bitecek duzeye geldi..
Insallahcok sevindim zaten kendimi annemin kollarina bir atsam her sey duzelecek. Su anki.kosullarim cok zor. K.validem benle ve sut konusunda h9c desteklemiyor. Surekli emzik veriyor, mama veriyor.. aglayinca hemen mama yapalim diyor...
Canim cok gecmis olsun insallah ciddi bir sey degildir.Gercekten sut olayı anneyı cok yıpratıyor bız de başta cok yasadık nezamam mamayı bıraktım ozman emmeye basladı gogsuöun bırını hıc almıyordu ac kaldıgı zaman o gogsumu vererek sutu artırdım. Incır dut su yesıllık ne varsa yemeye calsıyorum naparsm yapayım uykumunalınca sutumm oluyor. Aman aman kılolu degıl ama olsun ınatlammamayı vermıcem 1.5 ay oldu bırakalı. Zaten gogusten saglık sorunları yasıyorum belkı bıyopsı sonrası amelıyatnolmam gerekecek emzırebıldıgım kadar emzırmeye kararlıyım.Saron bu konudakı emegını vazgecmeyısını bilıyorum zafer bızım olacak canım
Hahah sen miydinBendim o da niye cikismak diyosnzuzulmustm uyumuyosnz diye
Aynen oyle. Emzir dene zorla demesi gerekirken tam tersi resmen sistematik olarak sutumu kesti.. Ben de gezdirerek ziplatarak cok denedim. Onceleri oluyordu ama o kadar cok azaldi ki artik o da cok zor. Ama vazgecmicemBenim k.valide de sizinli gibi hemen mama verelim diye motivasyonumu kırıyor. Çocuk doğduğundan beri 5 kilo aldı hala sütün yok diyor. Ben meme reddini her ay atak haftasında yaşıyorum. Mastit tedavisi bile oldum. Geçici bir süreç oldu meme redleri bende. Çözümü şu şekilde oluyor bende; gezdirerek emzirmek. Diğer her yolu denedim bazen yarıyor. Ama gezdirerek emzirmek mutlaka işe yarıyor
Iyi yapmissin karismasinlar her seyeAy sinir oluyorum bu süt kesicileresenı de emzırecek kadar sutum var dıcen olmuyor kv netıcede hassasum bu konuda sut konusuu yoruma kapalı mı desen? Ben bu konuda 1 kez agzımı actım kımse konusamıyor daha gercı benım çirkefliğimden sonra meme sorunları yasadım acaba haksızlık mı ettım dıye dusundum durdum
Allahim ne zorlari var yaa emzirmene sevinecegine..Ben mama veriyorum ama memeyi bırakmadım ne kadar içse kâr diye . Kv geçen laf etti . Eşim dedi ikisini de veriyor Bende dedim yoo meme vermiyorum sadece mama veriyorum kestim memeyi bitti kalmadı çok şükür . O gün bugündür acmiyor ağzını
Aynen oyle..Bır kadının en buyuk dusmanı kan emıcısı motıvasyon bozucusu yıne baska bır kadın yakendılerı de anne hangınanne coxugununn kotulugunu ac kalmasını ister ki. Kendilerinı tatmın edecekler dıye konsuup duruyorlar
Olabilir. Özel havuz olsa da çok iyi temizlememişlerdir belki.Ayyy biz çocuğu havuza soktuk, 3 hafta sonra bağırsak enfeksiyonu oldupunu öğrendik bundan ötürü mğ acaba? Çok uğraştık tedavisi için neler neler yaşadık. Su yutmadığına eminim ama. Kiraladığımız Villanın özel havuzuydu. Havuz linki alsam sizden
Çok doğru .Benim ilk kızım 9 aylıkken 7 kiloydu .İkinci kizim 4 aylıkken 7 kilo.Her bebegin gelisimi kendine goredir hepimiz ayni boy ve kiloda olmadigimiza gore bebeklerimiz de oyle olamazlar. Doktora gidiyosn o sana kilo alimi iyi diyosa iyidir. Burda da var 3 ay olmadan 7.5 kilo olan bebek. Benimki de 3 aylikken 5660ti. Zaten benimki 3090 dogdu baska bebek 3900 doguyor. Ayni anne babanin cocuklariy ben 3300 dogmusm kardesim 3900 dogmus o mesela 3 ay olmadan 7 olmustr ama ben minyon gittm hep
Olabilir. Özel havuz olsa da çok iyi temizlememişlerdir belki.
Bizim aldığımız buydu. Fiyatı çok artmış. Bir de boyunluk aldık.Sea&Sun 4 BoÄumlu Dikdörtgen Derin Havuz 140x100x70 Cm Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Sea&Sun 4 BoÄumlu Dikdörtgen Derin Havuz 140x100x70 Cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Meraba bende meme + mama bir gidiyorum çoookk şükür meme reddi olmadı önce emzirip sonra mamayı veriyorum.Cok zorlanıyorum haftalardır uykusuzum. Neyi var anlamıyorum. Önce yatış pozisyonunu sevmiyor diye düşündüm yuz ustu yatırdık başta uzadı uykusu ama yok şimdi yine yarım saatte bir kalkıyor. Gündüzde öyle yapışık yaşıyoruz. Ve herkes doymuyor diye baskı yapıyor mama denemeyi düşünüyorum yarın sipariş vereceğim. Bana ek gıdaya geç diye baskı bile yapıyorlar cok zormuş annelik. Herkesin cok acımasızca yorumları oluyor zaten cok yorgunum bedenen birde mental olarak yıkıyorlar beni. Mamayı hiç vermek istemiyorum meme reddi yasarim diye ama deneyeceğim. Bir dünya damla ilac çay aldım su içmekten kusacagim artık sutum artsın da doysun kafasına öyle bir soktular ki kendimi paralıyorum ama uç haftadir bir düzen oluşmadı.
Balkona koymayı düşünüyorum. Salonda güvenemedim, patlarsa parkeler gider.Ne güzel evin içine koysak patlar mı acaba .siz bahçede mi kullanacaksınız
Cok sasiriyodm uyumamaniza bi de bakmistm bazilariniz hem gece 2de yazmis hem sabah 8de ben de hamileyken ne uyuyodm uykularm bitmiyodu sasiriyodm size:) bilmezdm o zamanlar insan uyumadan da yasayabiliyomsCanim cok gecmis olsun insallah ciddi bir sey degildir.
Emzirme konusunda da cook moral oluyor bunlari duymak. Mamayi birakmam icin k.validemin bizden gitmesi lazim.. cocuk azicik aglasa kapida bitiyor...eli belinde mucadelemi izliyor. Ve "mama yapayim mi?" Yapp Allah kahretmesin yap... Cok sinirliyim anlatamayacagim kadar cok..
Hahah sen miydinAnneler geceleri kudurunca yumun gozunuzi derdiya eskiden oyle gibi gelmis demek ki o zamanlar☺☺
Aynen oyle. Emzir dene zorla demesi gerekirken tam tersi resmen sistematik olarak sutumu kesti.. Ben de gezdirerek ziplatarak cok denedim. Onceleri oluyordu ama o kadar cok azaldi ki artik o da cok zor. Ama vazgecmicem
Iyi yapmissin karismasinlar her seye
Allahim ne zorlari var yaa emzirmene sevinecegine..
Aynen oyle..
dogru soyluyosun kim ne dese ne yapsa batiyor. bir de sutumun azalmasina neden olan moralimi bozan alakasiz seyler oldu aile icinde ondan da cok doldum sanirim. Neyse elimden geleni yapicam insallah yine artar sutum bebek de emer.Cok sasiriyodm uyumamaniza bi de bakmistm bazilariniz hem gece 2de yazmis hem sabah 8de ben de hamileyken ne uyuyodm uykularm bitmiyodu sasiriyodm size:) bilmezdm o zamanlar insan uyumadan da yasayabiliyoms
Kv'ye takilmamaya calis sen yine emzir benim sutum var bebek kilo aliyo diye mama vermedik yine de kendi annem 3 gunde 1 acaba ac mi bi kere mama mi versek. Baslarda cok takiyodm hemen sutum azaliyodu o oyle konusunca. BGece uyanio diye mama vermek istiyo neden cnk kendi sutu yokms 2 cocuguna da mama vermis cok rahat etmis. Simdi atak matak sık uyaniyo diye yine basladi mama verelim demeye acliktan uyanmiyo biliyorm yani ama acaba mi fln kmsenin kotu niyeti yok takilma bence onlar da bebegi bos yere huzursuz etmeyelm doymuyosa diye dusunuyolar iste. ilk kizin da mama almadi mi ne fark etti saglikli olsnlar yeter ki kendini uzdugune degmez. Halam 3 cocuguna da sadece meme vermis bz ikimiz de mama yemisz halamin kizinda bgn ne migreni biter ne diz agrisi ne gözü masallah kardesimle bende hicbisey yok cok sukur yani ben o anne sutu bagisiklik olayina da pek inanmiorm
Kızımı 2 ay mama ve meme ıle besledım sutum yoktu hıc sorun etmedım mamayı hatta ben verdım sonrasunda hırs ettim 2 yasına kadar emzırdıım hastane kapısından ayrılamıyoruz. Geecekten anne sutune olan inancım kayboldu hep zayıf ve hasta bır cocuk...Cok sasiriyodm uyumamaniza bi de bakmistm bazilariniz hem gece 2de yazmis hem sabah 8de ben de hamileyken ne uyuyodm uykularm bitmiyodu sasiriyodm size:) bilmezdm o zamanlar insan uyumadan da yasayabiliyoms
Kv'ye takilmamaya calis sen yine emzir benim sutum var bebek kilo aliyo diye mama vermedik yine de kendi annem 3 gunde 1 acaba ac mi bi kere mama mi versek. Baslarda cok takiyodm hemen sutum azaliyodu o oyle konusunca. BGece uyanio diye mama vermek istiyo neden cnk kendi sutu yokms 2 cocuguna da mama vermis cok rahat etmis. Simdi atak matak sık uyaniyo diye yine basladi mama verelim demeye acliktan uyanmiyo biliyorm yani ama acaba mi fln kmsenin kotu niyeti yok takilma bence onlar da bebegi bos yere huzursuz etmeyelm doymuyosa diye dusunuyolar iste. ilk kizin da mama almadi mi ne fark etti saglikli olsnlar yeter ki kendini uzdugune degmez. Halam 3 cocuguna da sadece meme vermis bz ikimiz de mama yemisz halamin kizinda bgn ne migreni biter ne diz agrisi ne gözü masallah kardesimle bende hicbisey yok cok sukur yani ben o anne sutu bagisiklik olayina da pek inanmiorm
Sabahları bende yanıma alıyorum 6 da uyanıyor. Biraz daha uyuyoruz ama beni emzik yapıyor. Gece emmek için kalkıyor. Atak veya uyku gerilemesi bence. Gündüz zaten memede ya da kucağımda uyuyor hep böyleydi.Kızlar bu son atak haftası benim için çok zor geçiyor. Oğlum asla sarılmadan uyuyamıuor. Bir yere misafir olarak gittiğimizde de benim de yanında uzanmamı istiyor. Evde de aynı şekilde. Bazen sabahları daha uzun uyuyalım diye ben de alıştırmış olabilirim. Emzik düştüğünde uyanıuor uykuya dalarken. Uyurken mutlaka el ele tutuşmak vs istiyor. Yatağına koydupum gibi uyurdu eskiden ama şuanda gece gündüz destek istiyor. 5-6 saat uyurdu şimdi yarım saat veya saatte bir kalkıyor. Gerçekten çok zorlanıyorum. Bunu tecrübe eden var mı? Veya bu atak haftası geçici mi? Birkaç yerde bu uyku gerilemesiyse kalıcı gibi de okudum.
Sen atak haftani dogmasi gereken haftaya gore hesapliyosn dimi ona gore simdi mi 19. Haftalarda oluyo seninki?Kızlar bu son atak haftası benim için çok zor geçiyor. Oğlum asla sarılmadan uyuyamıuor. Bir yere misafir olarak gittiğimizde de benim de yanında uzanmamı istiyor. Evde de aynı şekilde. Bazen sabahları daha uzun uyuyalım diye ben de alıştırmış olabilirim. Emzik düştüğünde uyanıuor uykuya dalarken. Uyurken mutlaka el ele tutuşmak vs istiyor. Yatağına koydupum gibi uyurdu eskiden ama şuanda gece gündüz destek istiyor. 5-6 saat uyurdu şimdi yarım saat veya saatte bir kalkıyor. Gerçekten çok zorlanıyorum. Bunu tecrübe eden var mı? Veya bu atak haftası geçici mi? Birkaç yerde bu uyku gerilemesiyse kalıcı gibi de okudum.
Ondan başka saklayamazsın canım çünkü poşetin hava almaması lazım ben birleştiriyordum bişey olmuyorduHanımlar benim kız geceleri eskisi gibi kalmadığından o aradaki sütü sağmak istiyorum ne kadar çıksa kardır yani.
Yalnız süt saklama poşetim yok onun dışında buzlukta nasıl saklanır ve başka günlerde olan sütler birleştirilir mi ?
Bizim ikinci ayda aynı böyle olmuştu dokunuyordum bastırıyordum çocuk tepki vermiyordu demekki acımıyor iltihap vs olsa acır diye hiç dokunmadım zamanla geçti. Heralde tırnağını keserken kenarını mi çok kestim ne yaptıysam bir kaç defa oldu şuan bir sey yok çok şükürEki Görüntüle 3059554
Burda da kırmızılığı böyle
Bayanlar merhaba ,
Ben ara ara sizi takip ediyorum her ne kadar yorum yapamasam da yazdıklarınız bana çok destek oldu.
Ben bir şey danisacaktim aklıma yatmıyor çünkübenim eşimin ve gözleri kahve benim ela fakat oğlanın gözleri mavi hadi değişir dedim ama daha da açılıyor bu göz rengi ne zaman değişiyor benimki 4 ayı geçti
Bilen varsa cevaplarsa çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?