• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
113 gün olmuş daha bırakmaz inşallah 🥰
Amin, hicbir sey icin bu kadar cabalamadim
Hem mama hem emzirme gidiyorum annem 2 aya kalmaz memeni bırakır biberonla verdiğin için diyor bana😢
Birakmaz asla meme vermekten vazgecme
4.ayda yan dönmesi gerekiyor diye biliyorum ama bende kontrolde soracağım sorun mu dönmemesi diye
Benimki hic donmuo donesi de yok🤭
Merhabalar size bir şey danışmak istiyorum. Benim 2 aylık bebeğim var ek olarak mama kullanıyorum başta Aptamil kullanıyordum şu an SMA aldım öncesinde bebeğim çok gaz sancısı çeken bir bebekti Sma kullandığımdan beri sürekli poposundan gaz çıkartıyor ve gazı çok kötü bozuk balık gibi kokuyor sizde böyle bir durumla karşılaştınız mı
Bence bir Hipp Organic deneyin. Gordugum en iyi mama, kakasi hep cok iyi maasallah.

Kızlar bebeğiniz her ay aynı miktarda mı kilo aldı şimdiye kadar? Ay ay yazabilir misiniz? Sanırım benimkinin azalmaya başladı ya kilo alımı. İlk aylarda çok iyiydi başta yarayan süt sonradan yaramayabilir mi acaba ya?

Kızlar bebeğiniz her ay aynı miktarda mı kilo aldı şimdiye kadar? Ay ay yazabilir misiniz? Sanırım benimkinin azalmaya başladı ya kilo alımı. İlk aylarda çok iyiydi başta yarayan süt sonradan yaramayabilir mi acaba ya?
Benim bebeğim 3.300gr doğdu bir aylıkken 4bucuk oldu 2aylikken 5.900gr şu an 3ayligiz dün kontrolü vardı 7kilo olmuş bizim oğlan

Ilk aylar 900 gr 1 kilo fln aliodu bu ay 660 gr almis hemen herkeste boyle olmus.
Bu ay daha az kilo aliyolar cnk hareketlendikleri icin. Yanliz sen dikkat ediyorm buraya hep bunlari yaziyosn bebegim doymuyo mu sutum yaramiyo mu. Bu isi cok stres yaptin gibi geliyo bana. Merak etme doymasa belli eder sana mutlaka. Sen gelisimine bak bebegin gelisimi iyiyse saglikliysa dr iyi diyosa dert etme

Benim oglum dogdugunda 3150 gr dı 1. Ay 3600 -2. Ay 5300 -3. Ay 6100 gr dı suan da 4. Aya gırecek 6600 falan cıkıyor. Kılolu olmasından zıyade saglıklı gelısımıne bakıyorum ama ılk ay cok takıldım tabı kılo alamayışına cunku doktorumuz cok abarttı bu durumu bende takıntıya neden oldu mama ve meme ıle toparladım

Bnmki de 4.aya bir hafta var bakalım dönecek mi haftaya bizimde kontrol mutlaka soracağım bnde
Endişelenme canım döner daha gün gün büyüyorlar 4 aydan sonra dönmeye başladı bizimki de yerinde durmuyor ana kucağında bağlamadan bırakamıyorum kendini popodan ittirerek inmeye çalışıyor geçenlerde babası bakarken sagolsun yerde bulduk Allahtan alçak ana kucağı battaniyesini atmış üzerinden onun üzerine düşmüş geldiğimizde gülüyordu 🥲tabi ben eşime gülemedim soylendim akşama kadar 😅

Endişelenme canım döner daha gün gün büyüyorlar 4 aydan sonra dönmeye başladı bizimki de yerinde durmuyor ana kucağında bağlamadan bırakamıyorum kendini popodan ittirerek inmeye çalışıyor geçenlerde babası bakarken sagolsun yerde bulduk Allahtan alçak ana kucağı battaniyesini atmış üzerinden onun üzerine düşmüş geldiğimizde gülüyordu 🥲tabi ben eşime gülemedim soylendim akşama kadar 😅
Dönme derken yan bile dönmüyor. Bizimki de sıkılınca pusetten kendini atio Polisan kaydira kaydira bide soylenme başladı büyük adam gibi söylenio 😄
Kızlar bu arada oglusumun kafasını kazıdım

Sabah sabah başıma gelen bu çocuklar büyüyene kadar ben kalpten gtmezsen biddha biseycik olmaz bana bı tuhaf ses duydum iyiki duymusum hemen kendimi kaldırdım battaniye çocuğun yüzünü kapatmış kurtulmaya calisio oğlum cok korktum ama yüzünü açınca bnmki gülüyor bana nasıl gülüyor oyun mu sandi napti cami açtım braz dışarıdan hava aldırdım dünde tam battaniye yorgan ile yaptırmayın diye video izlemistim bu havalar icin nasıl uyku tulumu almak gerekiyor? Sizlerden aman dikkat edin

Kilo alımının azalması normal.
Tam 3 kilo doğdu bebeğim. 3,5 aylığız dün 6600 çıktık.
Her bebeğin gelişimi farklı. Karşılaştırma hiç. Önemli olan doktorunuzun yorumu.
Sütün yarıyordur tabii ki. Aksini düşünme🥰

Sabah sabah başıma gelen bu çocuklar büyüyene kadar ben kalpten gtmezsen biddha biseycik olmaz bana bı tuhaf ses duydum iyiki duymusum hemen kendimi kaldırdım battaniye çocuğun yüzünü kapatmış kurtulmaya calisio oğlum cok korktum ama yüzünü açınca bnmki gülüyor bana nasıl gülüyor oyun mu sandi napti cami açtım braz dışarıdan hava aldırdım dünde tam battaniye yorgan ile yaptırmayın diye video izlemistim bu havalar icin nasıl uyku tulumu almak gerekiyor? Sizlerden aman dikkat edin
Artık kendilerini korurlar inşallah ya. Bizimkisi yüzüne bir şeyin temas etmesini seviyor. Müslini bazen yüzüne geliyor dokunmuyorum. Tamamen kapanmadığı sürece sorun olmaz bence
Yaz da geldi hem daha ince örtünürler🥰

Arkadaşlar hışırtılı kitap aldım kızıma yıkarsam hışırtısı gider mi nasıl temizlicem?
Bir de merak ettim burası bayağı aktif bi başlıktı nereye kayboldu herkes birşeyler mi kaçırdım ben?

Arkadaşlar hışırtılı kitap aldım kızıma yıkarsam hışırtısı gider mi nasıl temizlicem?
Bir de merak ettim burası bayağı aktif bi başlıktı nereye kayboldu herkes birşeyler mi kaçırdım ben?
Biz yıkadık gitmedi:) Makinede ipek ayarına attık

Zor anne oldum ama şu anneler gününü nedense kutlayamıyorum sosyal medyada. Bi bana mı garip geliyor? Herşey şov gibi, annelik böyle bişey değil bence ya.

Not: elbeeeette kutlayanlarada saygım var. Sadece kendi doğrumu paylaştım.
Ben de hiç kutlamazdım. Ama ilk anneler günüm olmuş, ilk kez evladım çiçeğe dokunmuş, insanlar şov desin istediğini düşünsün banane dedim Attım hikayeye😂

Back