- 2 Nisan 2014
- 52
- 10
- 88
- 32
Cnm 3 ay dolduktan snr benimki hatta hepimizinki cok sık uyanmaya baslamisti. Ben de bi ara doymuyo mu diye dusundum. Deneme icin bi kere mama deneyebilirsn ya da onceden sagdigin sut varsa biberonla ver uyandiginda. Ben en son 130 ml cozdum verdm 70 icti birakti 60 cop oldu hatta sinir oldm. Benimkinin sebebi aclik degildi. Bu donemde uyku gerilemesi oluyo bebeklerde surekli uyaniyolar o olabilir sebebi senin de. Ama dedigim gibi bi kere deneyip emin ol
Cok zorlanıyorum haftalardır uykusuzum. Neyi var anlamıyorum. Önce yatış pozisyonunu sevmiyor diye düşündüm yuz ustu yatırdık başta uzadı uykusu ama yok şimdi yine yarım saatte bir kalkıyor. Gündüzde öyle yapışık yaşıyoruz. Ve herkes doymuyor diye baskı yapıyor mama denemeyi düşünüyorum yarın sipariş vereceğim. Bana ek gıdaya geç diye baskı bile yapıyorlar cok zormuş annelik. Herkesin cok acımasızca yorumları oluyor zaten cok yorgunum bedenen birde mental olarak yıkıyorlar beni. Mamayı hiç vermek istemiyorum meme reddi yasarim diye ama deneyeceğim. Bir dünya damla ilac çay aldım su içmekten kusacagim artık sutum artsın da doysun kafasına öyle bir soktular ki kendimi paralıyorum ama uç haftadir bir düzen oluşmadı.