- 10 Mayıs 2021
- 196
- 200
- 33
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa aynisi gecen benimkine de oldu hatta yazcaktm buraya ben batik sandim torpuluyodm tirnaklarini oraya gelince bi baktm batik mi cikarir miyim diye agladi biraktm ertesi gun baktim gecmis. Benimki de yuzuk parmagiydi hattaEki Görüntüle 3059554
Burda da kırmızılığı böyle
Şimdi yatırdım insallah benimkinin de sabah geçer ya. Çok teşekkür ederim canım yanıtlarının içinAa aynisi gecen benimkine de oldu hatta yazcaktm buraya ben batik sandim torpuluyodm tirnaklarini oraya gelince bi baktm batik mi cikarir miyim diye agladi biraktm ertesi gun baktim gecmis. Benimki de yuzuk parmagiydi hatta
Bilmiyorum ki canım ya zaten tırnak keserken içim gidiyo bence bebek bakımının en zor işi tırnak kesmekGeçmiş olsun tırnak makasıyla mı alakalı acaba bilemedim neden olur ki kızarıklık
Eki Görüntüle 3059554
Burda da kırmızılığı böyle
Canım geçmezse lokum sar hemen geçiriyor geçmiş olsunn minnağaBilmiyorum ki canım ya zaten tırnak keserken içim gidiyo bence bebek bakımının en zor işi tırnak kesmek
Merhaba Benim bebeğimde de sürekli oluyor. Doktorumu gece fucidin krem sürüp ellerine eldiven geçir demişti hemen iyileştirdi. Mutlaka sabah ellerini yıka ağzına Götürürse elini parmakları kremli olmasın. Ben ilk cok korkmuştum. Ama tirnagi kesme şeklimizden ve Bebişler’in ellerini yumruk yapmasından dolayı oluyormus. Geçmiş olsun.Bilmiyorum ki canım ya zaten tırnak keserken içim gidiyo bence bebek bakımının en zor işi tırnak kesmek
İnsallah canım çok sağolKuzum ya gecmıs olsun. Ilk cocugumda yıkıyordum sıcakmsu dokuyorduum tırnak makasına kesmeden once 2. Cocukta hıc ozenmedım ama dıkkatnetmek lazım hafıf derın kessek boyle olabılır. Duzelırmyarına ımsallah
Teşekkür ederim canım denerim yarın yani insallah denemek zorunda kalmam amaCanım geçmezse lokum sar hemen geçiriyor geçmiş olsunn minnağa
Evet benimkinin eller hep yumruk ve ağzında. Yani şu anlık ağlamıyo o ellediğimde falan ama ben işte üzülüyorum şişerse falan diye. Teşekkür ederim Allah evlatlarımızı korusun inşallahMerhaba Benim bebeğimde de sürekli oluyor. Doktorumu gece fucidin krem sürüp ellerine eldiven geçir demişti hemen iyileştirdi. Mutlaka sabah ellerini yıka ağzına Götürürse elini parmakları kremli olmasın. Ben ilk cok korkmuştum. Ama tirnagi kesme şeklimizden ve Bebişler’in ellerini yumruk yapmasından dolayı oluyormus. Geçmiş olsun.
Kilo alımı nasıl ?Kizlar merhaba bebeğim 3 ay 21 günlük. Sadece anne sütüyle beslemeye çalışıyorum geceleri cok sık uyanıyor ve memeye saldırıyor. Herkes bebeğimin doymadigini söylüyor henüz doktorumuza bu durumu danışmadım. Ve memede belli bir süre sonra ağlıyor diger memeye geçince susuyor. Acaba sütüm mü yetmiyor ? Bebekleriniz ne kadar sıklıkta uyanıyor
İki gün önce bende özelden yazdım ama cevap vermedi inşallah iyidirlerBen de @Nm88326 yi çook merak ediyorum aklıma geldikçe profilini tıklıyorum ama girmiyo hiç.
Sorma bizim de çok oluyo geçen bir yerde izledim kenarları kesmemek lazımmış düz kesiyo tırnağı dipleri kesmiyo şekil verilmicekmiş öyle acır aslında o seninki acıya dayanklı heralde maşallah benim kızın da sürekli oluyodu artık kesmiyom kenarları oval şeklde sadece törpülüyom yüzünüz çizmesin diyeEki Görüntüle 3059553
Kızlar bebeğimin parmağı böyle olmuş hafif de kızarıklık var elledim ağlamadı acımıyo heralde ama daha da kötü olur mu acaba ya çok üzüldüm içim gidiyo ya canı yanarsa diye
Normalde her ay bir kilo alıyordu üçüncü ay kontrolünde 500 gram almıştı.Kilo alımı nasıl ?
Cnm 3 ay dolduktan snr benimki hatta hepimizinki cok sık uyanmaya baslamisti. Ben de bi ara doymuyo mu diye dusundum. Deneme icin bi kere mama deneyebilirsn ya da onceden sagdigin sut varsa biberonla ver uyandiginda. Ben en son 130 ml cozdum verdm 70 icti birakti 60 cop oldu hatta sinir oldm. Benimkinin sebebi aclik degildi. Bu donemde uyku gerilemesi oluyo bebeklerde surekli uyaniyolar o olabilir sebebi senin de. Ama dedigim gibi bi kere deneyip emin olNormalde her ay bir kilo alıyordu üçüncü ay kontrolünde 500 gram almıştı.
4. Ay bitince 5. Aya giriliyo ya yani 4. Ayi bitirdk yasadigimiz da uyku gerilemesi daha kotusu yok bence ya:)Bu uyku gerilemesi 4.ayda ya bizim haftalardır yaşadığımız şey ne?
Bundan daha beteri gelecek diye korkuyorum tam 4 aylık olduk.
Atak haftası, uyku gerilemesi karışmış olabilir. Ada gündüz memeye yapışık uyuyor uykusuzum zaten bana da uyku bastırıyor. Ne olacak halimiz gece uykusuna da zor geçiyor. Bugün benden bağımsız 35 dk uyudu sadece, kahvaltı masasını topladımBu uyku gerilemesi 4.ayda ya bizim haftalardır yaşadığımız şey ne?
Bundan daha beteri gelecek diye korkuyorum tam 4 aylık olduk.