2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Aynen çok çabuk büyüyorlar. Kızım o zamanlar uyuyamazdı gazdan beşik sallardık gece. Gazdan düzgün ememezdi strese girerdim. Gecenin bi körü annemi arardım Akşamları ağlardı kucakta gezdir gezdir ne günlerdi yaa Rüya gibi her şey

Ya kızlar ben bu bebeyle ne yapcam yemeden emmeden uyudu yine kaldırmaya uğraşıyorum oralı da olmuyor çok zayıf kaldı offf nasıl büyüyecek bu çocuk yemek yedirmeye uğraşmayacağım artık diyorum iyice yemez oldu uğraşsam bi türlü bıraksam bi türlü neden böyle ya kendimi kötü ve yetersiz hissediyorum artık şimdi siz ne güzel diyeceksiniz ama ağlamaktan bi hal oldum hasta mı acaba benim çocuğum ya

Allah korusun kuzum niye hasta olsn sonucta dogdugundan beri boyle degil mi. Her ay 1 kg almisti diyosn daha ne olsn o doyuyo demek ki doymasa aglar uzulme

Uğraştığında yiyorsa yedir. Ben de yedirmeden uyuttum yarım saat sonra uyandı, uyku uyanıklık arasında içti.

1 ayda benim tartıma göre 650 gram almış.az almış yemiyor inat napıyım. Çok aç kalırsa zorla kaşıkla kaşığın yarısı içeri yarısı dışarı gide gide yiyor. Ya da kucağımda zıplaya zıplaya emzirdiğim oluyor.

Bu aralar yememe modası var bende kucakta gezerek emdiriyorum yoksa almıyor kendini itiyor memeden gerçi mamaya da aynısını yaptığı oluyor

Doktora sordun mu hiç bu durumu ne diyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…