Benimki değilKız ne kadar tatlı olmuş maşallah çok yakışmış
Yalnız hepinizin bebeleri de sarışın neden öyle
Aşkların en güzeli benProfilinde bayrak olan ve profilinde aşkların en güzeli yazan kim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki değilKız ne kadar tatlı olmuş maşallah çok yakışmış
Yalnız hepinizin bebeleri de sarışın neden öyle
Aşkların en güzeli benProfilinde bayrak olan ve profilinde aşkların en güzeli yazan kim?
O benimElinde telefon olan kim
Ya ne kadar tatlısın gerçekten pozitifsinKizlar ben gizliden ekliyorm hepinizi bulduklarimi. Profilde beyaz elbiseli olan. 3 adet postum var
Aynen çok çabuk büyüyorlar. Kızım o zamanlar uyuyamazdı gazdan beşik sallardık gece. Gazdan düzgün ememezdi strese girerdim. Gecenin bi körü annemi arardım Akşamları ağlardı kucakta gezdir gezdir ne günlerdi yaa Rüya gibi her şeySimdi instagram muhabbetinde duygulandm tek bi resmim var profilde bebekle 27 subatta koymusum ama 24u gibi cekilmisti demek bebegim daha 51 gunluk flnmis. Orda babamlarda salonda otururken emzirirdm ortunun altindan, sohbet edip kahve icerken, o da uyurdu memede. Sonra oylece babyneste yatirirdm. Ordan babynestle hoop yatacagim odaya tasirdim fln uyanmazdi. Resimde gece uykusunda bebegim, salonda sikir sikir isiklarin altinda uyums. Simdi uyutmak icin sessizlige ve karanliga getiriyorm oylece memede de uyumuyo tabi. Buyuyolar yani diyecegim o. Cok cabuk degismis her sey. Insan 2 gun onceyi bile unutuyo da smdi kendi resmime bakinca bunu hatirladim.
Şu bebesi sürekli uyuyanO benim
Sen de oylesnnn bu arada bebek odana bayildm cok gzl olmus renkler benimkine benziyo:)Ya ne kadar tatlısın gerçekten pozitifsin
Kızlar beni bulan eklesin son ekleyenleri anlayamadım ben
Allah korusun kuzum niye hasta olsn sonucta dogdugundan beri boyle degil mi. Her ay 1 kg almisti diyosn daha ne olsn o doyuyo demek ki doymasa aglar uzulmeYa kızlar ben bu bebeyle ne yapcam yemeden emmeden uyudu yine kaldırmaya uğraşıyorum oralı da olmuyor çok zayıf kaldı offf nasıl büyüyecek bu çocuk yemek yedirmeye uğraşmayacağım artık diyorum iyice yemez oldu uğraşsam bi türlü bıraksam bi türlü neden böyle ya kendimi kötü ve yetersiz hissediyorum artık şimdi siz ne güzel diyeceksiniz ama ağlamaktan bi hal oldum hasta mı acaba benim çocuğum ya
Gazi ozlemedm :)Aynen çok çabuk büyüyorlar. Kızım o zamanlar uyuyamazdı gazdan beşik sallardık gece. Gazdan düzgün ememezdi strese girerdim. Gecenin bi körü annemi arardım Akşamları ağlardı kucakta gezdir gezdir ne günlerdi yaa Rüya gibi her şey
Teşekkür ederimSen de oylesnnn bu arada bebek odana bayildm cok gzl olmus renkler benimkine benziyo:)
Bebesi sürekli uyuyan benim ama nazar değdi 2 gündür zor uyuyor aşırı uykusu var ama uyuyamıuor. Bir de benimki sallanınca uyuyam bebek değil yatağına bırakırdım kendi kendine uyurdu, ya da sarılırdık uyurdu ama hepsi geride kaldı 4.atak dönemiyleŞu bebesi sürekli uyuyan
Ya kızlar ben bu bebeyle ne yapcam yemeden emmeden uyudu yine kaldırmaya uğraşıyorum oralı da olmuyor çok zayıf kaldı offf nasıl büyüyecek bu çocuk yemek yedirmeye uğraşmayacağım artık diyorum iyice yemez oldu uğraşsam bi türlü bıraksam bi türlü neden böyle ya kendimi kötü ve yetersiz hissediyorum artık şimdi siz ne güzel diyeceksiniz ama ağlamaktan bi hal oldum hasta mı acaba benim çocuğum ya
Çok şükür canım hızlı toparlandı.. Çocukların hücreleri çok hızı çalışıyor..Ah çok geçmiş olsun içim sızmadi ben kaçırmışım. İnşallah iyidir şu an
Bu aralar yememe modası var bende kucakta gezerek emdiriyorum yoksa almıyor kendini itiyor memeden gerçi mamaya da aynısını yaptığı oluyorUğraştığında yiyorsa yedir. Ben de yedirmeden uyuttum yarım saat sonra uyandı, uyku uyanıklık arasında içti.
1 ayda benim tartıma göre 650 gram almış.az almış yemiyor inat napıyım. Çok aç kalırsa zorla kaşıkla kaşığın yarısı içeri yarısı dışarı gide gide yiyor. Ya da kucağımda zıplaya zıplaya emzirdiğim oluyor.
Seni anladım canım bebeni benim oğluma benzettim
Doktora sordun mu hiç bu durumu ne diyor?Ya kızlar ben bu bebeyle ne yapcam yemeden emmeden uyudu yine kaldırmaya uğraşıyorum oralı da olmuyor çok zayıf kaldı offf nasıl büyüyecek bu çocuk yemek yedirmeye uğraşmayacağım artık diyorum iyice yemez oldu uğraşsam bi türlü bıraksam bi türlü neden böyle ya kendimi kötü ve yetersiz hissediyorum artık şimdi siz ne güzel diyeceksiniz ama ağlamaktan bi hal oldum hasta mı acaba benim çocuğum ya