He dur bakayım29 da anne oldum 26 da evlendim
Ben ilk ekleyen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He dur bakayım29 da anne oldum 26 da evlendim
Ben ilk ekleyen
Ana kimmiş ki oHani bizden degildi
Yine birileri ekleşmiş, yarım gün bakmadım çok şey kaçırmışım
Bana da öneride bulunur musunuz? Oluyor mu öyle İnstagram da
Ben de 29a girdiğim gün evlendim. Kocam o zamanlar çok romantikti doğum günüme denk getirdiAynen 29 da evlendim
annem o zaman bile, daha erken değil mi hayatını yaşasaydın dedi
Benim kocamın romantikliği Mayıs'ta belli olur hem ilk anneler günüm ondan 4 gün sonra da doğum günüm bakalım ne yapacak beklentim minimum düzeyde ne yaparsa mutlu olacam o dereceBen de 29a girdiğim gün evlendim. Kocam o zamanlar çok romantikti doğum günüme denk getirdi
Kocan seni romantigim diye kandırmış tek gün tek hediye masrafsız hem unuttum ettim derdi de yok misVay çakkaaaal taşlar şimdi yerine oturdu tek hediyeyle iki özel günü aradan çıkarmak için mi öyle denk getirdi acaba bi sorim
En güzeli: sıfır beklenti, sonsuz mutlulukBenim kocamın romantikliği Mayıs'ta belli olur hem ilk anneler günüm ondan 4 gün sonra da doğum günüm bakalım ne yapacak beklentim minimum düzeyde ne yaparsa mutlu olacam o derece
Peki benim bunu şu an anlamam kavga edicem durKocan seni romantigim diye kandırmış tek gün tek hediye masrafsız hem unuttum ettim derdi de yok mis
Ahahhahshs kahkaha attım resmen sen çok yaşa emii bakalım savunması ne olacakPeki benim bunu şu an anlamam kavga edicem dur
Bana sen benim annem misin neden sana anneler gününde hediye alayım demişti odunBenim kocamın romantikliği Mayıs'ta belli olur hem ilk anneler günüm ondan 4 gün sonra da doğum günüm bakalım ne yapacak beklentim minimum düzeyde ne yaparsa mutlu olacam o derece
Çocukları götürsün onlar seçsin baba ödesin yok öyle kurtulmakBana sen benim annem misin neden sana anneler gününde hediye alayım demişti odun
Olsun o kadarHaziranda dogum gunum evlenme yil dönümu ve oğlumun doğum günü adamin kesesine külliyen zarar
Rose canim sen memnun musun ürünlerden bende siparis verecem de
Evet benim
Bandanalar kimin umrunda toka bahane takipleşmek şahane gibi olduBandanaları mı sordun