2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Allah korusun kuzum niye hasta olsn sonucta dogdugundan beri boyle degil mi. Her ay 1 kg almisti diyosn daha ne olsn o doyuyo demek ki doymasa aglar uzulme
Benim zorlamamla aldı 2 saat biberonla ağzında bekliyorum 3. Ayda şimdi karnesine baktım 550 gram almış o kadar beklemeye bu kilo daha emerse emer umursamayacağım dedim emmeden yattı ya kalkmıyor da

Ayyy benimki de böyleydi meğersem hastaymış doktora götürünce testler sonucu çıktı. Bağırsakta sorun varmış ilaçl dğzeldi. Çok ciddi ayakta uyuyorsa bir götürün benimki 2 gün kesintisiz uyudu resmen. Sorun çözüldü şimdi de hiç uyumuyor. Kilo almasına takılmayın artık az kilo alacaklarmış. Benimki 400 gram almış bu ay sadece

Ama onunki dogdugundan beri oyle uyuyan bi bebek seninki gibi 24 saat uyumuyor bildgm kadariyla ama uykuyu seviyor

E esraa92 seninkide mi uyuyordu orayı kaçırmışım atak dönemi geçici düzelir inşallah..
T tugba3358 doktor ne diyor bu duruma başka doktorada mı danışsan acaba?

Doktora sordun mu hiç bu durumu ne diyor?
Sordum ilk zaman sarılıktı ondan dedi sarılık geçti yenidoğan 20 saat uyur dedi zamanla artar uyanıklık süresi dedi zorla enfeksiyona baktırdım o da çıkmadı normal deyip gönderiyor yememesine de kilo alımı normal diyor 2 saat bekliyorum dedim ona da küçük yoruluyor 2 ceker 3 bekler zamanla hızlanır dedi ama kimsenin çocuğu böyle degil yani herkesin çocuğu küçük

E tamam doktor normal diyorsa iyidir ya merak etme enfeksiyon yokmuş kilosu iyiymiş çok aklına takılıyosa bi doktora daha göster istersen

Ama onunki dogdugundan beri oyle uyuyan bi bebek seninki gibi 24 saat uyumuyor bildgm kadariyla ama uykuyu seviyor
24 saat degil 21 de uyuyor sabah 8 de uyanıyor toplam 3 saatte öğlen uyuyor.toplam 10 saat uyanık 3 saatte 1 yiyor günde 3-4 kere yemiş oluyor gece de zorla 30 cc süt sağıp veriyorum emzirsem onuda yemiyor

Benim oğlan da iki çekip yüzüme bakıyo gülüyo ya da tişörtüme bakıyo sonra sanki bırakan o değil de ben zorla çekmişim gibi saldırırcasına tutuyo iki emiyo yine bırakıyo hep böyle genel bi sorun demek bu ayda

24 saat degil 21 de uyuyor sabah 8 de uyanıyor toplam 3 saatte öğlen uyuyor.toplam 10 saat uyanık 3 saatte 1 yiyor günde 3-4 kere yemiş oluyor gece de zorla 30 cc süt sağıp veriyorum emzirsem onuda yemiyor
Bence uykusu gayet iyi buna takilma ama uyku süresi çok uzun olduğu için uyku beslenmesi dene . Ben uyurken yediriyorum yiyor ilk baslarda yemiyordu tabi ayağını hafifçe sık burnunu sık ağzı açılınca da biberonla ver sagdigin sütü . Emmeye başlıyorlar sonra meme ver muhtemelen onu da tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…