• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Işık açmadan duruyoruz ama oynuyorum. Sallarsam ağlıyor. Oynayınca gülüyor konuşuyor en azından .
Bir ara gece 4 te yatıp bir sonraki gün 4-5 e kadar uyuyordu. Arada 2 saat ancak uyanık kalıyordu. Sürekli değişiyor.
Dün uyudu gece güzel sabah 10 da annem dışarı çıkalım dedi. Uykusu vardı ağlata ağlata giydirdik çocuğu. Bütün gün uyumadı doğru düzgün. Gece de uyumadı.
Öyle öyle alışacak çıksın dışarı dedi gece başıma kaldı.
Bu arada dun sana cvp veremedim agliyo olabilir ama bence yine de oynamaman gerek. O saatte uyanmasini dogru zanneder oynarsan. Ben altini bile acmamaya calisiyorm cok acil degilse. Baska sekilde sakinlestirmeye calis. Bu arada emmiyor yemiyor diyorsun ya o da uykusuzluktan olabilir son zamanlarda cok az uyudu cunku yazik;(

Sabaha kdr yine saat basi uyandik en uzun uykum 2 saatti. Kocam da horladi durdu onu da yataktan aticaktm bebek agliyo adam horluyo. Sabah 8de en son uyandi bu cocuk dedm aldi goturdu sagolsn altini degistirmis fln ama hep cigliklari geliyo bebegin ben de guya uyuyorm. Bizim bebegin bi cigligi var neseden mi sikilmadan mi anlamiosn bilmeyen neseden saniyo ama aslnda sikiliyo. Neyse getir artik dedm emzirmemisim meger o da ac ztn sonra emzirirken yine uyuyakaldi ben de baktm orda uyumaya devam edicek cektm memeden yataga yatirdm tabi ki uyandi. agulamaya basladi hic uyumaya niyeti yok gibiydi ben de bir iki pispisladm uyuyacak gibi degil yatagina biraktm kalktm. Esime cattim bi spermle baba oldn bedavadan ebeveynlik dedm bisey yaptign yok dedm o da bana kufretti. Sonra gttm icerde agladm agladm sakinlestm bebek de mizirdanmaya basladi tekrar gectm yanina seve oksaya pispislayarak kucagima almadan uyutabildm. Tam dalabilmis degil ama yaninda bekliyorm. Ne kdr daha boyle uykusuz devam edebilirim bilmiorm.
Boşuna cennet annelerın ayakları altına verilmemiş bu günler gecici sakın takılma cok gülüp hatırlıcagımız günler tabi suan bize zor gelıyor herkesın derdi farklı o kadar haklısınki bende tek basıma 1cocuklayım eşim sabah 8de gidip aksam 7de gelıyor 2saat bakıyorsa bakıyor onunda 1saatı ben yemek yapıyorum 1saatı temızlık şöyle oturdugumu bılmıuorum tek basıma bakıyorum dıyorum söylenıyorum bana ben bakıyorum ya dedi ne zaman dedın melek uyu ben bakayım yada hangi hafta sonunu feda ettın paso uyuyon ben rahatsız olmasın dıye salona gecıyorum cocuk uyanınca sabahları erken kalkıyor hafta ıcı zaten dıyorum bende kalkıyorum oysaa ama işte geçen en son ben annemlere gıdıcem bi 5ay yokum dedm bana ben ne yıcem dedı bok ye dedım 😂

Boşuna cennet annelerın ayakları altına verilmemiş bu günler gecici sakın takılma cok gülüp hatırlıcagımız günler tabi suan bize zor gelıyor herkesın derdi farklı o kadar haklısınki bende tek basıma 1cocuklayım eşim sabah 8de gidip aksam 7de gelıyor 2saat bakıyorsa bakıyor onunda 1saatı ben yemek yapıyorum 1saatı temızlık şöyle oturdugumu bılmıuorum tek basıma bakıyorum dıyorum söylenıyorum bana ben bakıyorum ya dedi ne zaman dedın melek uyu ben bakayım yada hangi hafta sonunu feda ettın paso uyuyon ben rahatsız olmasın dıye salona gecıyorum cocuk uyanınca sabahları erken kalkıyor hafta ıcı zaten dıyorum bende kalkıyorum oysaa ama işte geçen en son ben annemlere gıdıcem bi 5ay yokum dedm bana ben ne yıcem dedı bok ye dedım 😂
Gercekten oyle gece emzirdiktrn snr bazen gaz oluyo sirtini pispislaya pispislaya bi hal oldm yatiriyorm kiprasiyo yine gazi var gbi daha bi kere alip sirtina vurmadi sonra bi sevmek mi babalik dedm diye kufur yedim

Sabaha kdr yine saat basi uyandik en uzun uykum 2 saatti. Kocam da horladi durdu onu da yataktan aticaktm bebek agliyo adam horluyo. Sabah 8de en son uyandi bu cocuk dedm aldi goturdu sagolsn altini degistirmis fln ama hep cigliklari geliyo bebegin ben de guya uyuyorm. Bizim bebegin bi cigligi var neseden mi sikilmadan mi anlamiosn bilmeyen neseden saniyo ama aslnda sikiliyo. Neyse getir artik dedm emzirmemisim meger o da ac ztn sonra emzirirken yine uyuyakaldi ben de baktm orda uyumaya devam edicek cektm memeden yataga yatirdm tabi ki uyandi. agulamaya basladi hic uyumaya niyeti yok gibiydi ben de bir iki pispisladm uyuyacak gibi degil yatagina biraktm kalktm. Esime cattim bi spermle baba oldn bedavadan ebeveynlik dedm bisey yaptign yok dedm o da bana kufretti. Sonra gttm icerde agladm agladm sakinlestm bebek de mizirdanmaya basladi tekrar gectm yanina seve oksaya pispislayarak kucagima almadan uyutabildm. Tam dalabilmis degil ama yaninda bekliyorm. Ne kdr daha boyle uykusuz devam edebilirim bilmiorm.
Tıpkının aynısıyım🤦 ben vazgectım onun anlayışından sımdı bısey beklemıyorum Allah a havale ettım Aallah yureggıne merhamet ve3sın bana karsı dıye dua edıyorum gercekten tumm gun bebbekle evi çevırmeye calısmak benı yoruyor ama en cok kızım yoruyor cok sorumsuz ve dagınık sureklı okulda esyalarını kaybediyor ayakkabınforma kalem kıtap suluk🤦 eeşim oruc tutyor dıye gergın sankı benım ıcın ac kalmaya nıyet edıyormus gıbı butun gergınlıgını bana yansıtıyor. Ramazanda asla dokunmam esıme gergın oldugunıcın ama bunsene 2 cocukla zorlanıyorum sadece aksam buşasıkları halletmesını ıstıyorum dunyanın lafını yıyorum🤦

Çığlıkta atmaya da başladı 🤣
Sesını tonlara göre ayarlıyor benımkıde aa uuu aaaa dıyor ağlarken sallıyom bıde kulağına degısık gelıyor ahahshsh daha cok bagırmaya basladı bazıları uyuyor besıkten ağlamadan uyandı dıyor bizimkinde hala öyle bısey yok paso ağlayarak uyanıuor 😂

Gercekten oyle gece emzirdiktrn snr bazen gaz oluyo sirtini pispislaya pispislaya bi hal oldm yatiriyorm kiprasiyo yine gazi var gbi daha bi kere alip sirtina vurmadi sonra bi sevmek mi babalik dedm diye kufur yedim
Zaten erkeklerın 3 cümlesi ne alakası var saçmalıyorsun uzatma bide küfür sözcük haznelerı beyınlerı gibi dar 😂 feminist ruhum alevlendi 😂😂😂 benımki küfür asla etmez de yanımdada etmez ama şu 3cümle sürekli ağzında

Zaten erkeklerın 3 cümlesi ne alakası var saçmalıyorsun uzatma bide küfür sözcük haznelerı beyınlerı gibi dar 😂 feminist ruhum alevlendi 😂😂😂 benımki küfür asla etmez de yanımdada etmez ama şu 3cümle sürekli ağzında
Benimki bana etmezdi de iste etmis oldu sicti farkinda degil.

Tıpkının aynısıyım🤦 ben vazgectım onun anlayışından sımdı bısey beklemıyorum Allah a havale ettım Aallah yureggıne merhamet ve3sın bana karsı dıye dua edıyorum gercekten tumm gun bebbekle evi çevırmeye calısmak benı yoruyor ama en cok kızım yoruyor cok sorumsuz ve dagınık sureklı okulda esyalarını kaybediyor ayakkabınforma kalem kıtap suluk🤦 eeşim oruc tutyor dıye gergın sankı benım ıcın ac kalmaya nıyet edıyormus gıbı butun gergınlıgını bana yansıtıyor. Ramazanda asla dokunmam esıme gergın oldugunıcın ama bunsene 2 cocukla zorlanıyorum sadece aksam buşasıkları halletmesını ıstıyorum dunyanın lafını yıyorum🤦
Ahaaa aynıı ya bunlar aynı versıyon vallahi orucluyum dedi banane banamı tutuyorsun dedım oruc zaten nefsini terbıye etmek sen kendını terbıye edememıssınkı nefsını etcen dedim bısey dıyemedı orucu açınca özür diledi 😂 açken kötü oluyorum bılıyorsun dıo ee ben ben ac oluyorum istediğinde banyo yapabolıyorsun dısarı cıkabılıyorsun yemek önüne gelıyor sosyal hayatın devam edıyor ohhh biz bir cocuk doğurduk eve tıkılı kaldm dedm arabayla tur attırdı sağolsun cok anlayışlı shshshsjs 😂😂 sanki arabayla dedm gezelım anlamında demıstım oysaaa neyse mubarek ramazanda bitiyor bakalım ne dıcekler 😂 alet ede ede bi kaldılar

Ay ben yerım tarzını bu kızın masallah canım bızımm hatrımıza al barı kucagına😇🤭
Aldım aldım 10 dk emdi uyudu çok şükür 😅
Maşallah barekAllah rabbim nazarlardan korusun . Bebeklerın hepsi birbirinden tatlı ne güzel cocuklar doğurmusuz hahaha bazen kendımle gurur duyuyorum biz içimizden insan cıkarabılıyoruz hdjdjdjd 😂
Ya evet masallah bizim bebeler çok tatlı her biri birbirinden şeker ballar bal 😍😍😍 geçen arkadaşim doğum yapmıştı bebesini paylaşmış dedim her bebek bir değilmiş 🤫 bizim topigin bebelerinin maşallahı var 🧿🧿🧿🧿🧿🧿 (yanlız bizim bebeler diyorum hepinizin çocuğunu sahiplendim 😂 hepsini yeğenim gibi görüyorum haha 😂😂)

Sustu sonra ama öylece bakıyor. Sanki yalnız bırakmışım da üzülmüş gibi. Ya da ben vicdan yapıyorum 😀 konuştum bak çorabını katlıyorum . Çamaşırları salladım baktı. Ama üzülüyorum. Sepet gibi kucağımda taşıdım evi toplamak için. Topladım evin dağınıkLığını. Baktı öyle izledi beni.

Alışsın boşver sürekli kucakta kalamazlar her gün düzenli bırakırsan alışır 2 saat dursa bu sekil sende dinlenmiş olursun.
Bu arada dun sana cvp veremedim agliyo olabilir ama bence yine de oynamaman gerek. O saatte uyanmasini dogru zanneder oynarsan. Ben altini bile acmamaya calisiyorm cok acil degilse. Baska sekilde sakinlestirmeye calis. Bu arada emmiyor yemiyor diyorsun ya o da uykusuzluktan olabilir son zamanlarda cok az uyudu cunku yazik;(
Canım allah yardımcın olsun .Demesi kolay yapmasi zor ama sabır sabır herşey bitiyor geçiyor eş desteği çok önemli ama bunu da sakince konuşup anlaşın bebekten dolayi gerginlik yaşamayın telafisi zor oluyor sonra inan ki.

Aldım aldım 10 dk emdi uyudu çok şükür 😅

Ya evet masallah bizim bebeler çok tatlı her biri birbirinden şeker ballar bal 😍😍😍 geçen arkadaşim doğum yapmıştı bebesini paylaşmış dedim her bebek bir değilmiş 🤫 bizim topigin bebelerinin maşallahı var 🧿🧿🧿🧿🧿🧿 (yanlız bizim bebeler diyorum hepinizin çocuğunu sahiplendim 😂 hepsini yeğenim gibi görüyorum haha 😂😂)
Hahaha huyları suları güzel olsun benımki bir erkek evlat ama kendıme dedımkıs sofrada toplatacaksın camda sildirceksın bulaşıkta yıkatcaksın bir pohpohla yapmıcaksın esımde arkadan olduu erkek o dedı bu işler sadece kadına özgü değil hoş dedım ılerde evlenır esı dua eder dedım evlenmesse bi kadınla evlenımde bana baksın demez dedım ben bak kaynanam yetıstırememıs eksık kalmıs dıyorum dedım 😂😂

Erkek bebekler gerçekten çok zor .Siz yazdıkça 8 sene önceki hallerim geliyor gözümün önüne inanin eksiği yok fazlası var.Ama sonrasında meyvelerini toplayacaksınız bunun ( takipleştiğim arkadaşlar bilirler oğlum arkadaş gibi oldu:) kendime hakim olamayıp hırpaladığım anlar bile oldu o dönem o kadar sinirlerim bozulmuştu hala aklima geldikçe içim yanar 😔

Ramazanda bende dokunmuyorum ona rağmen her ramazan büyük bir kavgamız olur bizim . Bu ramazan hariç. Kızımdan dolayı doğduğundan beri ne ters bir şey söylüyorum ne de ona karşılık veriyorum. Eşimle tartışsam kızıma yansıyacak çünkü ben iyi olayım ki kızımda olsun. Çocuk insanın elini kolunu bağlıyor. Allaha şükür bir sıkıntımız yok zaten de, ufak tefekte olsa her evlilikte oluyor tartışmalar işte ben artık karşılıkta vermeyince içime ata ata şişiyorum.

Erkek bebekler gerçekten çok zor .Siz yazdıkça 8 sene önceki hallerim geliyor gözümün önüne inanin eksiği yok fazlası var.Ama sonrasında meyvelerini toplayacaksınız bunun ( takipleştiğim arkadaşlar bilirler oğlum arkadaş gibi oldu:) kendime hakim olamayıp hırpaladığım anlar bile oldu o dönem o kadar sinirlerim bozulmuştu hala aklima geldikçe içim yanar 😔
Ben bazen sinirleniyorum içten içe. Sonra pişman olup utanıyorum sinirlendigim için sonuç olarak bir bebek ve ne istediğini asla bilemiyoruz canları sağ olsun geçer bu günlerde Allah'ın izniyle 🌺

Dün eşim iftara gitti. Uyumadı. Geldiler bana. Aradım hemen geldi. Yemeğini yemeden çağırdım. Ben de yememiştim . Geldi yedik . Neyse bu gece uyudu 😀

Back