Aynen bende. Bayramın 1. Günü annemlere Adayı bırakıp dolaşacağım eşimle biraz. 2. Günü annemlerde olurum. Bi pantolon sipariş verdim inşallah olur gelince. Kıyafet işi moralimi bozuyor, gidipte rahat rahat bakamıyorsun.. Artık olmazsa kardeşim iadeye götürür ona bile gidemiyorum.Bayramdan sonra bir pazar yine bırakabilirsem Adayı alışverişe öyle giderim. Doğru düzgünde bir şey bulamıyorsun her şey de ateş pahası olmuştur
Oğlaninkini ayir bizimkileri ayir kızınkiler zaten her ay dönüşüme giriyor valla en gicik şu dolap içleri.Hem düzelttim hem Yakamozu izledim bebeye annem bakti sağolsun
Bütün günüm sadece yatak odası temizliğiyle geçti kuşlar da yuva yapmış camın önüne bozamadım, öyle yarım yamalak temizleyebildim camları. Park yatağını da buraya aldım artık göçelim dedik oğlanla yatak odasına. 4 aydan sonra ilk defa eşimle uyicaz sonunda görsün bakalım gece saat başı kalkmak nasıl oluyomuş, hoş onun ruhu duymaz uykusu çok ağır.
Bende yatağını aldım bugün koltuk tepesinde belim çıkmıştı artık evi toparladım bakalım nasıl ayak uydurıcaz 4 ay sonra Bi ben sanıyodum böle salonda uyuyan ne gec kaldım diyodum
Bende yatağını aldım bugün koltuk tepesinde belim çıkmıştı artık evi toparladım bakalım nasıl ayak uydurıcaz 4 ay sonra Bi ben sanıyodum böle salonda uyuyan ne gec kaldım diyodum
Napim ya benim en sıcak oda oturma odası yatak odası arkada kalıyor. Çok korktum bir şey olur,üşütür diye. Arada gittim odaya, kaçamaklarim olmadı değil
Napim ya benim en sıcak oda oturma odası yatak odası arkada kalıyor. Çok korktum bir şey olur,üşütür diye. Arada gittim odaya, kaçamaklarim olmadı değil
Ben bile isteye kendim tercih ettim oturma odasını, başta annem kalıyodu ya ikimiz nöbetleşe bakıyoduk gece aynı odada kalalım diye yattık, annem gitti ben de alıştım oturma odasında düzen kurduk falan ama koltukta yatmaktan sıkıldım artık havalar da ısındı geçelim dedik
İkilin testin iyiyse bence yaptırma derim zaten birkaç haftaya ayrıntılı ultrason zamanı geliyor.
Benim doktorum 3lüye güvenmediğini söylemişti mesela.
Yine de siz bilirsiniz.
Aynen bende. Bayramın 1. Günü annemlere Adayı bırakıp dolaşacağım eşimle biraz. 2. Günü annemlerde olurum. Bi pantolon sipariş verdim inşallah olur gelince. Kıyafet işi moralimi bozuyor, gidipte rahat rahat bakamıyorsun.. Artık olmazsa kardeşim iadeye götürür ona bile gidemiyorum.Bayramdan sonra bir pazar yine bırakabilirsem Adayı alışverişe öyle giderim. Doğru düzgünde bir şey bulamıyorsun her şey de ateş pahası olmuştur
Aynen öyle benimde kıyafetlerim olmuyor, hamilelikte Bi kaç kilo kaldı emzirdiğim için diyet yapamıyorum, kızımda bırakamıyorum artık önüme kanguruyu asıp çıkarım Bi gün bulursam denemeden alırım, bi yere de gitmicem aslında ama çocuk gibi yeni giymek istiyorum
Bu oğlAn oturtmuyor beni.dün zorla yatağa koydum çamaşır katladım. Al beni al diye çırpınıp durdu, çığlık ata ata. Bir şey olur mu. Öyle mık mık yapsa dursa. Üzülüyorum o haline
Bu oğlAn oturtmuyor beni.dün zorla yatağa koydum çamaşır katladım. Al beni al diye çırpınıp durdu, çığlık ata ata. Bir şey olur mu. Öyle mık mık yapsa dursa. Üzülüyorum o haline
Benim oğlan da ilk yatirdigimda kucağıma almam için cazgirlik yapıyor Ben pas vermiyorum cingirakla falan onu sakinlestirip işime dönüyorum. İlk çığlık attiktan sonra yattığı yerden sakinlestirmeye çalış, sakinlesirse işini yaparsın. Hattta işimi yaparken onunla konjsuyorum hoşuna gidiyor Sakinlesmezse alıyorum kucağıma. Aglatamam çocuğumu
Benim oğlan da ilk yatirdigimda kucağıma almam için cazgirlik yapıyor Ben pas vermiyorum cingirakla falan onu sakinlestirip işime dönüyorum. İlk çığlık attiktan sonra yattığı yerden sakinlestirmeye çalış, sakinlesirse işini yaparsın. Hattta işimi yaparken onunla konjsuyorum hoşuna gidiyor Sakinlesmezse alıyorum kucağıma. Aglatamam çocuğumu
Benim oğlumda aynı sekilde illa kucakta olacak gözüne bakarak diyorum annecim yemeği yapmam lazım veya isimi gülüyor kafamı cevirdigim an basıyor yaygarayi asla alana kadar da susmuyor öbürü anne acıktım hep o kucağında diye ağlıyor bazen oğlanı ağlatıyorum bazen kızı büyüğü hiç aglatmazdim hemen her istediğinde kucaktaydi ikinci olunca mecbur birinden biri ağlıyor ne zaman bu kucak olayı bitecek diye bekliyorum kızımda aman alismasin derlerdi büyüyünce kucağımda olamayacak alışsın ben seviyorum derdim bunda kızımda olduğu gibi hareket edemiyorum