• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266

Eklentiler

• A0D09358-A215-4169-B4C2-1268ADB3357C.jpeg
    A0D09358-A215-4169-B4C2-1268ADB3357C.jpeg
    68,5 KB · Görüntüleme: 56
  • 2397FBC0-3B91-4658-873C-47F1B3195704.png
    2397FBC0-3B91-4658-873C-47F1B3195704.png
    418,6 KB · Görüntüleme: 56
Işık açmadan duruyoruz ama oynuyorum. Sallarsam ağlıyor. Oynayınca gülüyor konuşuyor en azından .
Bir ara gece 4 te yatıp bir sonraki gün 4-5 e kadar uyuyordu. Arada 2 saat ancak uyanık kalıyordu. Sürekli değişiyor.
Dün uyudu gece güzel sabah 10 da annem dışarı çıkalım dedi. Uykusu vardı ağlata ağlata giydirdik çocuğu. Bütün gün uyumadı doğru düzgün. Gece de uyumadı.
Öyle öyle alışacak çıksın dışarı dedi gece başıma kaldı.
Ya ben de uyku eğitimlerine başladım da gece uyandığında sakın oynamayın diyolar benimki de sırıtarak uyanıyo eğer gak guk dedem hemen ıyancak emzirip veriyom ağzına hemen memeyi açıyom müziğini sallıyom uyutuyom loş ışık da olunca uyuyo ilk başlarda oynadım çok zor oluyo senin uykun açılıyo bu sefer bir de altını almam mesela gece hiç sabah alırım altını

Ya ben de uyku eğitimlerine başladım da gece uyandığında sakın oynamayın diyolar benimki de sırıtarak uyanıyo eğer gak guk dedem hemen ıyancak emzirip veriyom ağzına hemen memeyi açıyom müziğini sallıyom uyutuyom loş ışık da olunca uyuyo ilk başlarda oynadım çok zor oluyo senin uykun açılıyo bu sefer bir de altını almam mesela gece hiç sabah alırım altını

Her gece emerken pırt pırt yapıyor. Zaten ona da uyanıyor. Salladım hep sabah 7 leri buldu uyutmam. Şimdi gönlünü yapınca en azından 2 saat sonra uyuyor.

Bakalım bugün hiç uyumadı. Banyosunu yapıp yatırdık umarım gece uyur.

Kizlar bende kafayi yicem sanirim. Bu cocuk asla uyumuyor gece disinda gubduz hep memede wc icin va birakiyorum birakinca aglio huysuz mutsuz resmen ac sanki 🤦🤦 doktora gore kilo alimi az ama kilosu guzel ek biseye gerek yok ama anlamiyorlar bu kiloyu mama yerken almisti... mahvoldum yahu ozellikle bir kac gundur fulll meme aciyor artık uclari. Bugun biraz su verdim pek sevindi bide elma yalattim allahimmm xocuk aklini yedi bugunu bekliyordu sanki saldirdi elmaya ama tabi iki yalamadan baska vermedim 😂😂

Hepinize hayırlı kandiller kızlar🥰 size bir şey danışmak istiyorum. Benim kızçem pazar günü ilk kez çığlık ata ata ağladı 20 dk sürdü sonra sakinleşti,bir de bugün aynı şekilde ağlamaya başladı 20 dk ağladı sonra sakinleşip uyudu. Ama 25 dk felan sonra aynı şekilde uyandı sakinleştiremedim. Hemen doktora gittik. İdrara bakıldı çok şiddetli idrar yolu enfeksiyonu geçiriyormuş yavrum. Size danışmak istediğim konu ben geçenlerde kan verdim karaciğer enzimlerim biraz yükselmiş ve insülin direnci başlamış bu yüzden aralıklı oruca başlamıştım. Acaba diyorum iyi beslenemedim dolayısıyla oda beslenemediği için mi enfeksiyon oluştu. Sizce olabilir mi? Çok uzun oldu kusura bakmayın

Hepinize hayırlı kandiller kızlar🥰 size bir şey danışmak istiyorum. Benim kızçem pazar günü ilk kez çığlık ata ata ağladı 20 dk sürdü sonra sakinleşti,bir de bugün aynı şekilde ağlamaya başladı 20 dk ağladı sonra sakinleşip uyudu. Ama 25 dk felan sonra aynı şekilde uyandı sakinleştiremedim. Hemen doktora gittik. İdrara bakıldı çok şiddetli idrar yolu enfeksiyonu geçiriyormuş yavrum. Size danışmak istediğim konu ben geçenlerde kan verdim karaciğer enzimlerim biraz yükselmiş ve insülin direnci başlamış bu yüzden aralıklı oruca başlamıştım. Acaba diyorum iyi beslenemedim dolayısıyla oda beslenemediği için mi enfeksiyon oluştu. Sizce olabilir mi? Çok uzun oldu kusura bakmayın
Gecmıs olsun cok uzuldum ınsallahh cabuk atlatır ama bıldıgım kadarıyla aralıklınoruc emzıren anneler yapamıyor ben gecen sene hamilelikten once yapmıştım keısnlıkle emzıren anneye gıre degıl su tamam ama elı ayagı tıtrıyor ınsanın bısey yemeyınce
idrar yolu enfeksiyonuna belkı kakası sebep olmuştur malum kız beebeklerın temızlıgı cok sıkıntılı

Gecmıs olsun cok uzuldum ınsallahh cabuk atlatır ama bıldıgım kadarıyla aralıklınoruc emzıren anneler yapamıyor ben gecen sene hamilelikten once yapmıştım keısnlıkle emzıren anneye gıre degıl su tamam ama elı ayagı tıtrıyor ınsanın bısey yemeyınce
idrar yolu enfeksiyonuna belkı kakası sebep olmuştur malum kız beebeklerın temızlıgı cok sıkıntılı
Çok teşekkür ederim. Evet iki oğlandan sonra temizliğinin zor olduğunu öğrenmiş oldum. Bende titreme felan olmadı ama sanki sütüm azaldı yeteri kadar sıvı alamadı galiba😔

merhaba hanımlar bizde yarın 4 aylık oluyoruz hamileyken takip etmeye başlamıştım bu topiği ilk kez yazıyorum oğlum sadece anne sütü alıyor kilosu flnda gayet iyi ama artık doymuyor sütümde azaldı saat başı emmek istiyor gecede 2saatte bir uyanıyor mama vermek istiyorum artık çok fazla sırt ağrısı çekiyorum mama+süt devam edenler mamayı hangi ölçüde veriyosunuz dr bi ölçü verdimi yoksa kutuda yazan ölçüye göre mi hazırlıyosunuz

Benım doktorum bana hergün 10 kaşık dedi . Bide büyükler bişeyler bılıyordur babanem cocugu uyandıgında belini sıvazla karnını sıvazla o sana belım kaşındı dıyemez suyunu ver susuz bebek olmaz der hep halada öyle ayaklarını sıcak tut erkek cocuk sıcak dıye cok soyma dıyor.
Tamam büyükler tecrübeli falan da her dedikleri de yapılmaz ya benimkilere kalsa 2 aylıkken bebeğin eline ekmek vericektim kemirsin diye 🤣

Bütün günüm sadece yatak odası temizliğiyle geçti 😣 kuşlar da yuva yapmış camın önüne bozamadım, öyle yarım yamalak temizleyebildim camları. Park yatağını da buraya aldım artık göçelim dedik oğlanla yatak odasına. 4 aydan sonra ilk defa eşimle uyicaz sonunda 🙈 görsün bakalım gece saat başı kalkmak nasıl oluyomuş, hoş onun ruhu duymaz uykusu çok ağır.

Back