- 31 Temmuz 2021
- 1.353
- 3.068
- 53
- 25
Ay çok tatlı ya masallah sayfa adı rica etsekBen leopar tulum aldım bir de ayakkabı yaptırdım instada bi sayfaadan Eki Görüntüle 3057039
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay çok tatlı ya masallah sayfa adı rica etsekBen leopar tulum aldım bir de ayakkabı yaptırdım instada bi sayfaadan Eki Görüntüle 3057039
Ben güya bu oğlan alışsın, konfor alanından çıkınca cozutmasın diye hep gezecektim ama hem kıyamıyorum hem de oğlan ayak uyduramıyo, yani uyumazsa huysuz bi şey, kalabalıkta gürültüde çok ağlıyo o yüzden pek bir yere gidesim gelmiyo, gündüz yürüyüş yapalım desek dışarısı çok sıcak e akşam da erken uyuyo, bayramda 4 gün kvlerde kalıcaz zor geliyo şimdiden stres yapıyorum, iki kere kaldık ikisinde de bir gün ağladı alışıncaya kadar e şimdi daha bi farkında her şeyin, yabancılaması da var daha zor geçecek gibi. Üstüne bi de atağıBizim misafirlik kayınvalide , anne ile sınırlıydı geçen gün eşimin kuzeni askere gidecek diye aile toplandı bizde gittik eğlence evin önünde oldu ben herşeyi kaçıracam diye üzülürken kızım kıyak geçti bir güzel uyudu sağolsun her dakika kontrol ettik tabi dönüşümlü 2-3 saat eğlendik iyi oldu . Annemde de uyuyor mışıl mışıl ama k.valide gilde uyumuyor eve dönüyoruz
Geçmiş olsun inşallah çabucak atlatır.Hepinize hayırlı kandiller kızlar size bir şey danışmak istiyorum. Benim kızçem pazar günü ilk kez çığlık ata ata ağladı 20 dk sürdü sonra sakinleşti,bir de bugün aynı şekilde ağlamaya başladı 20 dk ağladı sonra sakinleşip uyudu. Ama 25 dk felan sonra aynı şekilde uyandı sakinleştiremedim. Hemen doktora gittik. İdrara bakıldı çok şiddetli idrar yolu enfeksiyonu geçiriyormuş yavrum. Size danışmak istediğim konu ben geçenlerde kan verdim karaciğer enzimlerim biraz yükselmiş ve insülin direnci başlamış bu yüzden aralıklı oruca başlamıştım. Acaba diyorum iyi beslenemedim dolayısıyla oda beslenemediği için mi enfeksiyon oluştu. Sizce olabilir mi? Çok uzun oldu kusura bakmayın
Herkes takip edecek mi sonra sayfayıAy çok tatlı ya masallah sayfa adı rica etsek
Evet öyle gerçekten heryerde durmuyorlar. Ben doğumda annemlerde kaldım ve eşim arada şehir dışı çalıştığından göçebe hayata alıştı benimki o konuda biraz rahatım galiba Ama bende rahat olmadığım yere gidemiyorum , bugün bir sokak ötede akrabamız var oraya gittim bir kahve içimi huysuzluk yaptı durmadı geri geldim . Akşama kadar uyumadı baya ağladı en son arabaya bindirdik mahalle turu attık uyuyunca eve geldik babasına düşman bu kız diyor eşimBen güya bu oğlan alışsın, konfor alanından çıkınca cozutmasın diye hep gezecektim ama hem kıyamıyorum hem de oğlan ayak uyduramıyo, yani uyumazsa huysuz bi şey, kalabalıkta gürültüde çok ağlıyo o yüzden pek bir yere gidesim gelmiyo, gündüz yürüyüş yapalım desek dışarısı çok sıcak e akşam da erken uyuyo, bayramda 4 gün kvlerde kalıcaz zor geliyo şimdiden stres yapıyorum, iki kere kaldık ikisinde de bir gün ağladı alışıncaya kadar e şimdi daha bi farkında her şeyin, yabancılaması da var daha zor geçecek gibi. Üstüne bi de atağı
Neden olmasınHerkes takip edecek mi sonra sayfayı
Onlara bende uyanıyorum ne zaman isterse uyuyor kucağımda ya da meme deAy hiç bakmadım onlara, ne zaman isterse uyudu, uyandı
Çok haklısın valla.. Ne zamana kadar böyle gidecek bu iş? 1 yaş de en azından ona da razıyımBen güya bu oğlan alışsın, konfor alanından çıkınca cozutmasın diye hep gezecektim ama hem kıyamıyorum hem de oğlan ayak uyduramıyo, yani uyumazsa huysuz bi şey, kalabalıkta gürültüde çok ağlıyo o yüzden pek bir yere gidesim gelmiyo, gündüz yürüyüş yapalım desek dışarısı çok sıcak e akşam da erken uyuyo, bayramda 4 gün kvlerde kalıcaz zor geliyo şimdiden stres yapıyorum, iki kere kaldık ikisinde de bir gün ağladı alışıncaya kadar e şimdi daha bi farkında her şeyin, yabancılaması da var daha zor geçecek gibi. Üstüne bi de atağı
BilsemÇok haklısın valla.. Ne zamana kadar böyle gidecek bu iş? 1 yaş de en azından ona da razıyım
Şöyle bi şey düşünüyorum ben de.Düşündümde ikea mama sandalyesine oturtur yıkarım yazın küvetine sığmaz yakında
İyi oluyo ben de o işi gardrobum için yapmam lazım vakit bulursam, zaman zaman giymediğim ne varsa çıkarıyorum elden bi hafiflik geliyo insanaYorgunum a dostlar iki bebeli kadın dip köşe temizlik senin neyine 4 günüm gitti resmen.Ama çok rahatladım tüm fazlaliklardan da kurtuldum oh be
Bu da güzelmiş gerekirse alırımŞöyle bi şey düşünüyorum ben de.
Babyjem Önden Açılır Banyo ve Mama Oturağı Mavi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Babyjem Boze Önden Açılır Banyo & Mama Oturağı 636 Mavi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Benim dolapta kıyafetim kalmadıİyi oluyo ben de o işi gardrobum için yapmam lazım vakit bulursam, zaman zaman giymediğim ne varsa çıkarıyorum elden bi hafiflik geliyo insana
Çok tatlıymış yaa ben uzun kollualdım, kendime hala bişi almadım almaya da çıkamıyorumElbise aldı annaannesi. Asıl kendime almam lazım bende aldım kızıma
Leopar tulum bizde aldık ayakkabımı yok amaBen leopar tulum aldım bir de ayakkabı yaptırdım instada bi sayfaadan Eki Görüntüle 3057039
İyi oluyo ben de o işi gardrobum için yapmam lazım vakit bulursam, zaman zaman giymediğim ne varsa çıkarıyorum elden bi hafiflik geliyo insana
Hahahha yok bizimkiler öyle şeyler demez o kadarda değill . annem ben verırdım sne bılırsın der bısey sordugumda ben böyle yaptım sen bılırsın der her zamanTamam büyükler tecrübeli falan da her dedikleri de yapılmaz ya benimkilere kalsa 2 aylıkken bebeğin eline ekmek vericektim kemirsin diye
İnstada matildatasarım diye bir sayfa canımAy çok tatlı ya masallah sayfa adı rica etsek