2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben güya bu oğlan alışsın, konfor alanından çıkınca cozutmasın diye hep gezecektim ama hem kıyamıyorum hem de oğlan ayak uyduramıyo, yani uyumazsa huysuz bi şey, kalabalıkta gürültüde çok ağlıyo o yüzden pek bir yere gidesim gelmiyo, gündüz yürüyüş yapalım desek dışarısı çok sıcak e akşam da erken uyuyo, bayramda 4 gün kvlerde kalıcaz zor geliyo şimdiden stres yapıyorum, iki kere kaldık ikisinde de bir gün ağladı alışıncaya kadar e şimdi daha bi farkında her şeyin, yabancılaması da var daha zor geçecek gibi. Üstüne bi de atağı

A Geçmiş olsun inşallah çabucak atlatır.

Evet öyle gerçekten heryerde durmuyorlar. Ben doğumda annemlerde kaldım ve eşim arada şehir dışı çalıştığından göçebe hayata alıştı benimki o konuda biraz rahatım galiba Ama bende rahat olmadığım yere gidemiyorum , bugün bir sokak ötede akrabamız var oraya gittim bir kahve içimi huysuzluk yaptı durmadı geri geldim . Akşama kadar uyumadı baya ağladı en son arabaya bindirdik mahalle turu attık uyuyunca eve geldik babasına düşman bu kız diyor eşim

Çok haklısın valla.. Ne zamana kadar böyle gidecek bu iş? 1 yaş de en azından ona da razıyım

Yorgunum a dostlar iki bebeli kadın dip köşe temizlik senin neyine 4 günüm gitti resmen.Ama çok rahatladım tüm fazlaliklardan da kurtuldum oh be
İyi oluyo ben de o işi gardrobum için yapmam lazım vakit bulursam, zaman zaman giymediğim ne varsa çıkarıyorum elden bi hafiflik geliyo insana

İyi oluyo ben de o işi gardrobum için yapmam lazım vakit bulursam, zaman zaman giymediğim ne varsa çıkarıyorum elden bi hafiflik geliyo insana

Oğlaninkini ayir bizimkileri ayir kızınkiler zaten her ay dönüşüme giriyor valla en gicik şu dolap içleri.Hem düzelttim hem Yakamozu izledim bebeye annem bakti sağolsun

Tamam büyükler tecrübeli falan da her dedikleri de yapılmaz ya benimkilere kalsa 2 aylıkken bebeğin eline ekmek vericektim kemirsin diye
Hahahha yok bizimkiler öyle şeyler demez o kadarda değill . annem ben verırdım sne bılırsın der bısey sordugumda ben böyle yaptım sen bılırsın der her zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…