2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bu oğlAn oturtmuyor beni.dün zorla yatağa koydum çamaşır katladım. Al beni al diye çırpınıp durdu, çığlık ata ata. Bir şey olur mu. Öyle mık mık yapsa dursa. Üzülüyorum o haline

Günaydın
O sana üzülmüyor sen de ona üzülme şaka bir yana da çok katıla katıla ağlamadığı sürece durur sonra sakinleşir diye düşünüyorum .Bende bıraķıyorum o şekilde ama oyun halısı inanilmaz oyaliyor ya da ana kucağına koyup yanıma alıyorum mutfaktaysam ya da baska odada isim varsa iki mizmizlanıyor sonra duruyor.Çok yoruldun bunaldın bu ara deneyebilirsin.

E bebekten hafta sonu geçen senenin yazlık kiyafetlerinden aldım 35-40 tl ye takım olarak.Bayramlığını babaannesi almisti aksesuar eklerim sadece oğluma ve kendime bakacam bugün bir seyler zira dolabimda tayt disinda olan kiyafet yok ana oğul günü yapacaz bugün

Bu oğlAn oturtmuyor beni.dün zorla yatağa koydum çamaşır katladım. Al beni al diye çırpınıp durdu, çığlık ata ata. Bir şey olur mu. Öyle mık mık yapsa dursa. Üzülüyorum o haline
Çok ağlamadıktan sonra bir şey olmaz.Arada laf atıp oyalamaya çalış. Kızımda durmuyor illa yanında olup onunla konuşacağım ya da kucakta duracak. En fazla 5 dk kendi kendine oynuyor. Akşam uyudu bi duş alayım dedim sonra başka işimi yaptım uykum geldi duş alamadım yaz geliyor havalar ısınacak nasıl olacak böyle bilmiyorum pasaklı pasaklı dolanıyorum. Yarın aşıdan sonra anneme gidip hem kaş bıyık işlerimi hallederim hem de duş alırım. Saçım dökülüyor kıyafetlerim olmuyor yazarken bile sinir geldi. Dün akşam düşünüyorum gezmeyi falan geçtim diyorum bu halde bir yere gidesimde gelmiyor zatende hazırlanmak ayrı dert istediğimde duş alamıyorum, istediğimde uyuyamıyorum, istediğimde hiç bir şey yapmadan boş boş oturamıyorum istediğim gibi kendime bakamıyorum ne dedim bu ya her doğuran böyle mi, hep birine mi ihtiyaç duyacağım işimi görmek için

Canım ben 10 dkmlık uykusu da olsa denk getırıyorum duş olayını cokıyı geliyor hatta bazen gunde bırkac kez sacımı yıkamadan dus alıyorum o fresh hıssı yasamak sakinlestiriyor benı. Bıdıklarla duzen oturtunca rahatlarız kuafore gıderken eşinle gıtsen o bebekle beklese? Gecen ben oglum uyurken aldım yanıma gıttıım tam kaşım alınırken basladı aglamaya yapacak bısey yoktu işim bitene kadar agladı

Benimde vardı iç dikişlerim ama beni dışardakiler rahatsız etmişti sanki. Dış dikişlerinde daha tam iyileşmemiştir. Batikon sürüyor musun? Uzun süre hissetmiştim ben dikiş yerlerini
Beni de ilk basta dısdakiler cok rahatsz etti dayanılmck sekldi acısı ama smdi dısdakilern acısı gecti ara sıra azck sızlıo ama o gectiginden beri iç dikişler acımaya basladı ozellkle tuvalete otururken sanki gerilip yırtlck gibi agrıyo içden. dıs dikislern yerini hissediyorm bnde ama agrısı gecti. Bnde iç dikiş çokms doktor öyle demsti batikon kullandım başlarda smdi krem kullanıyorum sadece ama içe bi etkisi yok ki.

Daha çok yeni doğumun zamanla geçiyor. Beni de çok rahatsız etmişti normal yani bu durum. Ama yine de doktoruna danışabilirsin dikişlerini kontrol edebilir her ihtimale karşı. Hiç etti mi??

Ada yanına gitmeyince ağlama işini iyice abartıyor deli bu kız

Yazın sıkıntı ya banyo işi şimdi bile terliyorum sürekli kucakta. Beşiğine koyar 2 dk da girer çıkar artık ne yapayım

Sabaha kdr yine saat basi uyandik en uzun uykum 2 saatti. Kocam da horladi durdu onu da yataktan aticaktm bebek agliyo adam horluyo. Sabah 8de en son uyandi bu cocuk dedm aldi goturdu sagolsn altini degistirmis fln ama hep cigliklari geliyo bebegin ben de guya uyuyorm. Bizim bebegin bi cigligi var neseden mi sikilmadan mi anlamiosn bilmeyen neseden saniyo ama aslnda sikiliyo. Neyse getir artik dedm emzirmemisim meger o da ac ztn sonra emzirirken yine uyuyakaldi ben de baktm orda uyumaya devam edicek cektm memeden yataga yatirdm tabi ki uyandi. agulamaya basladi hic uyumaya niyeti yok gibiydi ben de bir iki pispisladm uyuyacak gibi degil yatagina biraktm kalktm. Esime cattim bi spermle baba oldn bedavadan ebeveynlik dedm bisey yaptign yok dedm o da bana kufretti. Sonra gttm icerde agladm agladm sakinlestm bebek de mizirdanmaya basladi tekrar gectm yanina seve oksaya pispislayarak kucagima almadan uyutabildm. Tam dalabilmis degil ama yaninda bekliyorm. Ne kdr daha boyle uykusuz devam edebilirim bilmiorm.

Sustu sonra ama öylece bakıyor. Sanki yalnız bırakmışım da üzülmüş gibi. Ya da ben vicdan yapıyorum konuştum bak çorabını katlıyorum . Çamaşırları salladım baktı. Ama üzülüyorum. Sepet gibi kucağımda taşıdım evi toplamak için. Topladım evin dağınıkLığını. Baktı öyle izledi beni.

Yok cnm uzulme normali bu arada bagirinirlar aglarlar gercek aglamasiyla mizirdanmasini ayirt etmek gerekiyo biraz mizirdanma aglamasina musaade etmek lazim bisey olmaz

Geçen baya bıyık bırakmışım eşimin kucağına attım aldım . 2 saat kalkmadım oturduğum yerden . Sonra aldım kucağıma uyuttum
Valla artık boynunu tutuyor. Eşim işten gelince kucağına atıyorum bakmıyorum ne yapıyorlar.

Çok geriliyoruz bu aralar biraz anlayışlı olmaları gerekiyor. Ne ev temizliği yaptırıyorlar ne yemek bütün ilgiye muhtaçlar çünkü. Ben salağa anlatır gibi anlatıyorum her seferinde biraz anladı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…