Anne sütümü mamamı alıyor onun bi derdi var . Yani artk aylarımız normale döndü bu kadar uyumaması garip geldi anne sütü verıyorsan sanırım doymuyor mama verıyorsan arttır doymuyor birde uykuya gecisini nasıl yapıyorsun yani nasıl anlıyorsun aglıyormu zorluyormusun sallıyormusun ?DÜn 10 buçukta uyudu. 2 ye kadar 2 kere uyandı.2-5 arası uyumadı.
5-8 uyudu.
9 da uyudu yarım saat sonra uyandı. Hala uyumadı annemi çağırdım fenalık geldi bana. Toplam 6 saat uyumuş ben 3 saat anca uyudum .
Bitmesini bekledim uykusu vardı işte sestende dalamadı uyuyamayınca ağladı . En son beyaz gürültü falan bir şekil daldırdım uykuya ,bitince ses yatırdım. Sabah yine erken kalktı geç uyumasına rağmenSen cocugu uyutmaya zorluyon ondan uyumuyor ben dün bıraktım 12de yattık sabah 10da kalktık zorlama o ağlıyor zaten uykusu gelınce uyut dıo bende zorluyordum 9da bı baslardm deli gibi sallamaya falan 10dapes ederdm 11de bida başlardm o 12de kendı saatınden uyuyor . Aşıdan dolayı cumadan beri husuzrsuz ama uykumuzdan ödün vermedik sadece saatler geç oldu .
Benımkıde sese cok rahatsız düğünde uyuyan bebelere ımrenıyorumBitmesini bekledim uykusu vardı işte sestende dalamadı uyuyamayınca ağladı . En son beyaz gürültü falan bir şekil daldırdım uykuya ,bitince ses yatırdım. Sabah yine erken kalktı geç uyumasına rağmen
Amin Allah razı olsun senınde mubarek olsun kandilin .Kadir geceniz mubarek olsun kizceler
Anne sütümü mamamı alıyor onun bi derdi var . Yani artk aylarımız normale döndü bu kadar uyumaması garip geldi anne sütü verıyorsan sanırım doymuyor mama verıyorsan arttır doymuyor birde uykuya gecisini nasıl yapıyorsun yani nasıl anlıyorsun aglıyormu zorluyormusun sallıyormusun ?
Zaten 2-3 çay kaşığı veriyorum. Öyle lıkır lıkır içmiyor. Sütünü içiyorsa ihtiyacı yok bence de.benimki içmediği için veriyorum.
Geçen hafta biraz ateşlenmişti o gece verdim Bi kez içti, sıcakta ister bence de, su ya kaynatılmış zaten ne zararı olacak ki büyüdüler artıkİlacın arkasından sonra su verdiğimde 2. Kez istemişti. Şimdi de havalar ısındı bi deneyeceğim içer mi diye
Aynen ya kadınlarda almış bebek arabasını o gürültüye inmiş saat 9a doğru başladı 10 buçukta bitti .Benımkıde sese cok rahatsız düğünde uyuyan bebelere ımrenıyorum
Ben kaynatmadan vermiştim 3. Ayına yakındıGeçen hafta biraz ateşlenmişti o gece verdim Bi kez içti, sıcakta ister bence de, su ya kaynatılmış zaten ne zararı olacak ki büyüdüler artık
Uzuldm ya ben takiyorm ya benimkinin uykusuni allah var ya seninkini de dusunuyorm bazen acaba anemoninin bebegi neden uyumuyo ki diye:) gece karanlik yapiyo musuniz etrafi. Mesela benm kv tarafi cok gec saatlere kdr oturmayi sever gece 3e kdr evde gurultu sikir sikir isik olur oyle takiliyosaniz belki ondan gece gunduzu sasti cocugunBazen içmiyor doymuyor. O zaman ağlıyor uyumuyor da. O zaman aç olduğunu biliyorum ama ne biberon ne meme alıyor. Bekliyoruz öylece pes edene kadar.
Bugün içti güzel. Belirli düzeni yok.
Aslında gündüz uyuyup gece uyumuyordu.
Onu bozalım dedik. Çocuk bütün uykularını gündüz uykusu gibi uyumaya başladı. 2-3 saat uyuyor 2 saat uyanık kalıyor . Gündüz uykusu gibi bütün uykuları. Gece gündüz ayrımı yok. Gece de aynı gündüz de aynı uyuyor. Yani düzen kuramadık.
2 saat geçince uyutmaya başlıyorum. Gözünü ovuşturunca. Şimdi yine uyudu.
Işık açmadan duruyoruz ama oynuyorum. Sallarsam ağlıyor. Oynayınca gülüyor konuşuyor en azından .Uzuldm ya ben takiyorm ya benimkinin uykusuni allah var ya seninkini de dusunuyorm bazen acaba anemoninin bebegi neden uyumuyo ki diye:) gece karanlik yapiyo musuniz etrafi. Mesela benm kv tarafi cok gec saatlere kdr oturmayi sever gece 3e kdr evde gurultu sikir sikir isik olur oyle takiliyosaniz belki ondan gece gunduzu sasti cocugun
Bebeklerde gece uykusu aksam 7den sonra baslarmis sabah 5 6 sonrasi da artik uyanirlarmis bu sekilde sirkadiyen ritmi yavas yavas oturuyo olmasi lazim ama belki seninki 6 aya oturur. Anlattigina gore eskisinden bi tik daha iyi uyku suresi az ama en azindan gece uyumaya baslamis eskiden sabah 7de uyuyo diyodn. Peki gece uyandigi zaman hic ses yapmadan isik acmadan tekrar uyutmaya calisiyo musun. Ona ramen mi uyaniyo
Ne kadar zor ya hu, gece uyumasa insan nasıl dinlenir. Çocuğun en zoru uykusuz olanı inşallah seninki de düzene girer.Işık açmadan duruyoruz ama oynuyorum. Sallarsam ağlıyor. Oynayınca gülüyor konuşuyor en azından .
Bir ara gece 4 te yatıp bir sonraki gün 4-5 e kadar uyuyordu. Arada 2 saat ancak uyanık kalıyordu. Sürekli değişiyor.
Dün uyudu gece güzel sabah 10 da annem dışarı çıkalım dedi. Uykusu vardı ağlata ağlata giydirdik çocuğu. Bütün gün uyumadı doğru düzgün. Gece de uyumadı.
Öyle öyle alışacak çıksın dışarı dedi gece başıma kaldı.
Bişi olmamış yaBen kaynatmadan vermiştim 3. Ayına yakındı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?