2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
DÜn 10 buçukta uyudu. 2 ye kadar 2 kere uyandı.2-5 arası uyumadı.
5-8 uyudu.
9 da uyudu yarım saat sonra uyandı. Hala uyumadı annemi çağırdım fenalık geldi bana. Toplam 6 saat uyumuş ben 3 saat anca uyudum .
Anne sütümü mamamı alıyor onun bi derdi var . Yani artk aylarımız normale döndü bu kadar uyumaması garip geldi anne sütü verıyorsan sanırım doymuyor mama verıyorsan arttır doymuyor birde uykuya gecisini nasıl yapıyorsun yani nasıl anlıyorsun aglıyormu zorluyormusun sallıyormusun ?

Bitmesini bekledim uykusu vardı işte sestende dalamadı uyuyamayınca ağladı . En son beyaz gürültü falan bir şekil daldırdım uykuya ,bitince ses yatırdım. Sabah yine erken kalktı geç uyumasına rağmen

Benımkıde sese cok rahatsız düğünde uyuyan bebelere ımrenıyorum

Bazen içmiyor doymuyor. O zaman ağlıyor uyumuyor da. O zaman aç olduğunu biliyorum ama ne biberon ne meme alıyor. Bekliyoruz öylece pes edene kadar.

Bugün içti güzel. Belirli düzeni yok.

Aslında gündüz uyuyup gece uyumuyordu.
Onu bozalım dedik. Çocuk bütün uykularını gündüz uykusu gibi uyumaya başladı. 2-3 saat uyuyor 2 saat uyanık kalıyor . Gündüz uykusu gibi bütün uykuları. Gece gündüz ayrımı yok. Gece de aynı gündüz de aynı uyuyor. Yani düzen kuramadık.

2 saat geçince uyutmaya başlıyorum. Gözünü ovuşturunca. Şimdi yine uyudu.

Zaten 2-3 çay kaşığı veriyorum. Öyle lıkır lıkır içmiyor. Sütünü içiyorsa ihtiyacı yok bence de.benimki içmediği için veriyorum.
İlacın arkasından sonra su verdiğimde 2. Kez istemişti. Şimdi de havalar ısındı bi deneyeceğim içer mi diye
Geçen hafta biraz ateşlenmişti o gece verdim Bi kez içti, sıcakta ister bence de, su ya kaynatılmış zaten ne zararı olacak ki büyüdüler artık

Benımkıde sese cok rahatsız düğünde uyuyan bebelere ımrenıyorum
Aynen ya kadınlarda almış bebek arabasını o gürültüye inmiş saat 9a doğru başladı 10 buçukta bitti . Adanın da 8- 9 arası uykusu geliyor. Yatırana kadar saat 10 oluyor zaten.. ya dinleniyorum ya da acil işim varsa onu yapıyorum.

Uzuldm ya ben takiyorm ya benimkinin uykusuni allah var ya seninkini de dusunuyorm bazen acaba anemoninin bebegi neden uyumuyo ki diye:) gece karanlik yapiyo musuniz etrafi. Mesela benm kv tarafi cok gec saatlere kdr oturmayi sever gece 3e kdr evde gurultu sikir sikir isik olur oyle takiliyosaniz belki ondan gece gunduzu sasti cocugun
Bebeklerde gece uykusu aksam 7den sonra baslarmis sabah 5 6 sonrasi da artik uyanirlarmis bu sekilde sirkadiyen ritmi yavas yavas oturuyo olmasi lazim ama belki seninki 6 aya oturur. Anlattigina gore eskisinden bi tik daha iyi uyku suresi az ama en azindan gece uyumaya baslamis eskiden sabah 7de uyuyo diyodn. Peki gece uyandigi zaman hic ses yapmadan isik acmadan tekrar uyutmaya calisiyo musun. Ona ramen mi uyaniyo

Işık açmadan duruyoruz ama oynuyorum. Sallarsam ağlıyor. Oynayınca gülüyor konuşuyor en azından .
Bir ara gece 4 te yatıp bir sonraki gün 4-5 e kadar uyuyordu. Arada 2 saat ancak uyanık kalıyordu. Sürekli değişiyor.
Dün uyudu gece güzel sabah 10 da annem dışarı çıkalım dedi. Uykusu vardı ağlata ağlata giydirdik çocuğu. Bütün gün uyumadı doğru düzgün. Gece de uyumadı.
Öyle öyle alışacak çıksın dışarı dedi gece başıma kaldı.

Ne kadar zor ya hu, gece uyumasa insan nasıl dinlenir. Çocuğun en zoru uykusuz olanı inşallah seninki de düzene girer.

Benimki de tek anne sütü alıyor ama ben şu veriyorum bir kaç gündür hava inanılmaz sıcak ben bu kadar susuyorsam oda susar gibi geliyor kızımda hep kaynatirdim bunda kaynatmiyorum da içtiğim sudan veriyorum 5 kaşık falan çokta severek içiyor gülüyor içerken oh be der gibi doktorlarda düz mantık kitaplara göre gidiyorlar bence herkes kendi bebeğini tanımalı teklif ediyor istiyorsa verin ne zararı olur ki suyun böyle sıcak olursa hergun veririm ben dort beş kaşık

Su konusunu doktora sorduğumda çok sıcak havalarda az miktarda verebilirsiniz dedi. Ama zaten anne sütünü sağarken ilk su geliyor sütten alıyor zaten suyu vermedim ben şimdiye kadar ama yazın veririm bunaltıcı sıcaklarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…