• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar bana da kayınvalidem su vermem için baskı yapıyor en sonunda ciddi bir kavga ettim kendisiyle saydım sayıştırdım, o da öyle yaptı. He bu arada şuanda bebeğim hasta diye onlarda onların yatağında yatıyoruz ama :D neyse işte ben sadece şuruptan sonra 1 çay kaşığı su veriyorum, şurup ağzından gitsin bi ferahlasın diye çok mutlu oluyor benimki

Ben de kalabalığa sokmuyorum panik oluyorum.

Dışarı çıkıyoruz ama açık hava hep parklardayız. Daha çok güneşe ihtiyacı var diye gündüz çıkarıyorum.
Giderken nolcak ya alışsın bizle gezmeye fln diye görürdğm ama gittiğiimiz dklarfda çıkma ın yolunj aradım kapadım üstünğ emzirme örtüsüyle emzirdim fln 😞 ikk defa bu akşam tamamrn anne olduğumu hissettim galiba.

Kızlar bana da kayınvalidem su vermem için baskı yapıyor en sonunda ciddi bir kavga ettim kendisiyle saydım sayıştırdım, o da öyle yaptı. He bu arada şuanda bebeğim hasta diye onlarda onların yatağında yatıyoruz ama :KK70: neyse işte ben sadece şuruptan sonra 1 çay kaşığı su veriyorum, şurup ağzından gitsin bi ferahlasın diye çok mutlu oluyor benimki
Bende antibiyotikten sonra veriyordum iyi yapmışsın canım

Giderken nolcak ya alışsın bizle gezmeye fln diye görürdğm ama gittiğiimiz dklarfda çıkma ın yolunj aradım kapadım üstünğ emzirme örtüsüyle emzirdim fln 😞 ikk defa bu akşam tamamrn anne olduğumu hissettim galiba.

Kendin çıkıyorsan bebek de çıksın bir şey olmaz. Ben bebek olmadan önce de pandemide dışarıda yemek yemeye tövbe ettim .

Ya o emzirme örtüsünün kötüsünü aldım yoksa ben mi beceremiyorum. Üstümü örtüyorum yine çocuğun kafası açıkta 😂😂 çıplak çıplak emziriyorım annem üstümüze battaniye örtüyor .

Kendin çıkıyorsan bebek de çıksın bir şey olmaz. Ben bebek olmadan önce de pandemide dışarıda yemek yemeye tövbe ettim .

Ya o emzirme örtüsünün kötüsünü aldım yoksa ben mi beceremiyorum. Üstümü örtüyorum yine çocuğun kafası açıkta 😂😂 çıplak çıplak emziriyorım annem üstümüze battaniye örtüyor .
Kendim de çok gitmiyorum aslında, bu akşam eşimle elemanlarla iftara gittik her sene yapıyoruz. Ama tabi aktif çalıştım covid dönemi boyunca. Alışkın olmadığım çok dikkat ettiğim için nasıl böyle bi risk aldım diye kendime kızıyorum aslında. Eşim de olsun iyi oldu ne güzel durdu alışsın falan diyo.

O emzirme örtüsünğn boynunu geniş yapıyosunuzdur ondandır. Az sıkın

Ya aynen bi emzirme örtüsü linki verin ya 😄 K kahvelaci

Bizim misafirlik kayınvalide , anne ile sınırlıydı geçen gün eşimin kuzeni askere gidecek diye aile toplandı bizde gittik eğlence evin önünde oldu ben herşeyi kaçıracam diye üzülürken kızım kıyak geçti bir güzel uyudu sağolsun ☺️🧿 her dakika kontrol ettik tabi dönüşümlü 2-3 saat eğlendik iyi oldu . Annemde de uyuyor mışıl mışıl ama k.valide gilde uyumuyor eve dönüyoruz 😂

Benim kızımında öyle çok mukuslu ve geceleri çok ağlamaları vardı, banada diyet yap demedi ama peribiyotik damla verdi, ben direk süt ürünleri ve yumurta yememeye çalışıyorum ama yediklerimin içinde varsa o kadar dikkat etmiyorum, gerçekten dikkat edince kakası değişiyor mukus azalıyor
Ya o probiyotik de durma kaka yaptırdı deli oldum günde 8-9 sayıyodum maflor vermişlerdi sonra bıraktım normale döndü ya 4 falan yapıyo şimdi günde

Kızlar bana da kayınvalidem su vermem için baskı yapıyor en sonunda ciddi bir kavga ettim kendisiyle saydım sayıştırdım, o da öyle yaptı. He bu arada şuanda bebeğim hasta diye onlarda onların yatağında yatıyoruz ama :KK70: neyse işte ben sadece şuruptan sonra 1 çay kaşığı su veriyorum, şurup ağzından gitsin bi ferahlasın diye çok mutlu oluyor benimki
Yanlıs anlamada şurup vs verınce verılır zaten cuünkü tatlı bizim akrabanın cocugu vefat ettı o yüzden ben korktugum ıcın baştan beri verıyorum susuz kalmıştı ölümün sebebi buydu o gün bugündür korkuma verdım sonucta katı bısey degıl .

Ama neden veriyosunuz su, anne sütüyle alıyolar zaten suyu bana vermene gerek yok demişti doktor ama herkes veriyo mu su, bu sıcaklarda gerekir mi acaba versem mi ben de 🤔
Ben veriyorum ama içmiyor benim kız, calpol verdim dün ve bugün arkasından yine biberona su koydum diliyle itiyo, bende kaşıkla verdim biraz, vçbence ihtiyaçları yok ama yinede emin olamıyorum

Ya o probiyotik de durma kaka yaptırdı deli oldum günde 8-9 sayıyodum maflor vermişlerdi sonra bıraktım normale döndü ya 4 falan yapıyo şimdi günde
Ben bıraktım yumurta ve peyniri bırakınca iyi geldi 🙈 sizin çok yapıyormuş, aslında bizimde belli olmuyor bazen 3-4 kez bazen 2 kez yapıyor 🤔 şu hareketlilik başlasa bağırsakları çalışır aslında 😔

Ben veriyorum ama içmiyor benim kız, calpol verdim dün ve bugün arkasından yine biberona su koydum diliyle itiyo, bende kaşıkla verdim biraz, vçbence ihtiyaçları yok ama yinede emin olamıyorum

Zaten 2-3 çay kaşığı veriyorum. Öyle lıkır lıkır içmiyor. Sütünü içiyorsa ihtiyacı yok bence de.benimki içmediği için veriyorum.

Back