• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben veriyorum ama içmiyor benim kız, calpol verdim dün ve bugün arkasından yine biberona su koydum diliyle itiyo, bende kaşıkla verdim biraz, vçbence ihtiyaçları yok ama yinede emin olamıyorum
İlacın arkasından sonra su verdiğimde 2. Kez istemişti. Şimdi de havalar ısındı bi deneyeceğim içer mi diye

Benm oğlumda beni emiyor ben vermedim ama annem benden habersiz vermiş ☺️ Vermek gerekir mi acaba dili damağı kurur mu gerçekten
Ben doktora sordum kızdı bunu sordugum ıcın🙈eşim okadar ısrar ettı kı su ver sıcak hava dıye doktor da ne suyu dıye azarladı sadecrie anne sutu aldıgı ıcın

Öğünlerini güzel anne sütü alan çocuğa bence gerek yok su.

Benim oğlana arada veriyorum ama düzenli şekilde değil. Süt içmediği yorulduğu zamanlarda veriyorum. Hem yemiyor hem hareket edip yoruluyor. Belki yanlış yapıyorum ama napıyım korkuyorum. Eskiler hep vermiş su bir şey olmamış . böbreklerimizi bilmiyorum tabi ne alemde 😀

Öğünlerini güzel anne sütü alan çocuğa bence gerek yok su.

Benim oğlana arada veriyorum ama düzenli şekilde değil. Süt içmediği yorulduğu zamanlarda veriyorum. Hem yemiyor hem hareket edip yoruluyor. Belki yanlış yapıyorum ama napıyım korkuyorum. Eskiler hep vermiş su bir şey olmamış . böbreklerimizi bilmiyorum tabi ne alemde 😀
Su verdiğinde uykusunda falan değişiklik gördn mü?

Bizim uyku düzenimiz yok zaten. Canı ne zaman isterse o zaman uyuyor . Bir yorum yapamayacağım düzen hakkında
İnşallah bi düzeni olur. Hoş bizimde yok ama genede uyuyor bana da yetiyor heralde yada alıştım. Şu mübarek günde rabbim evlatlarımıza sağlıklı uykular nasip etsin inşallah 🙏

İnşallah bi düzeni olur. Hoş bizimde yok ama genede uyuyor bana da yetiyor heralde yada alıştım. Şu mübarek günde rabbim evlatlarımıza sağlıklı uykular nasip etsin inşallah 🙏
Of amin benim de en buyuk duam o. Cok uzuluyorm nedense bu uyku konusuna. Su uyku gerilemesinden once yine bi yatti mi 5 6 saat uyurdu yine sonra gazlanirdi fln smdi 3 saat ya da 2 saat uyanio sabah 6bcktan snr hep uyaniyo ztn. Neyse buyuyecekler duzelecek insallah. yoruldm valla.
Bi de manyak gibi pilatese basladm:) gece uyumusum gibi sabah 9da pilates yaptm ama valla ruhuma iyi geldi hava da guzeldu bi 15 dakika da yurudm cok iyi oldu. Eve bi geldm bidik tabi ki babasinda uyumamis ziril ziril

Of amin benim de en buyuk duam o. Cok uzuluyorm nedense bu uyku konusuna. Su uyku gerilemesinden once yine bi yatti mi 5 6 saat uyurdu yine sonra gazlanirdi fln smdi 3 saat ya da 2 saat uyanio sabah 6bcktan snr hep uyaniyo ztn. Neyse buyuyecekler duzelecek insallah. yoruldm valla.
Bi de manyak gibi pilatese basladm:) gece uyumusum gibi sabah 9da pilates yaptm ama valla ruhuma iyi geldi hava da guzeldu bi 15 dakika da yurudm cok iyi oldu. Eve bi geldm bidik tabi ki babasinda uyumamis ziril ziril
Ben kendimi koltuktan zor kaldırıyorum sen pilatese başlamışsın 😂 maşallah 🧿

Düzelecek inşallah 6 aya kdr biraz daha sıkcaz dişimizi ek gıdadan sonra düzelir diyollaaa 😂😂

Aaa kaç aylıktı :KK43:
3 4 civarı olması lazım havalarım sıcak olmasıyla alakasıda yoktu gayet soguktu bebegın sağlıgında da bı sıkıntı yoktu kıştı gece morarmıs cocuk resmen . Ve annesi hiç duymamıs ağlamamışmı hala anlamadık.

Saat 9 u geçti hala yatıramadım sitede müzikli etkinlik yapıyorlar sanki ses evin içinde sinir oldum 😡😡 yoruldum artık belim ağrıyor
Sen cocugu uyutmaya zorluyon ondan uyumuyor ben dün bıraktım 12de yattık sabah 10da kalktık zorlama o ağlıyor zaten uykusu gelınce uyut dıo bende zorluyordum 9da bı baslardm deli gibi sallamaya falan 10dapes ederdm 11de bida başlardm o 12de kendı saatınden uyuyor . Aşıdan dolayı cumadan beri husuzrsuz ama uykumuzdan ödün vermedik sadece saatler geç oldu .

Ama neden veriyosunuz su, anne sütüyle alıyolar zaten suyu bana vermene gerek yok demişti doktor ama herkes veriyo mu su, bu sıcaklarda gerekir mi acaba versem mi ben de 🤔
Benım doktorum bana hergün 10 kaşık dedi . Bide büyükler bişeyler bılıyordur babanem cocugu uyandıgında belini sıvazla karnını sıvazla o sana belım kaşındı dıyemez suyunu ver susuz bebek olmaz der hep halada öyle ayaklarını sıcak tut erkek cocuk sıcak dıye cok soyma dıyor.

DÜn 10 buçukta uyudu. 2 ye kadar 2 kere uyandı.2-5 arası uyumadı.
5-8 uyudu.
9 da uyudu yarım saat sonra uyandı. Hala uyumadı annemi çağırdım fenalık geldi bana. Toplam 6 saat uyumuş ben 3 saat anca uyudum .

Back