• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Yediklerine dikkat ediyor musun? Ben hala çoğu şeyi yemiyorum. İlaçta fayda etmiyor olabilir artık. Doktoruna söyleyip başka ilaç mı denesen? Kızımın gaz sorunu bitti ama yine de az da olsa rahatsız ettiği oluyor. Önceden çok gazlıydı uyuyamazdı ağlardı akşamları ne çektim 🤦🏻‍♀️ Seninki de hep ağlardı yanlış hatırlamıyorsam
Hiç dikat etmedim cnm yediklerime deneyerek nelerin gaz yaptığını buldum onları yememeye başladım bu yeni başlayan bişey oldu ilaç Belkıde dediğin gibi fayda etmemeye başladı birde inanılmaz kucak istiyor hep kucaktayiz atak zamanı da geçti aslında ama yeni mı girdi atağa bilmiorm

Kızlar kulaktan iyi bir ateş ölçer tavsiye eder misiniz? Alından, dijital koltuk altı ve civalı var evde. Ölçümleri farklı oluyor kulaktan alayım istiyorum.

İki tane var biri neocate diğeri aptamil pregomin as ben aptamil aldım kız bak yapınca görceksin iğrenç bir şey evet doktor dedi biraz büyük olunca pekmezle falan tatlandıranlar da varmış ben 30cc için 2 damla vanilya şurubu damlatıuodum anında kesiyodu kokuyu falan o mamalarda laktoz var daha kötü oluyo

Anı anını tutmuyor. Emiyor gibi. Uyanınca içmiyor galiba midesi bulanıyor.
A anemoniasp ya da @Azizinsan kızlar sanki biriniz rota asısını yaptırmaya gittigınızde dr 3 gun gec kalmıssın dıyıp yapmamıştı yanlıs mı hatırlıyorum?

Bana demedi. 3 aylık yaptırdık.

Oğlumdada iki kez kılcal şekilde ince kan vardı muayene etti çatlak yok dedi tahlil yapti mikrop yoktu süt yumurta et kes dedi bir ay geçti üstünden içinde süt alan herseyi kes sütlü bir parça çikolata bile mahvetti benim oğlumu 1 yıla geçermiş alerji ise çok şükür düşük belirtiymiş ileri seviye alerji olsa döküntü kaşıntı olur birde geçmeyen konak var mı sizde bizde var alerjiye bağlıymış

Konak var geçiyor gibi yavaş yavaş.

Kizlar bu kiz benimle kavga edio bildiginiz 😂😂😂😂😂 banyodan cikinca allahhhhh bu ne bagirmadir arkadas 🤦🤦 birakayim suda yasasin yaaa 😂😂
Dun asilarini oldu ayina gore kilosu guzel dedi 15 gun sonra bidaha kilo bakacagiz 150 gr alirsa sorun yok dedi. Doktora gittigimizde yarim saatlik bez bagliydi ordaki cisinede bakti gayet yeterli guzel dedi bakalim 15 gune ne olacak.
Benim oğlan da öyle çok seviyo banyoyu giydirirken ağlıyo 😂

Kızlar oğlumun ateşi vardı evdeki ateş ölçerler maksimum 37 ölçüyordı ama vücudu aşırı yanıyordu. Antibiyotik kullanıyordu 5 gündür. Bu gece huzursuzluğu devam etti ağız dolusu kustu doktora götürdük meğerse kulaktan ölçerden doğru yanıtı aldık 39 olmuş… şimdi yatışı yapıldı dua edin. Sorun araştırılıyor ama antibiyotik tedavisi gören bir çocuğun ateşinin olmasını doktor da şaşırdı lütfen dua istiyorum sizden 😢 günlerce çok uyuyordu
Geçmiş olsun canım var mı bi haber?

Biz evde 25.6 derece ben kiza kisa kollu ustune ince uzun kollu body giydiriom cokmu geliodur ki 🤔
Benimki de öyleydi yavrum soyunca daha rahat etti sanki bana sıcak geliyosa çocuğu da soyuyorum ben kendime göre ayarlıyorum yanlış mı yapıyorum acaba ama elliyorum üşümemiş kontrol ediyorum ara sıra.

Benimki de öyleydi yavrum soyunca daha rahat etti sanki bana sıcak geliyosa çocuğu da soyuyorum ben kendime göre ayarlıyorum yanlış mı yapıyorum acaba ama elliyorum üşümemiş kontrol ediyorum ara sıra.
İki gündür hava sıcak soydum ben de. Kısa Zıbının üstüne penye yelek var

Merhaba herkese dün test yaptım pozitif çıktı, çarşamba kan vereceğim inşallah. Her şey yolundaysa tahmini doğum 4 ocak 2022 gösteriyor takvim bakalım hayırlısı..
Buraya ilk yazdığım mesajı buldum, bir yıl olmuş, gözyaşım pıt 😢
Tam da 4 ocakta doğdu oğlum 😍

Bende kısa kola geçtim bugün sürekli kol kantrolu yapıyorum ama dün sıcaktan uyumadı kısa giydirdim öyle uyudu inşallah sıkıntı olmaz ya

Çok teşekkür ederim herkese. Hastanede önce ateş düşürücü fitil yapıldı, sonra idrar ve kan alındı, ben bir de yine kaka testi yapılırsa diye sabahki en son bezini götürdüm ona da bakıldı testte. Serum takıldı. Daha önceki kaka testinde bol lökosit vardı o azalmış antibiyotik ile. Diğer sonuçlar rotavirüsü adenovirüs falan temiz. Ama crp maksimum 5 olması gerekirken 45 çıktı yani viral bir enfeksiyon söz konusu… antibiyotik 10 güne çıkartıldı. Ateş çok çıkarsa fitil yapılacak. 39.5 olursa yine götürcez. Sabahtan beri ateş düşüremedik fitil yaptık düştü 1 saat önce 39.3’dü. Bu arada aşırı halsiz. Hastaneden çıkınca e bebeke koştum kulaktan ateş ölçer almaya. Braunlarda epey indirim vardı bilginize. Şimdi zor uyutuyorum ama şükür beslenmesimde sorun yok. Gerçekten zor gün geçiriyoruz buna da şükür. Bakalım takipteyim sık sık ateş ölçüyorum kulaktan ve koltukaltından

Çok teşekkür ederim herkese. Hastanede önce ateş düşürücü fitil yapıldı, sonra idrar ve kan alındı, ben bir de yine kaka testi yapılırsa diye sabahki en son bezini götürdüm ona da bakıldı testte. Serum takıldı. Daha önceki kaka testinde bol lökosit vardı o azalmış antibiyotik ile. Diğer sonuçlar rotavirüsü adenovirüs falan temiz. Ama crp maksimum 5 olması gerekirken 45 çıktı yani viral bir enfeksiyon söz konusu… antibiyotik 10 güne çıkartıldı. Ateş çok çıkarsa fitil yapılacak. 39.5 olursa yine götürcez. Sabahtan beri ateş düşüremedik fitil yaptık düştü 1 saat önce 39.3’dü. Bu arada aşırı halsiz. Hastaneden çıkınca e bebeke koştum kulaktan ateş ölçer almaya. Braunlarda epey indirim vardı bilginize. Şimdi zor uyutuyorum ama şükür beslenmesimde sorun yok. Gerçekten zor gün geçiriyoruz buna da şükür. Bakalım takipteyim sık sık ateş ölçüyorum kulaktan ve koltukaltından
Ay cnm ya ben de cok korktm peki bulunamiyo mu neden crpnin yuksek oldugu yani kaninda enfeksiyon var ama neden ne mikrobu

Back