Kızlar kızımı çıplak ayak yatırsam, bacaklarınıda örtmesem hasta olur mu? Sabaha karşı gazı oluyor kaldıramıyor bacaklarını rahat gazını çıkartamıyor beni uyandırıyor Ada hanım bu yüzden
Dun gece yine kac kere uyandik sayamadm ben de bu gece buzluktan sut verip doyduguna emin olucam. Acaba doymuo da mi saat basi uyaniyo ya. Yoksa bu bebek boyle mi kabullenmem mi lazim. 2 3 hafta onceye kdr boyle degildi uyku gerilemesidir gecer dedim ama gecmiyo benim morali siffir siffir siffir
Dün yavrumuzun doktor kontrolü vardı.
Doktor boyunu ve kilosunu çok beğendi. Şu hasta halimle bile beni tebrik etti. Sizin yavrulara göre çok çok çok minnoş ama olsun sağlıklı ya çok şükür daha ne isterim.
Rota aşısı için tam sınırdaymış, yapılmasını istemedi. Menenjit aşısı yapılsın dedi.
Dun gece yine kac kere uyandik sayamadm ben de bu gece buzluktan sut verip doyduguna emin olucam. Acaba doymuo da mi saat basi uyaniyo ya. Yoksa bu bebek boyle mi kabullenmem mi lazim. 2 3 hafta onceye kdr boyle degildi uyku gerilemesidir gecer dedim ama gecmiyo benim morali siffir siffir siffir
Bazen bu durum bende de oluyor saat başı uyanıyor ilk başta anlamıyordum sonra gündüz fazla uyuduğu zaman gece saat başı uyandığını anladım ben gündüz uykusuna verdim ama bilmiyorum. Çok zor oluyor saat başı uyanınca
Benim bebeğim içtiği sütü su gibi içinde çökelek halinde kusuyor bir kaç seferdir normalde bu kadar kusma olmazdı bide eskisinden daha az emiyor. Bir ara sık emzirdim acaba ondanmi oldu normalde hep 2 saat arayla emzirirdim
Benim bebeğim içtiği sütü su gibi içinde çökelek halinde kusuyor bir kaç seferdir normalde bu kadar kusma olmazdı bide eskisinden daha az emiyor. Bir ara sık emzirdim acaba ondanmi oldu normalde hep 2 saat arayla emzirirdim
Fazla gelmiş olabilir ya da ağızdan gazını çıkarmamış da olabilirsiniz. Bunlar da değilse en kötü ihtimalle üşütmüştür. Bazı günler bizde de oluyor. Kaka yapamadığı günler de yaşıyoruz bunu