Evet işe başlayınca onlrada lazım olcak1 tane de annenlere mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet işe başlayınca onlrada lazım olcak1 tane de annenlere mi
Benimde öyle ince telli ama dökülen geri çıkacak en azından yarısı çıkar gibiDökülme durmadan bişey yaptıramam, ya bi de benim saçlarım çok sık değil bu dökülmeyle kel kalabilirim çok stres yapıyorum bunu
Hayir hic kafanaa takma digal olarak dokulenlerin yerine olmasa bile hani bebek saci die tabir edilen yeni saclar geliyor ilk gebeliginde dökülmemismiydi dusunsene kel kalmadin skma canini canimDökülme durmadan bişey yaptıramam, ya bi de benim saçlarım çok sık değil bu dökülmeyle kel kalabilirim çok stres yapıyorum bunu
Bennde öyle kullanıyordum, doktorum çook çok az oldugunu söyledi, devit-3 kullanacaksın 8 damla kullanacaksın dedi. Hesaplayınca günde 5 bini geçiyorEvet ocean kullanıyorum 1 fıs.
Küçük mü acaba oturma yeri canlı gördn mü hiçVar stokta aldım az önce. BankacI26
Baska ne ilk yasadin kizHeyee ilkleri yaşıyorum bugün bebeğimle
Aynen ya saç dökülmesine çare bulan söylesin yoksa bu işin sonu ektirmeye gidecek bende
İlkinde de çok döküldü ama baya seyreldi saçlarım dökülenlerin çoğu gelmedi. Doktora gideyim diyorum bi en uygun takviyeyi söyler herhalde.Hayir hic kafanaa takma digal olarak dokulenlerin yerine olmasa bile hani bebek saci die tabir edilen yeni saclar geliyor ilk gebeliginde dökülmemismiydi dusunsene kel kalmadin skma canini canim
Perşembe günü kontrole götüreceğim, sorar seni etiketlerimBennde öyle kullanıyordum, doktorum çook çok az oldugunu söyledi, devit-3 kullanacaksın 8 damla kullanacaksın dedi. Hesaplayınca günde 5 bini geçiyor
A evet o zaman bende yerine geldi hep aman aman ciddi azalma olmdi yani tabi fogum oncesi gurlugunde degildi ama onemsenmeyecek duzeydeydi. Dur bakim yarin doktor var asi var sorayim bende.İlkinde de çok döküldü ama baya seyreldi saçlarım dökülenlerin çoğu gelmedi. Doktora gideyim diyorum bi en uygun takviyeyi söyler herhalde.
Bu bebe sığdıysa bizimki de sığar bence ben 2 yaşına kadar mama sandalyesinde yiyeceğini sanmıyorum. 2 Arkadaşım da kullanmıştıKüçük mü acaba oturma yeri canlı gördn mü hiç
Bebek arabasında uyudu, aslında başlarda durmadı yine babası kucakladı ben bebek arabasını sürdüm boş boş alışveriş poşetlerini taşımaya yaradı araba neyse inat ettim koydum yine de arabaya çünkü uykusu var belli ama kucağımızda uyumuyo huysuzluk ediyo, bindirdim arabaya salladım ileri geri yaptım uyudu. İlkimlerden biriBaska ne ilk yasadin kiz
Ben de bi yarim saat fln ugrastm pispisla dalsin diye ama nein basarisiz oldu gorev iptal baska zamana kismet:)
Sadece aşıdansa birkaç güne düzelir canım merak etme, biz neredeyse bir haftadır öyleyiz sanırım ataktan, kaç tane oluyodu 4.ay aşısı?Aa
A evet o zaman bende yerine geldi hep aman aman ciddi azalma olmdi yani tabi fogum oncesi gurlugunde degildi ama onemsenmeyecek duzeydeydi. Dur bakim yarin doktor var asi var sorayim bende.
Ay bu arada 4. Ay asisi benim kizi mahvetti uyumuyor deliricem surekli memede uyuyim dio perisanim
Uyuyacağı varsa uyuyorlar işte bende her gün çıkıyordum bahçeye bu hafta hem soğuktu hem de temizlik yaptığım için çıkamadım. Termos aldım artık kafama göre takılacağımBebek arabasında uyudu, aslında başlarda durmadı yine babası kucakladı ben bebek arabasını sürdüm boş boş alışveriş poşetlerini taşımaya yaradı araba neyse inat ettim koydum yine de arabaya çünkü uykusu var belli ama kucağımızda uyumuyo huysuzluk ediyo, bindirdim arabaya salladım ileri geri yaptım uyudu. İlkimlerden biri
Ya aslında benim amacım pışpışla uyutmak değildi, emzirdim emzirdim dalamadı bi, memeyi bırakıp bırakıp yüzüme bakıyo karanlıkta nasıl görüyosa gülüyo falan, neyse koydum öylesine hiç umudum yok pışpış yapim bari dedim baktım koyduğum halde ağlamıyo bu çok şaşırtıcıydı benim için çünkü normalde canı yanmışcasına ağlar kucağımdan koyunca neyse 5 dk pışpışladım uyudu, 5 dk sonra kıpırdandı yine pışpışladım bu sefer hemen uyudu yine kıpırdandı Allahın hakkı üçtür 3.de daldı ve hala uyanmadı. Normalde son zamanlarda defalarca uyanıyordu şu an 2 saatten fazladır uyuyo maşallah acaba memeyle uyumadığından mı hala uyanmadı yoksa öyle mi denk geldi bilmiyorum
2 tane canim bacaktan. Yani asidandir die umid ediyorum. Gece isimi yapiodum diodum ya suan onuda yapamiyorum resmen ev savas alani gibi saglik olsun da duzelir insSadece aşıdansa birkaç güne düzelir canım merak etme, biz neredeyse bir haftadır öyleyiz sanırım ataktan, kaç tane oluyodu 4.ay aşısı?
Ben onu aldım ayaklıkta aldım minderde zaten ev 2 artı 1 bide büyükler darlamasın sever umarım yavrucumDüşündüm taşındım işin içinden çıkamadım ikeanın mama sandalyesini alacağım ve ayaklık takarım. Mutfağım küçük az yer kaplar, istediğim yere de kolay taşırım. Bir de sevmezse oturmazsa meselesi var
Sende mi takip ediyosun seninki gelsin bakalım öyle karar vereyim.Bu bebe sığdıysa bizimki de sığar bence ben 2 yaşına kadar mama sandalyesinde yiyeceğini sanmıyorum. 2 Arkadaşım da kullanmıştı
Bilio musun bire bir aynisi olmus emdi emdi dalmadi bana bakip gulmeye basladi ben de hazir keyifliyken yatirip pispisliym bakaym dedm ama bi turlu uyumadi aguladi gulucukler atti bi ara sessizlesti uyuyo mu ki dedm snr yerini cigliklar aldi son zamanlarda cani sikilinca ciglik atio sanki kendi sesini deneyimlio gibi o cigliklar da basladi fln yarim saat ugrastm biraz mayissn diye bi ara kucagima aldm hemen gozunu kapadi yataga geri koydm hemen geri uyandi derken biraz aglamalar huzursuzlanmalar basladi biraz kucagimda salladm yine dalamadi saat de 10 olunca uzatmadm baktm kucakta bile dalamadi emzirdm hemen daldi belki daha erken bi saat olsaydi daha denerdm ama bu gece gec kalmisiz insallah uyur tek istegm buBebek arabasında uyudu, aslında başlarda durmadı yine babası kucakladı ben bebek arabasını sürdüm boş boş alışveriş poşetlerini taşımaya yaradı araba neyse inat ettim koydum yine de arabaya çünkü uykusu var belli ama kucağımızda uyumuyo huysuzluk ediyo, bindirdim arabaya salladım ileri geri yaptım uyudu. İlkimlerden biri
Ya aslında benim amacım pışpışla uyutmak değildi, emzirdim emzirdim dalamadı bi, memeyi bırakıp bırakıp yüzüme bakıyo karanlıkta nasıl görüyosa gülüyo falan, neyse koydum öylesine hiç umudum yok pışpış yapim bari dedim baktım koyduğum halde ağlamıyo bu çok şaşırtıcıydı benim için çünkü normalde canı yanmışcasına ağlar kucağımdan koyunca neyse 5 dk pışpışladım uyudu, 5 dk sonra kıpırdandı yine pışpışladım bu sefer hemen uyudu yine kıpırdandı Allahın hakkı üçtür 3.de daldı ve hala uyanmadı. Normalde son zamanlarda defalarca uyanıyordu şu an 2 saatten fazladır uyuyo maşallah acaba memeyle uyumadığından mı hala uyanmadı yoksa öyle mi denk geldi bilmiyorum