• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Düşündüm taşındım işin içinden çıkamadım ikeanın mama sandalyesini alacağım ve ayaklık takarım. Mutfağım küçük az yer kaplar, istediğim yere de kolay taşırım. Bir de sevmezse oturmazsa meselesi var 😄
Bende ondan düşünüyorum benim evimde çok küçük acaba onu kaç aylıkken kullanılıyor tam olarak

Hanımlar bebeği çok terleyen var mı?
3 ay 10 günlüğüz 2.aydan beri aşırı terliyor kafası ve ensesi. Doktor D vitaminini yükseltti ama hala aynı. Demir eksikliğinden de olurmus ama 3. Ayda baslanmıyor sanırsam nasıl bi çözümü var bunun😞
Terliyor kafası emerken,bende haftaya sorayım doktora. Yanımda yatırdığım zamanda terlediği oluyor

Bebeğim onunla sürekli konuşmamı istiyor😃 konuşmazsam basıyor çığlığı susturabilene ask olsun. Tüm hayat hikayemi , babasıyla tanismamj evlenmemi abisini herşeyi anlattım zabahtan akşama kadar ne anlatacam bu çocuğa. Her gün aynı şeyler de anlatılmıyor😄😄😄
Al benden de o kadar bir de başkası oluyo mesela yanımda sanki ona konuşuyo gibi yanımdakiyle knşym anlıyo kerata hemen bozuluyo zonra tekrar konuşuyom onunla 😀

Kizlar sac boyatan var mi ? Asabim bozuk aylar sonra bugun sacimi acik kullanayim dedim ilk kez anammmm tepemde rahat 20 30 tel var bembeyaz 😂😂 boyatmam lazimmmmmm 😔

Kizlar sac boyatan var mi ? Asabim bozuk aylar sonra bugun sacimi acik kullanayim dedim ilk kez anammmm tepemde rahat 20 30 tel var bembeyaz 😂😂 boyatmam lazimmmmmm 😔
Saçım dökülürken zor valla.. ombre yaptırıyordum, hamileykende cesaret edemedim. Saçlarım kendine gelsin koşa koşa kuaföre kendimi toparlamaya 🤣🤣 yaza anca olur haralde ek gıdaya başlarsak rahat bırakırım kızı

Terliyor kafası emerken,bende haftaya sorayım doktora. Yanımda yatırdığım zamanda terlediği oluyor
Benmkini yatırdıgım an sırılsıklam oluyor kafası. Emerkende o şekilde. D vitamini kullanıyormusnuz?

Bebeğimi ilk defa emzirmeden gece uykusuna geçirebildim.
Haftanın ilkleri sende, ben de şu an beşipine bıraktım yanında duruyorum bakalım
Bende beyaz yok hiç boyatmadım ama çok dükülüyor avuç avuç ona çare bulan varsa yeşillendirsin bizi

Haftanın ilkleri sende, ben de şu an beşipine bıraktım yanında duruyorum bakalım

Bende beyaz yok hiç boyatmadım ama çok dükülüyor avuç avuç ona çare bulan varsa yeşillendirsin bizi
Dokulme bende de cok asiri biriktirsem yastik dolar yeminle banyoda cektikce gelio obek obek 🤦🤦 oglumda da olmustu geciyor kendi kendine bir sure sonra ama cok sure sonra 😁😁

Heyee ilkleri yaşıyorum bugün bebeğimle 😍
Aynen ya saç dökülmesine çare bulan söylesin yoksa bu işin sonu ektirmeye gidecek bende 🤣

Dokulme bende de cok asiri biriktirsem yastik dolar yeminle banyoda cektikce gelio obek obek 🤦🤦 oglumda da olmustu geciyor kendi kendine bir sure sonra ama cok sure sonra 😁😁
Dökülme durmadan bişey yaptıramam, ya bi de benim saçlarım çok sık değil bu dökülmeyle kel kalabilirim çok stres yapıyorum bunu 😣

Back