- 26 Aralık 2020
- 692
- 1.138
- 33
- 31
Canım bi kontrol et belki poposu çatlamıştırKAkasında biraz kan var. Acil gidilmesi gerekir mi? Bekleyim mi bir daha oluyor mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bi kontrol et belki poposu çatlamıştırKAkasında biraz kan var. Acil gidilmesi gerekir mi? Bekleyim mi bir daha oluyor mu?
Canım bi kontrol et belki poposu çatlamıştır
Belli olur muCanım bi kontrol et belki poposu çatlamıştır
Tamam sağolasınPerşembe günü kontrole götüreceğim, sorar seni etiketlerim
Minder nerden aldın bana da link atar mısınBen onu aldım ayaklıkta aldım minderde zaten ev 2 artı 1 bide büyükler darlamasın sever umarım yavrucum
Memnun kalirsan yazarsın bekliyorumİnstagram da 5 aylıkken koymuştu biri, ayaklık ve oturma minderi de takmış. Aldım az önce ben
Oturtamam şimdi ama fotoğrafını atarım inşallah bende 5. ayı bitince haziranda başlayacağım ek gıdayaMemnun kalirsan yazarsın bekliyorum
5 ayda tam otururlarmi acaba merak ediyorumOturtamam şimdi ama fotoğrafını atarım inşallah bende 5. ayı bitince haziranda başlayacağım ek gıdaya
Kafasını tutabiliyorsa artık oturur ama ben yine desteklerim yanında değilsem5 ayda tam otururlarmi acaba merak ediyorum
Bazen bu durum bende de oluyor saat başı uyanıyor ilk başta anlamıyordum sonra gündüz fazla uyuduğu zaman gece saat başı uyandığını anladım ben gündüz uykusuna verdim ama bilmiyorum. Çok zor oluyor saat başı uyanıncaDun gece yine kac kere uyandik sayamadm ben de bu gece buzluktan sut verip doyduguna emin olucam. Acaba doymuo da mi saat basi uyaniyo ya. Yoksa bu bebek boyle mi kabullenmem mi lazim. 2 3 hafta onceye kdr boyle degildi uyku gerilemesidir gecer dedim ama gecmiyo benim morali siffir siffir siffir
Fazla gelmiş olabilir ya da ağızdan gazını çıkarmamış da olabilirsiniz. Bunlar da değilse en kötü ihtimalle üşütmüştür. Bazı günler bizde de oluyor. Kaka yapamadığı günler de yaşıyoruz bunuBenim bebeğim içtiği sütü su gibi içinde çökelek halinde kusuyor bir kaç seferdir normalde bu kadar kusma olmazdı bide eskisinden daha az emiyor. Bir ara sık emzirdim acaba ondanmi oldu normalde hep 2 saat arayla emzirirdim
Gecen gun bebegim 24 saat nerdeyse hic uyanmadi demistn o durum mu devam ediyo hala? Yoksa 36.7de sorun yok tabikiKızlar şuanda hala uyuyan bebeğimim avuç içleri yanıyor, alından ateşi 36.7, hastalık var mıdır? Emmesinde falan sorun yok
Uyandığında anlarsın halinden hasta olup olmadığını. Ateşi normalKızlar şuanda hala uyuyan bebeğimim avuç içleri yanıyor, alından ateşi 36.7, hastalık var mıdır? Emmesinde falan sorun yok
Bu kadar çok uyuması da normal gelmedi bana gelişimi açısındanGecen gun bebegim 24 saat nerdeyse hic uyanmadi demistn o durum mu devam ediyo hala? Yoksa 36.7de sorun yok tabiki
Dene bakalım sonucu yaz banada bende deneyim ondan mo uyanıyorlar acaba saat başı bende anlamıyorumDun gece yine kac kere uyandik sayamadm ben de bu gece buzluktan sut verip doyduguna emin olucam. Acaba doymuo da mi saat basi uyaniyo ya. Yoksa bu bebek boyle mi kabullenmem mi lazim. 2 3 hafta onceye kdr boyle degildi uyku gerilemesidir gecer dedim ama gecmiyo benim morali siffir siffir siffir