- 13 Nisan 2007
- 33.090
- 100.342
- 1.123
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaka yapıyor, ağızdan gazını geceleri çıkartmiyorum bazen iftar saatide çıkartmiyorum aceleden misafirim olduğu zaman ondan olmuş olabilir. Peki midesini üşütür ise ne yapmam lazım?Fazla gelmiş olabilir ya da ağızdan gazını çıkarmamış da olabilirsiniz. Bunlar da değilse en kötü ihtimalle üşütmüştür. Bazı günler bizde de oluyor. Kaka yapamadığı günler de yaşıyoruz bunu
Uyandıkdan 10 dk sonra ateşini ölçmek lazım. Uyurken vücut sıcak oluyor. 36.7 normal bence. Bide kulaktan bakarsan doğru sonucu alırsınKızlar şuanda hala uyuyan bebeğimim avuç içleri yanıyor, alından ateşi 36.7, hastalık var mıdır? Emmesinde falan sorun yok
Evet bu hafta sürekli hala uyumak istiyor, uyanık saati az. Doktora götürdük 2 kez, kaka testi yaptılar bağırsakta bol lökosit var. Suprax kullanıyoruz. Yani ben mi evham yapıyorum anlamadım. Çok uyuyan çocuk değildi doktor ne güzel işte uyumayınca da neden uyumuyor diye getiriliyor dedi. Eskiye nazaran daha az uyumalı büyüdükçe ama bizde tam tersi oluyor bu arada uyanınca 37 oldu ateş bana çok sıcak geliyor kendisi. Gülüyor ama sanki kendisini gülmeye zorluyor gibiGecen gun bebegim 24 saat nerdeyse hic uyanmadi demistn o durum mu devam ediyo hala? Yoksa 36.7de sorun yok tabiki
uyandı gülücükler saçıyor ama bi halsizliği devam ediyor. Ateş 37 oldu. 2 saat zor durdu yine uyudu. Doktor uyku meselesinde olabilir canım bazen yorgun olur çok uyur siz de günlerce uyumadınız ki demek ki karnı tok, keyfi yerinde uyuyor dedi. Ama bağırsakta enfeksiyon da var suprax diye bir antibiyotiğe başladık 5.gün bugünUyandığında anlarsın halinden hasta olup olmadığını. Ateşi normal
Ağız gazı çok önemli, gece dahi çıkartıyorum ben yoksa kesinlikle kusuyor. Üşütmeye bildiğim kadarıyla ateş olmadıkça bişey yapılamaz, sıkı giydirin sık emzirin. Ama zaten sık emiyormuş. Bence sizinki ağız gazı, gak diye geğirtmeniz gerekiyor her emzirme sonrası. Bebeklerimiz oturana, dikey durana kadar yapmalıyızKaka yapıyor, ağızdan gazını geceleri çıkartmiyorum bazen iftar saatide çıkartmiyorum aceleden misafirim olduğu zaman ondan olmuş olabilir. Peki midesini üşütür ise ne yapmam lazım?
Antibiyotik te uyutuyor olabilir mi?Evet bu hafta sürekli hala uyumak istiyor, uyanık saati az. Doktora götürdük 2 kez, kaka testi yaptılar bağırsakta bol lökosit var. Suprax kullanıyoruz. Yani ben mi evham yapıyorum anlamadım. Çok uyuyan çocuk değildi doktor ne güzel işte uyumayınca da neden uyumuyor diye getiriliyor dedi. Eskiye nazaran daha az uyumalı büyüdükçe ama bizde tam tersi oluyor bu arada uyanınca 37 oldu ateş bana çok sıcak geliyor kendisi. Gülüyor ama sanki kendisini gülmeye zorluyor gibi
uyandı gülücükler saçıyor ama bi halsizliği devam ediyor. Ateş 37 oldu. 2 saat zor durdu yine uyudu. Doktor uyku meselesinde olabilir canım bazen yorgun olur çok uyur siz de günlerce uyumadınız ki demek ki karnı tok, keyfi yerinde uyuyor dedi. Ama bağırsakta enfeksiyon da var suprax diye bir antibiyotiğe başladık 5.gün bugün
Hep gak diye geirtyordum biraz ihmale geldi bundan sonra sık yaparım su gibi kusması beni rahatsız etti. Hemen kafamda fantaziler kurmaya başladım. Reflü mu oldu, zayıflarımi niye böyle diyeAğız gazı çok önemli, gece dahi çıkartıyorum ben yoksa kesinlikle kusuyor. Üşütmeye bildiğim kadarıyla ateş olmadıkça bişey yapılamaz, sıkı giydirin sık emzirin. Ama zaten sık emiyormuş. Bence sizinki ağız gazı, gak diye geğirtmeniz gerekiyor her emzirme sonrası. Bebeklerimiz oturana, dikey durana kadar yapmalıyız
Biz aşı olduğumuzda ateşi çıktığı zaman 37.5 ti çay kaşığı ile parol şurubunu verdik. Bide tek atletle uyuttuk . Fitil fayda etmemiştiEvet bu hafta sürekli hala uyumak istiyor, uyanık saati az. Doktora götürdük 2 kez, kaka testi yaptılar bağırsakta bol lökosit var. Suprax kullanıyoruz. Yani ben mi evham yapıyorum anlamadım. Çok uyuyan çocuk değildi doktor ne güzel işte uyumayınca da neden uyumuyor diye getiriliyor dedi. Eskiye nazaran daha az uyumalı büyüdükçe ama bizde tam tersi oluyor bu arada uyanınca 37 oldu ateş bana çok sıcak geliyor kendisi. Gülüyor ama sanki kendisini gülmeye zorluyor gibi
uyandı gülücükler saçıyor ama bi halsizliği devam ediyor. Ateş 37 oldu. 2 saat zor durdu yine uyudu. Doktor uyku meselesinde olabilir canım bazen yorgun olur çok uyur siz de günlerce uyumadınız ki demek ki karnı tok, keyfi yerinde uyuyor dedi. Ama bağırsakta enfeksiyon da var suprax diye bir antibiyotiğe başladık 5.gün bugün
Antibiyotik uyku yapabilir ateşini sürekli kontrol et. Kızımın kanında enfeksiyon çıkmıştı biraz, anlamıştım hemen hasta olduğunu çok halsizleşti ateşi yükseldi. Antibiyotik ve yarım fitil vermişti doktor ateş için. Gece çok uzun uyumuştu o zaman. Enfeksiyon olunca ateş düşürücü şurup verilmezmiş. Kalın giydirme üstünüEvet bu hafta sürekli hala uyumak istiyor, uyanık saati az. Doktora götürdük 2 kez, kaka testi yaptılar bağırsakta bol lökosit var. Suprax kullanıyoruz. Yani ben mi evham yapıyorum anlamadım. Çok uyuyan çocuk değildi doktor ne güzel işte uyumayınca da neden uyumuyor diye getiriliyor dedi. Eskiye nazaran daha az uyumalı büyüdükçe ama bizde tam tersi oluyor bu arada uyanınca 37 oldu ateş bana çok sıcak geliyor kendisi. Gülüyor ama sanki kendisini gülmeye zorluyor gibi
Polly 2 kullandık simdi yine ayni modelden aldik ( 2.el) diger model hakkinda bilgim yokTrendyolda chicco pollylerde indirm vardı polly2 sipariş verdim ama progres5 olan mı polly2 mi daha mantıklı bilen var mı ? İptal edebilirim.
İkisini de aldım biri ince büyüyünce kullanır diye yumuşak olanı 6.ayda oturur gibi bakalım artıkMinder nerden aldın bana da link atar mısın
Oğlumunda böyle olmaya başladı 2 yıla kadar kızarıp şişer dönem dönem dedi doktorİz bırakan aşı yapmışlardı ya koldan, aşı yeri kırmızı duruyor sizde nasıl?
Beze yaptığını takip ettim hemen açıp aldım yoksa kaka sıvı olduğu için bez emiyoGaita testi yaptıracağım. Bezi ters bağlayın dediler. Çişle karışmaz Mı kaka. Ikındığını hissettiğimiz zaman. Kap alıp ona mı aktaralım. Nasıl yaptırdınız testi.?
Bende sipariş verdim bugün nasıl güzel mi kalitesi?İkisini de aldım biri ince büyüyünce kullanır diye yumuşak olanı 6.ayda oturur gibi bakalım artık
Kaliteli duruyo baya yumuşak renkleri de canlı canlı soluk değil kullanıp görcezBende sipariş verdim bugün nasıl güzel mi kalitesi?
Kaliteli duruyo baya yumuşak renkleri de canlı canlı soluk değil kullanıp görcezBende sipariş verdim bugün nasıl güzel mi kalitesi?