• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Dun gece yine kac kere uyandik sayamadm ben de bu gece buzluktan sut verip doyduguna emin olucam. Acaba doymuo da mi saat basi uyaniyo ya. Yoksa bu bebek boyle mi kabullenmem mi lazim. 2 3 hafta onceye kdr boyle degildi uyku gerilemesidir gecer dedim ama gecmiyo benim morali siffir siffir siffir
Biz de öyleydik gece, gündüz de kısa kısa uyudu hep üç kere. Ağlıyo mu peki gece uyanınca, benimki gazı var gibi kıvranıyor baya da çıkarıyor gaz bizim gazımız azalacağı yerde daha da artıyor.

İz bırakan aşı yapmışlardı ya koldan, aşı yeri kırmızı duruyor sizde nasıl?
Bize olmadı henüz, asmde ebe şişedebilir kızarıp akabilir ama hiçbir şey de olmayabilir her türlü tuttu demek demişti. Kızımda da bu aylarda kızarıp şişmeye başlamıştı bir yaşında anca geçmişti.

Geçmiş olsun canım bi şey çıkmamıştır inşallah?

Dış laboratuvara gönderiyormuş yakınımızdaki hastane. 5 gün sonra çıkacak sonuç. Doktor genel durumu iyiyse büyük ihtimal alerji dedi. Çok fazla aburcubur yedim onlar mı yaptı acaba diye düşünüp bugün kestim sütlü her şeyi

Dış laboratuvara gönderiyormuş yakınımızdaki hastane. 5 gün sonra çıkacak sonuç. Doktor genel durumu iyiyse büyük ihtimal alerji dedi. Çok fazla aburcubur yedim onlar mı yaptı acaba diye düşünüp bugün kestim sütlü her şeyi
İnce damar gibi miydi kan?

Biz de öyleydik gece, gündüz de kısa kısa uyudu hep üç kere. Ağlıyo mu peki gece uyanınca, benimki gazı var gibi kıvranıyor baya da çıkarıyor gaz bizim gazımız azalacağı yerde daha da artıyor.
Oyle deli gbi aglamiyo ama hmmmm gbi bi ses al beni emzir diyo sanki. Normalde bzm de gaz yok ama 4te uyandiginda pirt yapiodu bemce hala biraz rahatsz ediyo gazlar

KAkasında biraz kan var. Acil gidilmesi gerekir mi? Bekleyim mi bir daha oluyor mu?
Atabiliyosan foto atsana bi bakıyım ben süt alerjisinden dolayı biliyorum çok yaşadkm mukus varsa alerjidendir bir de çok ıkınıyolar bazen çatlak oluyo ılık suya oturtur gibi sok kovanın içine yumuşasın poposunun deliği sonra pişik kremi ya da kantoron yağı sür oraya bir de silerken ayırma poposunu yazık çatlak varsa iyice acır

Atabiliyosan foto atsana bi bakıyım ben süt alerjisinden dolayı biliyorum çok yaşadkm mukus varsa alerjidendir bir de çok ıkınıyolar bazen çatlak oluyo ılık suya oturtur gibi sok kovanın içine yumuşasın poposunun deliği sonra pişik kremi ya da kantoron yağı sür oraya bir de silerken ayırma poposunu yazık çatlak varsa iyice acır

1 kere yaptı öyle. Sonra yaptığından kan gelmedi. Poposu pişik gibi değil bilmiyorum ki. Acıyor gibi davranmıyor ama çok ıkınıyor

Selam kızlar nasılsınız bebeler nasıl bu hafta pek giremedim ama yazılanları hep okuduk temizliğimi bitirdim çok şükür bnde bittim o ayrı bnm oglanda gaz problemi başladı hiç yasamadigim kadar gaz sorunu yaşıyoruz ilaç kullanmamıza rağmen neden böyle oldu bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Gaita testi yaptıracağım. Bezi ters bağlayın dediler. Çişle karışmaz Mı kaka. Ikındığını hissettiğimiz zaman. Kap alıp ona mı aktaralım. Nasıl yaptırdınız testi.?
Çok geçmiş olsun canım. Bize hastane içinde kendi minik kaşığı olan ufak bir tüp vermişti, kan alınan tüpler var ya onlar gibi. 45 dk içinde getirin demişlerdi ben de çok stres olmuştum. Ama kaka yaparken illa hareketlerinden anlaşılıyorlar ya, o anı yakalayıp hemen altını açmıştık bez emmeden yakalamıştık. Umarım siz de kolayca halledersiniz.
Ben bu testten önce sütü kendi kendime kesmiştim bir işe yaramadı. Şu an dr hem süt, et, yumurta her şeyi kestirdi öyle deniyoruz. Yine harika bir değişim yok ama muhtemelen yumurtaya alerjisi var. Bir gün dayanamayıp yedim çocuk gece tıkandı nefes alamadı ağladı. Bu arada kaka testi de ne yazık ki anlamlı bir sonuç vermedi bize, deneyip duruyoruz.

Kızlar bu atak haftasının özelliği mi acaba oğlum asla ama asla kimseye gitmiyor, ben ve eşim dışında kimseyi görmek istemiyor. Annemlere vs oturmaya gittim burnumdan getirdi kriz geçirerek gözü kimseyi görmeyerek ağladı. Geçen işyerime götürdüm yine aynısını yaptı. Cidden moralim bozuldu sosyal hayatım sıfır. Geçici bir durum mudur? Eti kesilmiş gibi gözyaşlarıyla feryat ediyor ama

Çok geçmiş olsun canım. Bize hastane içinde kendi minik kaşığı olan ufak bir tüp vermişti, kan alınan tüpler var ya onlar gibi. 45 dk içinde getirin demişlerdi ben de çok stres olmuştum. Ama kaka yaparken illa hareketlerinden anlaşılıyorlar ya, o anı yakalayıp hemen altını açmıştık bez emmeden yakalamıştık. Umarım siz de kolayca halledersiniz.

Ben bu testten önce sütü kendi kendime kesmiştim bir işe yaramadı. Şu an dr hem süt, et, yumurta her şeyi kestirdi öyle deniyoruz. Yine harika bir değişim yok ama muhtemelen yumurtaya alerjisi var. Bir gün dayanamayıp yedim çocuk gece tıkandı nefes alamadı ağladı. Bu arada kaka testi de ne yazık ki anlamlı bir sonuç vermedi bize, deneyip duruyoruz.

Bilmiyorum çıkan sonuca göre doktor bir şey der herhalde. Şimdilik aburcubur ve süt ürünlerini kestim. 2 gündür emmek istemediği oluyor. Aç kalmasın diye hızlı bir şekilde mama veriyorum. Yoksa katılacak çocuk. Mama dokunur mu onu da bilmiyorum .

Back