Geldi sonunda mışıl mışıl daldı telefonumda bende mutluyuz ay biri arasa açamıyordum emziğimizi sorgulamayın lütfen bidakıne kız olursa ndjdjdjd saklıyım elıme gecıyor verıyorum agzına sankı pempe olunca ne oluyor
Geldi sonunda mışıl mışıl daldı telefonumda bende mutluyuz ay biri arasa açamıyordum emziğimizi sorgulamayın lütfen bidakıne kız olursa ndjdjdjd saklıyım elıme gecıyor verıyorum agzına sankı pempe olunca ne oluyor
Beyaz gürültü diğerlerini sevmıyor zaten fön makınesi falan o bi orhan dedınızya kolıkmı ne onda zaten uyumuyor dahada cosuyor suan bütün işimi yapıyorum seste cıkarıyorum bulaşık yerleştıremıyorum çamaşir mak açamıyorum cok fena bu ya sese alıssın dıye tv falan acıyorum yok bütün gün uyumadı dün bide ishal su gibi kakası aşıda olcaz cuma günü siz oldunuzmu 4aylık aşıları
Beyaz gürültü diğerlerini sevmıyor zaten fön makınesi falan o bi orhan dedınızya kolıkmı ne onda zaten uyumuyor dahada cosuyor suan bütün işimi yapıyorum seste cıkarıyorum bulaşık yerleştıremıyorum çamaşir mak açamıyorum cok fena bu ya sese alıssın dıye tv falan acıyorum yok bütün gün uyumadı dün bide ishal su gibi kakası aşıda olcaz cuma günü siz oldunuzmu 4aylık aşıları
Tv sesinde uyuyor kızımda, bırakıp içeri gidince uyanıyor hemen bende senin gibi yanında beyaz gürültü bırakayım Sakinleşene kadar açıyordum ben. Haftaya cuma aşımız ve kontrolümüz. Menenjit aşılarını konuşup onlara da başlarız
Normal kontrole gitmiştim 2 hafta önce doktor muayene edince yumurtlama başlamış her an gebe kalabilirsin dedi . Seni nasıl koruyalım spiral takalimmi dedi nasıl olucagini anlattı işte istek kağıdı verdi yazıp ben düşüneyim gelicem diye çıktım sonra kararımı verip dün tekrar gittim ben anestezili istedim 10 dk uyutup taktılar hiç bir şey hissetmedim hemen bitti uyandırdı hemşire çıktım geldim . Sigorta karşılamıyor 900 TL anestezi istersen artı 350 .Haftaya kontrole çağırdı . Adet olmana gerek yok dedi ilişki olmadı dedim onu sordu sadece