Eğitici kopekcik fiyatı neydi acaba biraz geç gördüm de umarım bulabilirim bende o oyuncağı alacaktımŞu an emziriyorum da fotoğraf çekemeyeceğim ayına uygun veya yakın(6 ay) olanları yazayım
Eğitici köpekçik
Renkli bloklar
Numaralı kaplar
Oyun arkadaşım yumuşak aktivite kitabı
Eğitici köpekçiğin uzaktan kumandası
Eğitici geveze telefon
Ben bunları aldım bizim yakındaki migrosta bunlar vardı. Keşke linkimals olsaydı dedim ama fiyatları daha fa uçmadan alıp kenara koyuyorum ben
Bugun puset ortusu de ortuluydu budizz de calisiyodu ama uyandi iste anlamadim puseti tangir tungur bebek arabasina taktik uyanmadi 2 dakka snr asansorde uyandi. 1 haftam da yok ki bu cmt cagiriyor. Bu uyku gerilemesinden mi bu aglamalar yoksa bundan snr boyle midir cozemedim vallahi sonucta kendi kendine hic uyumuo benimki yatagina yatirip pispisla uyutmayi denedm o da olmuo bazen kucagimda sallayarak uyuturken bile yaygarayla agliyo uyumak icin meme istio 1 2 diretiyorm snr cok aglaynca veriyorm mecburen daha hazir degil birakmaya demek ki. Belki de bndan agliyo uykusu bolununce uyumaya geri donemedigi icin agliyo.Önünde bir hafta var canım bir hafta boyunca Budizz e alışır çok rahat.. Özellikle uyurken en az iki saat yanında durmadan çalsın sonra sensöre geçsin.. Gittiğin yerde de aynı şekilde ayıcık hep yanında dursun kesintisiz çalsın.. Pusetine de as gelirken.. Bir de gece uykusuna geçmiş olacağı için pusett örtüsü muhakkak kullan derim.. Hiç sıkıntı yaşamayacaksın bence.. Rahat ol..
Kızım evimiz dışında gece uykusuna geçmiyor. Geç uyuması demek benimde dinlenememem demek. Ben iftar gittiysem yemek yedikten sonra hemen eve gelip uyutuyorum.. zaten huzursuzlanıyor durmuyor oturup çay da içemiyorum düzgün. Hadi onu da geçtim eşim ailesini eltileri falan iftara çağırdı cumartesi günü kaçacak yer de yok bakalım nasıl uyutacağım çocuğu. Beyaz gürültü açar hiç kapatmam onlar gidene kadar diyorum ama bilemedim.Kizlar öldüm bittimm esim beyin aklina uydm tutturdu kadikoyde isi varmis gtmisken siz de gelin anneme gidelm diye kv de oruc tutuyo illa aksam da onla yiyecek dedm bu cocugun suan uyku duzenini goruyosn cok sikintili iftar sonrasi dedigin aksam 9 bu cocuk mahvolur. Taa 1 ay once bi kere aksam 9bck gbi cikmistk ordan ben bebegi emzirip uyku moduna sokmustm sonra bebek arabasina koyup gelmistk orda uyuyodu ztn hep. Keske 1 ay onceki bebek olsa simdi huyu degisiyo bilio bunu.m Neyse bisey de diyemedm iyi dedm allahtan ben onden yedim bebek acikti ztn diye bunlar iftar yaparken de emzirdm uyuttm bebek arabasima koydk tam asansorde uyandi arabaya bindik feryat figan aglamaya basladi 3 kez yatistirip tekrar pusete koydm her koyusta agliyo sebebi biliorm cnk kendi kendine dalamiyo cok uykusu var uykusu bolundu. Neyse karsidan taa buraya 40 dakka yol 2. Kopruden bebek kucagmda geldm sirtm koptu. Asil sorun su ki cmt de halam iftara cagirdi gtmesem kesin kuser oyle bi tiptir onlara gore nedir cnm bebek dedigin surda uyur sonra alir gidersn ama zavallim suan ztn cok zorlanio uyumakta hic istemiorm duzenini bozmayi orda uyutsam snr pusete koyarken yine uyancak eve gelince yine uyancak yine kavga kiyamet olcak acaba kanguru mu gotursem orda kucakta oldugu icin uyur olur. Ya da caya kalmam direk iftari yapar emzirir kanguruya koyar donerm ama bu boyle nereye kdr bebek var uykusu var donelm mi olcak duzelcek mi bu durum da ben aksam misafirlige hic gidemeyecek miymm
İlk ay 1000gr ikinci ay 700gr üçüncü ay 900 Gr almıştı doktoru hepsinede güzel dedi ben 700 ü az bulmuştum ama gayet ideal diyorKızlar ilk 3 ay içerisinde olan çocuk haftada kaç gram almalı sadece anne sütü alıyor yarın tartı günü endişeliyim biraz
Bizim oğlan bugün sabah 7 de yattı. 12 de uyandı emdi. 2 de yattı 1 saat uyudu. 4 te yattı 1 saat uyudu. 6 da yattı 1 saat. 8 de 1 saat.
Yani bu saate kadar gece uykusu da dahil toplam 9 saat uyumuş.
Şimdi yine uyuttum 12 de uyanır. Sabah 5-6 dan önce uyumaz.
Bebek için gündüz uykuları da dahil toplam 11-12 saat uyku az değil mi ? Uyutamıyorum ben bu çocuğu. Gece uykusuna çeviriyim dedim gündüz de uyumaz oldu.
Nasıl uyumak istiyorsa o şekilde uyusun sadece gün içinde sakin kaldığı bir anda kendi kendine uyumasına bir kez de olsa müsade et.. Bunu yapmayı hiç ihmal etme derim.. Benim ki de her zaman kendi kendine uyuyamıyor.. Özellikle şu atak başladı başlayalı huzursuzluğu arttı.. Gün içinde kendi başına 3 kez uykuya geçebiliyor diğerlerinde ya memede ya da ayakta sallıyorum ama uyur uyumaz hemen yatağa bırakıyorum.. Beşiği sallanan beşik değil.. Ayakta sallamayı tamamen sakinleştirme amaçlı kullanıyorum. sakinleştiği anda yatağa koyuyorum.. Bugün oğluşuma fotoğraf çekerken refleksle yanında çığlık attım..Bugun puset ortusu de ortuluydu budizz de calisiyodu ama uyandi iste anlamadim puseti tangir tungur bebek arabasina taktik uyanmadi 2 dakka snr asansorde uyandi. 1 haftam da yok ki bu cmt cagiriyor. Bu uyku gerilemesinden mi bu aglamalar yoksa bundan snr boyle midir cozemedim vallahi sonucta kendi kendine hic uyumuo benimki yatagina yatirip pispisla uyutmayi denedm o da olmuo bazen kucagimda sallayarak uyuturken bile yaygarayla agliyo uyumak icin meme istio 1 2 diretiyorm snr cok aglaynca veriyorm mecburen daha hazir degil birakmaya demek ki. Belki de bndan agliyo uykusu bolununce uyumaya geri donemedigi icin agliyo.
Acaba orda uyutup pusette mi birakmaliym biz cay kahve icerken sonra direk alir arabaya koyarm cok da oturmam daha once 3 saat pusette uyudugu olmusti neticede. Uyanmazsa sikinti olmaz. Blmiorm gereksz geriliyorm smdiden. Neden bu uyku isine bukdr taktm bilmiyorm ben taktikca daha kotu oldu.
Kuzenimin bizden iki ay büyük kız bebeği var yani şu anda beş aylık.. Bugün ona 3. Ayından 4. Ayına kadar 1ayda kaç kg aldığını sordum.. 300g dediİlk ay 1000gr ikinci ay 700gr üçüncü ay 900 Gr almıştı doktoru hepsinede güzel dedi ben 700 ü az bulmuştum ama gayet ideal diyor
Uyku konusunda benim çocuk doğduğundan beri kendi uyuyor bazen yerken bazen gazını alırken çoğunlukla da yatağa koyuyorum 20-30 dk görünmüyorum sonra bakıyorum uyumuş acaba yanlış mı yapıyorum ten teması pışpış kucak fln hiçbirşeye alıştırmadım gerçi pışpışı ilk zaman açtım sesten rahatsız olunca alışmadı sessiz ortam istedi öyle uyudu hep yanlış yapıyorsam 3 aylık olduk bundan sonra nasıl yatırmalıyımŞunu da belirteyim yaptığımız hatalardan dolayi ruhlarında yara açılıyor derken bu tabi ki bir kerede olmuyor.Önemli olan yanlış davranışları pekiştirmemek.Uyku konusunda önerim öncelikle annenin sakin olmasi ardindan bebeğin sakinleşmesini sağlamak ne şekilde olursa artık.Ben pışpış sesi ile sakinleştiriyorum ya da kucakta sakinleşiyor sonra yatağına koyuyorum ağlarsa tekrar kucak yatak seklinde gidiyor .Uykuya geçene kadar yanında kalıyorum ten teması kuruyorum bu sekilde uykuya geciyor.Sosyal hizmetleri oğlumdan sonra okudum önce okusaydım çok farkli olabilirdim oğluma karşı da .Herseyden önce sakinligimi korumaya çalışırdım.Ha yine de derin yaralar açtığımı düsünmüyorum kendisinde çok şükür.
Amin arkadaşım inan işin sırrı sabır gerisi bebek ile annenin diyaloğuna hayal gücüne becerisine kalmış.
Uyku konusunda benim çocuk doğduğundan beri kendi uyuyor bazen yerken bazen gazını alırken çoğunlukla da yatağa koyuyorum 20-30 dk görünmüyorum sonra bakıyorum uyumuş acaba yanlış mı yapıyorum ten teması pışpış kucak fln hiçbirşeye alıştırmadım gerçi pışpışı ilk zaman açtım sesten rahatsız olunca alışmadı sessiz ortam istedi öyle uyudu hep yanlış yapıyorsam 3 aylık olduk bundan sonra nasıl yatırmalıyım
Çok şükür o tür davranışları yok teşekkür ederim bilgi içinYanından ayrıldığında ne yaptığını görüyorsan, ağlama çırpınma davranışları yoksa bence bir problem yoktur. Sonuçta bebeklerin kendi uyumasını istiyoruz şimdiden uyuyorsa ne güzel.
Uyku konusunda benim çocuk doğduğundan beri kendi uyuyor bazen yerken bazen gazını alırken çoğunlukla da yatağa koyuyorum 20-30 dk görünmüyorum sonra bakıyorum uyumuş acaba yanlış mı yapıyorum ten teması pışpış kucak fln hiçbirşeye alıştırmadım gerçi pışpışı ilk zaman açtım sesten rahatsız olunca alışmadı sessiz ortam istedi öyle uyudu hep yanlış yapıyorsam 3 aylık olduk bundan sonra nasıl yatırmalıyım
MaşallahUyku konusunda benim çocuk doğduğundan beri kendi uyuyor bazen yerken bazen gazını alırken çoğunlukla da yatağa koyuyorum 20-30 dk görünmüyorum sonra bakıyorum uyumuş acaba yanlış mı yapıyorum ten teması pışpış kucak fln hiçbirşeye alıştırmadım gerçi pışpışı ilk zaman açtım sesten rahatsız olunca alışmadı sessiz ortam istedi öyle uyudu hep yanlış yapıyorsam 3 aylık olduk bundan sonra nasıl yatırmalıyım
210 liraya aldım o tek kalmıştı paketi parçalanmıştı o şekilde bukabildim ben de.Eğitici kopekcik fiyatı neydi acaba biraz geç gördüm de umarım bulabilirim bende o oyuncağı alacaktım
Haince planlar yapiyor olabilirBir eli ağzında bir eli kafasındakafasını niye tutuyor acaba
Benimkininde kafasinda bir el bazen bide kasir gibi yapio sacini cekio sadistmidir nedir sac cekmek nedirBir eli ağzında bir eli kafasındakafasını niye tutuyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?