- 13 Mayıs 2021
- 3.498
- 5.702
- 88
Calpol şurubu Ada nın çekmecesine koyuyordum bozulmuş mudur? @Queen of the North
Açıldıktan sonra 1 ay içinde tüketimeli dedi burdan biri ben attım onu. Saklayabiliyor muyuz ? Etkisi geçer mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Calpol şurubu Ada nın çekmecesine koyuyordum bozulmuş mudur? @Queen of the North
Ayyy ben korkuyorm taktıramammmm lohusayken kan gelmıyor dıye doktor ınce boru sokuyordu benı bayıltın dedım sjsjsj ben yooww cocuk 4ayına girdi esımın yüzüne bakan kim djdjdjdjd he
Youtubedan açıp bırakacağım kaç dk sürecek uykusu bensiz söylerim sana bu hafta bitsinde, bahar temizliği yapıyorum çünküSesi aç git onun sayesınde bugun sabahtan beri 3. Uykumuz şükür zaten artık oturaklasıyorlar ya yuzune bakıyorum bugun büyümüş bu bebe dıyorum 2.yi ne zaman yapıyoruz dıyorum eşime shshsjjs bu büyüdü ona kalsa hemen djdjdj sezeryan oldugumdan 2sene beklemek zorundayım
Son kullanma tarihi var ama eczaneye sorarım bunuAçıldıktan sonra 1 ay içinde tüketimeli dedi burdan biri ben attım onu. Saklayabiliyor muyuz ? Etkisi geçer mi ?
Ona güvenme. Cerazette doğum kontrol hapı al emziren anneler için.Arkadaşlar bir de doğumdan sonra süt korur konusu ne kadar gerçek? Adet olmadım henüz sadece emziriyorum sütüm korur di mi lütfen evet diyin :)
Korur canım merak etme öbür ay gebeyim imdaattt diye yazmayınArkadaşlar bir de doğumdan sonra süt korur konusu ne kadar gerçek? Adet olmadım henüz sadece emziriyorum sütüm korur di mi lütfen evet diyin :)
Son kullanma tarihi var ama eczaneye sorarım bunu
Biz hala ayrı yatıyoruz o yatak odasında rahat rahat yatıyo biz oğlumla oturma odasında yaşam alanı oluşturduk kendimize park yatağı oturma odasında kurulu köşe takımım var ben de gece orda yatıyorum bi de şifonyerini buraya koyduk gayet rahatızBiz de arkadaş olduk
yol katettik artık odama aldım beraber yatıyoruz. Pek yattığım söylenemez tabiki. Dün ışığı kapat dedi pek memnun değil ama olsun
Babasını seven çocuk gece uyurmuş, sevsin babasını korkuyoruz biz karanlıkta.
Korur canım merak etme öbür ay gebeyim imdaattt diye yazmayın
Ben uyutsamda eve girerken bir şekilde uyanıyor tekrar uyut işin yoksa. İmreniyorum valla böyle bebelere. Gece uykusu için anca kendi odamız olacak.Ben anakucagınsayesınde gidebiliyorum uykusu gelınce onda sallıyorum dalıyor onla biz kopamıyoruz heryere onunla gidiyoruz uyuyunca odasını değişiyorum ses cihazı vazgecılmezımız heryere götürüyoruz benım bebe cok konforlu yoksa bana zindan eder dün daha misafirlikteydım oyaladım 10a kdr 10da orsa uyuttm eve gelırken uyanmadı zaten arabayıda sevıyor sonra 4e kdr uyumus
Teşekkür ederimMerhaba rota 2 ve 4, nimenrix 7 ve 13 (ama bebeği okula giden çocuklardan uzak tutma imkanınız varsa 12. ay tek doz da olabilir dedi) bexsero 3, 5 ve 13 olarak önerdi hekimimiz.
Kızımda sevmemişti kusmuştu. Evde fitil de var ama onu kullanmak zor geliyorDokundu kustu hep nasıl olsa kullanmayacağımı düşündüm. Fitil vericem aşı olunca ama bir gün şuruba da geçicez. aklımda olsun boşuna atmıyım ben de
Valla pedagoglar en ideal yaş farkı 4 diyo diye dinledim onları kendi aklım olsaydı daha erken yapardım ama cesaret edemedim kızım çok hareketli diye ama şimdi ne güzel beraber oynuyor olacaklardı ben de buraya gece uyuyamadım yazmak yerine şimdi kahvemi yudumluyor olacaktım ahh ahhYoutubedan açıp bırakacağım kaç dk sürecek uykusu bensiz söylerim sana bu hafta bitsinde, bahar temizliği yapıyorum çünkü
Eşimde istiyor 2.yi. Şu 2.yi bi ben istemiyorum galiba, 3 yaşına gelince belki yaparım.
Kızımda sevmemişti kusmuştu. Evde fitil de var ama onu kullanmak zor geliyor
Ne 200 ü 350 tl bende zürafadan istedim Almanyadan görümcem gelirken getirecekKiz bende bi cingirak vardi b.ktan 3 kurusluk cingirak diye bakiyodm sallayip duruyodm cocugun da hosuna gidio tutuyodu onu fln yine birinden gelmis kimden geldiginin bile farkinda degilim dun ucu kirildi bakarken fark ettm bu da su sophie zurafaya benzio he dedm vallahi de sophieymis 205 liraymis ya
Gece yine saat başı uyandık neden böyle anlamıyorum birden değişti çocuğun gece uykusu