Kizlar selam. Gunlerim asiri yogun geciyor
benim kiz salya icinde parmaklari ile bildigin diz kasiyor dakur sukur da emiyor parnaklari
gunduz uyku 1 kere 1 saat ve 2 sekerleme max 20 dk seklinde ama aksam 9 da gece uykusuna geciyor ve sadece emmek icin uyaniyor hamdolsun
mama bazen yiyor bazen yemiyor tamamen keyfine kalmis bir durum bende gunde 3 kez teklif ediyorum yedi yedi yemedi mamalar cop oluyor. Oturtmaya basladim ben tam dik degil yari dik sekilde acaip keyif aliyor.
Ayrica hafif hafif tam yuk vermeden bastirmayada basladim...
Biz yemek yerken aman allahim kabil olda uzanip alacak resmen agzini acip cirpiniyor anlatamam gormeniz lazim sizinkilerde yapiyormu bunu cok komik
bazen uzuluyorum cani cekerse die ama sonra daha cok kucuk diorum tutuyorum kendimi
Kaka sayimiz mama yemezse gunde 1 kere dolu dolu 2 kerede yarim bez kadar..
Cis ise bi tek gece bezi tam dolu aliyorum onun haricinde gunde 2 bez kullaniyor bezin cizgisi mavi oluyor ama bez boyle lok gibi agir flan olmuyor yeterlimi bilemiyorum. O gunden sonra kilosuna hic bakmadim. Yarin sabah asmde 4. Ay asisi var bakalim kilo almismi
c.teside kendi doktorunda asilari var rota ve digerinin 2. Dozlarini olacak umarim hafif gecer yine
gun icinde zaten genelde kucakta arabasini eve aldim ama pek durmuyor icinde hele yatmaktan nefeet ediyor ciglik kiyamet....
Bizde durumlar boyle umarim sizlerde de herkesler ve bebeler iyidir.
Operim gozlerinizden
Ahh bu arada babasi dahil herkeste agliyor kimseye girmiyor bir tek bende sakin