2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Annem sen hala bastırmıyon mu ayaklarını dedi siz bastırıyo musunuz yavaş yavaş kucağınıza falan ayaklrını erken gibi geldi bana ama anca oturtmaya başladjm kucağımda

Annem bastırıyor ben yapma diyorum ama yapıyor . Kucağına oturtturuyor da fazla yük vermeden . Bence de erken ama yapıyor yük vermiyorum bir şey olmaz diyor karışmıyorum.

Cok komik ya uyutulcagni anlayip aglamaya basliyo resmen reddediyo cocuk uyumayi ama gozler kapali

Benimki bir tek öyle sanıyordum. Kucağıma alıp Sallamaya başladığım anda yaygara koparıyor. Uyumamak için direniyor .
Omzuma alıyorum, uyurken söylediğim şarkıyı duyunca da ağlıyor . İstemiyor uyumak.

Ve işin en büyük kısmı sabır tarafı.Bu sabrı gösterebilirsek yapamayacağımız şey yok bence
Aynen kesinlikle sabır.. Zaten neye acele ediyoruz ki öyle değil mi Çok çabuk büyüyorlar.. Keyfini çıkara çıkara, istediğimiz gibi alışkanlıklar oluştura oluştura geniş geniş büyütelim bebeklerimizi..

Annem sen hala bastırmıyon mu ayaklarını dedi siz bastırıyo musunuz yavaş yavaş kucağınıza falan ayaklrını erken gibi geldi bana ama anca oturtmaya başladjm kucağımda
3 gündür bastiriyorum daha dogrusu kendi istiyor bende destekliyorum gayet kuvvetli basiyor ama saniyelik tabi ki uzun basmiyor

Kucagima aldığımda karnıma basıp dik durmaya calisiyo bana doğru atıyor kendini bende bastırmak doğru mu bilmiyorum ama kendisi istiyor

Bize uygun neler var ekran görüntüleri gönderir misin ? Sipariş verecektim şimdi
Şu an emziriyorum da fotoğraf çekemeyeceğim ayına uygun veya yakın(6 ay) olanları yazayım
Eğitici köpekçik
Renkli bloklar
Numaralı kaplar
Oyun arkadaşım yumuşak aktivite kitabı
Eğitici köpekçiğin uzaktan kumandası
Eğitici geveze telefon

Ben bunları aldım bizim yakındaki migrosta bunlar vardı. Keşke linkimals olsaydı dedim ama fiyatları daha fa uçmadan alıp kenara koyuyorum ben

Selam arkadaslar
oglum 3 aylik..gece 12 -1 den once uyumuyor.son gunduz uykusu aksam 6 da bitiriyorum(2 saat ayakta kaliyor 1,2 saat uyuyor gun ici)
Aksam 6 dan 12 ye kdr uyumuyor oyun oyniyor..aksam 9 gibi 5 dk kestiriyor gibi oluyor..bebek aksam 9 da uyumali bence..ben nerde hata hata yapiyorum sizce..oglum gece 10 ve 2 de salgilanan büyüme hormonunu tam alamiyor bu yuzden cok uzuluyorum..ne yapmaliyim fikir veren olursa cok se inirm

Oncelikle buyume hormonu olayini simdiljk cok kafaya takma bebeklerin uykusu ztn 4 ayda anca duzene girermis hormonlar fln. 6dan snr kacta uyutmayi deniyosn 7bck gibi banyo yaptirip hemen uyutmayi deniyo musun. O sirada ev sakin sessiz oluyo mu mesela tonu biraz dusuruyo musunuz. Bi de gazi fln olabilir mi bi huzursuzlugu var mi. Son olarqk gunduz kac saat uyuyor

Biz

Baktım şimdi bizde 3+ yaş için olanlar var .güzel günlerde kullanın

Kizlar öldüm bittimm esim beyin aklina uydm tutturdu kadikoyde isi varmis gtmisken siz de gelin anneme gidelm diye kv de oruc tutuyo illa aksam da onla yiyecek dedm bu cocugun suan uyku duzenini goruyosn cok sikintili iftar sonrasi dedigin aksam 9 bu cocuk mahvolur. Taa 1 ay once bi kere aksam 9bck gbi cikmistk ordan ben bebegi emzirip uyku moduna sokmustm sonra bebek arabasina koyup gelmistk orda uyuyodu ztn hep. Keske 1 ay onceki bebek olsa simdi huyu degisiyo bilio bunu.m Neyse bisey de diyemedm iyi dedm allahtan ben onden yedim bebek acikti ztn diye bunlar iftar yaparken de emzirdm uyuttm bebek arabasima koydk tam asansorde uyandi arabaya bindik feryat figan aglamaya basladi 3 kez yatistirip tekrar pusete koydm her koyusta agliyo sebebi biliorm cnk kendi kendine dalamiyo cok uykusu var uykusu bolundu. Neyse karsidan taa buraya 40 dakka yol 2. Kopruden bebek kucagmda geldm sirtm koptu. Asil sorun su ki cmt de halam iftara cagirdi gtmesem kesin kuser oyle bi tiptir onlara gore nedir cnm bebek dedigin surda uyur sonra alir gidersn ama zavallim suan ztn cok zorlanio uyumakta hic istemiorm duzenini bozmayi orda uyutsam snr pusete koyarken yine uyancak eve gelince yine uyancak yine kavga kiyamet olcak acaba kanguru mu gotursem orda kucakta oldugu icin uyur olur. Ya da caya kalmam direk iftari yapar emzirir kanguruya koyar donerm ama bu boyle nereye kdr bebek var uykusu var donelm mi olcak duzelcek mi bu durum da ben aksam misafirlige hic gidemeyecek miymm

Bizim oğlan bugün sabah 7 de yattı. 12 de uyandı emdi. 2 de yattı 1 saat uyudu. 4 te yattı 1 saat uyudu. 6 da yattı 1 saat. 8 de 1 saat.
Yani bu saate kadar gece uykusu da dahil toplam 9 saat uyumuş.
Şimdi yine uyuttum 12 de uyanır. Sabah 5-6 dan önce uyumaz.

Bebek için gündüz uykuları da dahil toplam 11-12 saat uyku az değil mi ? Uyutamıyorum ben bu çocuğu. Gece uykusuna çeviriyim dedim gündüz de uyumaz oldu.

Eskiden en azından sabah 6 da yattıysa iki tane 5 saatlik uykusu oluyordu. Dinlenemiyorum.
Bugün 2 kere kalçama kramp girdi kucağımdayken yatağa zor bıraktım. Kucağımda squat oturup kalkmaktan her yerim ağrıyor. Asansör hareketiyle sakinleşip uyuyor anasını pert ediyor.

Önünde bir hafta var canım bir hafta boyunca Budizz e alışır çok rahat.. Özellikle uyurken en az iki saat yanında durmadan çalsın sonra sensöre geçsin.. Gittiğin yerde de aynı şekilde ayıcık hep yanında dursun kesintisiz çalsın.. Pusetine de as gelirken.. Bir de gece uykusuna geçmiş olacağı için pusett örtüsü muhakkak kullan derim.. Hiç sıkıntı yaşamayacaksın bence.. Rahat ol..

Kızlar ilk 3 ay içerisinde olan çocuk haftada kaç gram almalı sadece anne sütü alıyor yarın tartı günü endişeliyim biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…