- 13 Haziran 2018
- 2.066
- 3.113
- 133
- 38
Ay sorma diyorm o kafayi yuzustuyken koyup durmanin rahatligini bi anlasan hic birakmican ama illa kafa kalkiyo durmuyo oyuncak moyuncak ilgisini cekmeye calisiyorm en sonunda yoruluyo 3 5 dakka anca duruyodur. Bi de benimki cok kusuyo ya simdi cok toktur kusar dondurmiyim, simdi de cok uykusu geldi sinirlenir donurmiym diye bazen gun bitiyoTummy time yapiyoruz bizde cok eğlendiği söylenemez ama kasları için mecbur çalışıyoruz kafayi hiç yere koymuyor ama
Sağlıkla ve mutlulukla hamilelik,doğum nasip etsin Rabbim inşallah.Merhaba beni hatırlayan varmıYeniden çift çizgi gördüm hamd olsun bu defa çok umutluyum
Nasıl bir aymış mübarek ne zaman bitecekBu aylarda görülen meme reddi bizde de başladı galiba. Emzik ve biberon olmamasına rağmen bir deAma ben çok sık emziriyorum kilo alımı artsin diye. Galiba azaltacağım. Her ık bık dediginde meme veriyordum simdi 3 saatte bir teklif edecegim bakalım acikinca duzelme olacak mı
Uyku gerilemesinde uyutmaya çalışırken ağlamak var mı?
Ay sorma diyorm o kafayi yuzustuyken koyup durmanin rahatligini bi anlasan hic birakmican ama illa kafa kalkiyo durmuyo oyuncak moyuncak ilgisini cekmeye calisiyorm en sonunda yoruluyo 3 5 dakka anca duruyodur. Bi de benimki cok kusuyo ya simdi cok toktur kusar dondurmiyim, simdi de cok uykusu geldi sinirlenir donurmiym diye bazen gun bitiyo
Kucakta dışa dönük sesi çıkmıyo öyle uyudu bakalım neden önerilmiyor ki?Normalde ağlarken uykuya dalması önerilmiyor .
Zaten 5 dakikalik periyot seklinde 3 posta yapsan yeter .Tokluk harici deneyebilirsin belki yorulur daha kolay dalar uykuya
Kucakta dışa dönük sesi çıkmıyo öyle uyudu bakalım neden önerilmiyor ki?
Doğru onu hiç düşünemedim. Geçer inşallah bakalm uyku gerilemesi denilen şeyGüvenli bağlanma açısından önemli , çaresizliği öğrenir ,yanlız olduğunu düşünür öğrenilmiş çaresizlik deriz ya o durum işte.Uyku eğitimi de verilirken bu göz önünde bulundurulur ağlatmamak.Ha tabi şu da var her teorik pratiğe uyar mi uymaz mi değişir .
Bende ellerini tutuyorum ya akşam uyuturkenGünaydın kızlar ben kundak dısında bu bebeyi artk uyutamıyorum ellerı ayaklaro götü bası oynuyor besıkten cıkmak ıcın direniyor dün gece kundakladm aayaklarını açtım sadece bi önceki gecede öyle yaptım hareketlendi iyice bugun heryer çiş oldu dibil dibil abdest alsam vallahi bozulcak dıyorum esımeheryere sıcıyor işiyor buna hemen eğitim vermemız lazım djdjdjdj birde şu ses beyaz gürültü beynımde canlanıyor onsuz iyice uyumaz oldu kafam davul gibi sabah 5tw kalktı huzursuz bi baktım sıçmış ondanmıs birde bana senın oglan 5.ayına giriyor dıyen var bende 2adet program var biri 4dıo biri 3kafam karıstı ya vallahi
Doğru onu hiç düşünemedim. Geçer inşallah bakalm uyku gerilemesi denilen şey
Kızım atak yüzünden uykusu olduğu halde ağlıyor uykuya zor geçiyor ama beyaz gürültüyle sakinleştirip öyle uyutuyorumUyku gerilemesinde uyutmaya çalışırken ağlamak var mı?
2-3 saatte anca acıkır zaten. Memeyi uyumak için kullanmıyorsaBu aylarda görülen meme reddi bizde de başladı galiba. Emzik ve biberon olmamasına rağmen bir deAma ben çok sık emziriyorum kilo alımı artsin diye. Galiba azaltacağım. Her ık bık dediginde meme veriyordum simdi 3 saatte bir teklif edecegim bakalım acikinca duzelme olacak mı
Katılıyorum sanaGeçiyor hic merak etme .Ama bu dönemlerde yapilan hatalar büyük yara açabiliyor ruhlarında.0-6 yaş bu açıdan önemli ,bir sürü önemli süreçlerden geçecekler .Tuvalet eğitimi mesela kolay bir iş gibi görünüyor ama burda yapılan yanlışlar çocuğun madde bağımlı olmasına ,yalancı ,cimri vs olmasına sebep olabiliyormuş.Annelik yüksek sabır gerektiriyor.Allah hepimize bu sabrı göstersin
Sosyal hizmet mezunuyum aynı zamanda staj yaptığım zamanda müraacatcı dosyalarını incelerken hep çocukluk çağında ebeveynlerinin yaptığı hatali davranışlar çıkardı altından.Bakış açım o zamandan beri çok değişti benim .
Nasıl davranmamızı önerirsin böyle dönemlerde?Geçiyor hic merak etme .Ama bu dönemlerde yapilan hatalar büyük yara açabiliyor ruhlarında.0-6 yaş bu açıdan önemli ,bir sürü önemli süreçlerden geçecekler .Tuvalet eğitimi mesela kolay bir iş gibi görünüyor ama burda yapılan yanlışlar çocuğun madde bağımlı olmasına ,yalancı ,cimri vs olmasına sebep olabiliyormuş.Annelik yüksek sabır gerektiriyor.Allah hepimize bu sabrı göstersin
Sosyal hizmet mezunuyum aynı zamanda staj yaptığım zamanda müraacatcı dosyalarını incelerken hep çocukluk çağında ebeveynlerinin yaptığı hatali davranışlar çıkardı altından.Bakış açım o zamandan beri çok değişti benim .
Beyaz gürültü deniycem bendeKızım atak yüzünden uykusu olduğu halde ağlıyor uykuya zor geçiyor ama beyaz gürültüyle sakinleştirip öyle uyutuyorum
Sürekli mi açık beyaz gürültü? Uykuya dalınca kapatmıyor musunGünaydın kızlar ben kundak dısında bu bebeyi artk uyutamıyorum ellerı ayaklaro götü bası oynuyor besıkten cıkmak ıcın direniyor dün gece kundakladm aayaklarını açtım sadece bi önceki gecede öyle yaptım hareketlendi iyice bugun heryer çiş oldu dibil dibil abdest alsam vallahi bozulcak dıyorum esımeheryere sıcıyor işiyor buna hemen eğitim vermemız lazım djdjdjdj birde şu ses beyaz gürültü beynımde canlanıyor onsuz iyice uyumaz oldu kafam davul gibi sabah 5tw kalktı huzursuz bi baktım sıçmış ondanmıs birde bana senın oglan 5.ayına giriyor dıyen var bende 2adet program var biri 4dıo biri 3kafam karıstı ya vallahi
Dene sakinleşsin sonra uyutmaya devam et. Uyuyunca kapatıyorum benNasıl davranmamızı önerirsin böyle dönemlerde?
Beyaz gürültü deniycem bende
Kaptınca uyanıyor hemen geceleri bitek böyle degılSürekli mi açık beyaz gürültü? Uykuya dalınca kapatmıyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?