- 15 Mayıs 2021
- 90
- 24
- 8
Teşekkür ederiz bugün yaptı şükürKaka yapamadığı için kokulu. İnşallah yapar. Geçmiş olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederiz bugün yaptı şükürKaka yapamadığı için kokulu. İnşallah yapar. Geçmiş olsun
Bnde alerjik astımlı olduğum için ilk çıktığı günden beri bingo kullanıyorum ama bir Domestos olamazBirtek ben Domestos kullanamıyorum galiba bingo oksijenli çamaşır suyu kullanıyorum Domestos elime iyi gelmiyor kızarıp kuruyor .
Karabük mu gastamonlu biri olaraktan düzelmezse düzeltirik abisi
Hala onunla mı uyuyor belki sesine alışır zamanlaBenim ki uyku arkadasi diye cingirakli bir oyuncagi belledi .3 gündür elinde tutarak uyuyor hareket ettikce ses cikariyor sesten irkiliyor kalkiyor.Bir sürü oyuncak var o çingıraği görünce tepkisi cok farkli
Bnde alerjik astımlı olduğum için ilk çıktığı günden beri bingo kullanıyorum ama bir Domestos olamaz
Kızlar çok sikintiliyim gene bugün üç aylık kontrolümüz vardı yumurta alerjisi olduğu için rota aşısı i riskli buldu doktorumuz yapmayalim dedi araştırın dedi bir hafta bile yok 14haftalik olmaya topu bana attı ama çok kararsızım kar zarar hesabı yapiorum ama sonuca ulasamiyorum oğlum 6400 kg olmuş çok şükür genel durum iyi ama KBB a gitmemizi önerdi dogdugundan beri burnunda bir problem War nefes alişında bu yüzden bizden şimdilik bu kadar
Bu arada bugün dönmüyor dediğim bebe doktorun odasında muayene öncesi hop yana döndü nasıl oldu anlamadık ama bı an çok korktum
Sen bazi seyleri anlattignda ben seni bebek hemsiresi fln gibi hayal ediyorm soylediklerin benim icin bilirkisi sozu gibi sanki tracy hogg konusuyo fln:) suan cok guzel bi kitap okuyorm uyku, guvenli baglanma ve bebeginiz diye sinem ozen canbolatin kitabi daha once de bebegimle oynuyorm kitabini okumustm uyku egitimi vericem diyen herkesin once bu kitabi okumasini oneririm ben daha once uykusuz anne kalmasin diye de bir kitap okumstm ikisi de yazarlari pedagog. Aklima gelmisken yazaym buraya ikisi de tavsiyeBen bu oyuncağı geçen sene keşfettim hatta görümcem hamileydi ona önerdim bu oyuncağı muhakkak al diye.. O da almamıştı.. Sonrasında ben hamile kaldım ve ilk işim bu oyuncağı almak oldu..:)) Çünkü bebeği uyuturken her an sese ihtiyacım olacaktı ve bunun için de telefonu kullanmak istemiyordum.. Geçen ay görümcem Budizz in Alp de nasıl bir etki yarattığına şahit olunca inanamadı.. Nasıl alıştırdın gerçekten alışabiliyor muymuş falan dedi.. Ben de istersen senin çocuğuna da alıştırırım dedim.. Onun çocuğu 1 yaşında ve asla annesiz uykuya dalamıyor illa uzun uzun meme emmesi gerekiyor uykuya geçebilmesi için.. Uyku saati geldiğinde Budizz in pış pış ayarını açtım 1yaşındaki çocuk hemen poposunun üstünde sallamaya başladı kendini.. Eline verdim sarıldı ve gözlerini kapattı falan ama tabi ki hemen uyumadı.. En azından sevmiş oldu.. Sevdiğini görürünce görümcem sipariş verdi iki gün sonra eline geçti yıkadı kuruttu ve o gecesi beni aradı teşekkür etmek için.. Bir saatte zor uyuyan çocuk 10 dakikada uykuya daldı dedi.. Keşke bebekken alsaymışım falan dedi.. Bu deneyim aslında bana da umut ışığı oldu.. Ben her şekilde alışıracağımı biliyorum ama 1yaşındaki daha bilinçli olan bir bebekte ki etkisini görünce daha iyi hissettim kendimi diyebilirim.. Bu arada BudiZz in sahibi de beni
ödüllendirsin bir zahmet bedavadan reklam yaptık..
Hahah estağfurullah tracy hogg kim biz kim.. Ben sadece bebekle alakalı değil, deneyimlerimi ve bildiklerimi paylaşmayı, yardımcı olmayı çok seviyorum.. Bununla besleniyorum adeta.. Enerjim çoğu zaman yüksektir.. Bu yüzden de çevremde ki çoğu arkadaşım meslek değiştirmem konusunda bana ısrarcı oluyorlar.. Annem de dahil.. Yeni nesil mesleklerden yaşam koçu, Aile danışmanı psikolog vb sıralıyorlar.. Ben de seneye bir eğitim programına başlamayı planlıyorum gaza getirdiler beni.. Bebek bakımıyla alakalı da daha önce söylemiştim küçüklüğümden bu yana çevremde bir çok bebek doğdu ve hepsinin bakımında küçük de olsa rol aldım.. Bu tecrübelerime dayanarak da şunu söyleyebilirim evet her bebeğin mizacı farklı ve her bebek bazen değişik bir huy edinerek bizi şaşırtabilir.. Burda birimize sorarak bir sürü yeni özellikler öğreniyoruz bebeklerimizle alakalı.. Benim savunduğum şey ise tüm farklı özelliklere rağmen bir bebekte her zaman güzel bir uyku düzeni oluşturulabilir..Sen bazi seyleri anlattignda ben seni bebek hemsiresi fln gibi hayal ediyorm soylediklerin benim icin bilirkisi sozu gibi sanki tracy hogg konusuyo fln:) suan cok guzel bi kitap okuyorm uyku, guvenli baglanma ve bebeginiz diye sinem ozen canbolatin kitabi daha once de bebegimle oynuyorm kitabini okumustm uyku egitimi vericem diyen herkesin once bu kitabi okumasini oneririm ben daha once uykusuz anne kalmasin diye de bir kitap okumstm ikisi de yazarlari pedagog. Aklima gelmisken yazaym buraya ikisi de tavsiye
Kitaplari okuyacagm diye kendimi uykusuz biraktm birazdan uyanir benimki kesin
Ahaha unutmuşum onu
Bnde alerjik astımlı olduğum için ilk çıktığı günden beri bingo kullanıyorum ama bir Domestos olamaz
Ya iste adama sonra boylede mantîyı dürdürüyor bu sıpalarHalbuki ne güzel mantı dürüyorduk
Hadi ins nasib olsunGün içinde 4kez uykuya geçiyorsa bir tanesinde kendi kendine uyumasına müsade etmeyi deneyin derim.. Diğer uykularında istediğiniz gibi ayakta ya da kucakta sallayarak uyutun farketmez.. Kucakta uyuyorsa ve beşiğe koyduktan sonra gözlerini açıyorsa yine sevdiği bir sesi yanında açık bırakarak kendi halinde bırakın huzursuzlanana kadar.. Acele etmek yok illa bir an önce uyuması gerekiyor niye uyumadı düşüncelerinden sıyrılarak davranmak gerekiyor… Zaten atak dönemindeyiz saatleri saatlerine uymuyor.. Ama en azından gün içince bir kez kendi kendine uyumasına müsade edin.. Öğrenmesi için ilk adım olsun.. Bu uykuya geçişi öğrendikten sonra bebekler kendi kendilerine uyumayı çok severler..
ayyy sen o analardan miydin
Aramiza hosgeldin
Benim yemediğim yeri yok
Bazen s.ğünübyerim senin diye bile seviyorum(midesi bulanan varsa özür dilerim)
bu da benim lafım
Sevdamiza
Kimse karışamaz diyorum
Emcuklemeden bebe mi büyütülür
Offf yemin ederim
Ona bizde girdik galiba
İcine bisi girdi cocugun bugun
Anam agladi
cooook sevindim
Ben hatırlıyorum seni
Cok üzülmüştüm fark edip
Maşallah
Sağlıcakla kucağına al ins
O nasıl bisi dicektimki link atmışsın
Bunu biliyorum ama gece nasıl kullanılıyormus bacimsu
Elden dusmeyeen guzel bi dislik
Hayırlı olsun
Cok tatlis
Ama niye bu kadar ucuz ve hic yorum yok
O yuzden bilemedim
Ben sadece kendim yalayip yutuyorum
Babasi bile az cık ileri gitse höyyttt diyirum
EvetBen hala uyumadan önce nefes alıyor mu diye kontrol ediyorum Sizde de var mı bu
Ben de onu sormaya geldim, memeyi veriyorum 2 fırt edip kendini geri çekip geriye bakıyo bidaha tutturuyorum gene aynı, ama uyurken emiyor. Ne olaki buda ataktn mı?kızlar meme reddi gibi bir durum yaşayan var mı? Uyanık haldeyken meme asla emmek istemeyen ama uyurken çak cuk emen?
Canım bizde yaptıramadık, doktor 3 serum yer iyileşir korkma o kadar rotadan dedi, alerjiyi de tetikler mukuslu kakası vardı diye ben çok takılmadım. İnşallah hayrolur böylesiKızlar çok sikintiliyim gene bugün üç aylık kontrolümüz vardı yumurta alerjisi olduğu için rota aşısı i riskli buldu doktorumuz yapmayalim dedi araştırın dedi bir hafta bile yok 14haftalik olmaya topu bana attı ama çok kararsızım kar zarar hesabı yapiorum ama sonuca ulasamiyorum oğlum 6400 kg olmuş çok şükür genel durum iyi ama KBB a gitmemizi önerdi dogdugundan beri burnunda bir problem War nefes alişında bu yüzden bizden şimdilik bu kadar
Benim ki de aynı şekilde.. Sanırım her bebekte olmayan ama çoğu bebekte yaşanan meme reddini yaşıyoruz.. Normalde 4.ay gibi başlanıyordu buna.. Ben şimdilik uyuduktan sonra emziriyorum.. İnşallah kısa sürer..Ben de onu sormaya geldim, memeyi veriyorum 2 fırt edip kendini geri çekip geriye bakıyo bidaha tutturuyorum gene aynı, ama uyurken emiyor. Ne olaki buda ataktn mı?