• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kız maşallah Allah'ım korusun neyle besliyorsunuz bu çocukları 😂 benim mini minnak kızım daha yeni 6 kg olmuştur ❤️❤️ bende bayılırım boğum boğum bebelere 😍😍 yerime ıssır 🤪
Kıslar premses gibi kibar olurlar cunkusu😍
Benim oglum anası gibi boğazlı 😂
Surekli emsin istiyor
Süt yetiştiremiyorum
Anası da öyle foşur foşur sütlü degil
İdare ediyoruz iste
Biraz konusmayi ogrense meme meme meme diye gezecek eminim🥴

🤣🤣🤣 ayyy sen o analardan miydin
Aramiza hosgeldin
Benim yemediğim yeri yok
Bazen s.ğünübyerim senin diye bile seviyorum🙈(midesi bulanan varsa özür dilerim)

🤣 bu da benim lafım
Sevdamiza
Kimse karışamaz diyorum
Emcuklemeden bebe mi büyütülür 😍

Offf yemin ederim
Ona bizde girdik galiba
İcine bisi girdi cocugun🥴 bugun
Anam agladi

😍😍😍😍 cooook sevindim
Ben hatırlıyorum seni
Cok üzülmüştüm fark edip
Maşallah
Sağlıcakla kucağına al ins

O nasıl bisi dicektimki link atmışsın
Bunu biliyorum ama gece nasıl kullanılıyormus bacimsu
Elden dusmeyeen guzel bi dislik
Hayırlı olsun❤️

Cok tatlis
Ama niye bu kadar ucuz😄 ve hic yorum yok
O yuzden bilemedim

Ben sadece kendim yalayip yutuyorum
Babasi bile az cık ileri gitse höyyttt diyirum🤣
Bilmiyorum gece kullanımına da uygun falan yazmışlar hatta yorumlarda gece de veriyorum eline yazmışlar da ben gece vermem sanırım ya yüzünü gözünü kaşırken her yerine sürter uyurken. Gündüz elinden düşmesin oyalansın biraz yeter.

Ay yemin ederim aynisi. Bgn 8bck olmadan uyumustu esim de bgn cok erken uyumus bu dedi dilini esek arisi sokaydi 8.45te bi uyandi 3 4 kere uyuttm geri uyandi en son 10 dk once yine uyuttm bakalm bu gecemiz hayrola
Budizz de kendi kendine takiliyo orda beyaz gurultu yapiyo ama onu kaale alan yok
Aynısı.. 8 de uyudu 3 kere emzirdim geri uyudu şimdiye kadar 😣 3 gündür böyle. Eskiden ilk uyuduğunda 6-7 saat uyurdu. O regnesyon mu nedir ona mı girdik naptık.

Ay yemin ederim aynisi. Bgn 8bck olmadan uyumustu esim de bgn cok erken uyumus bu dedi dilini esek arisi sokaydi 8.45te bi uyandi 3 4 kere uyuttm geri uyandi en son 10 dk once yine uyuttm bakalm bu gecemiz hayrola
Budizz de kendi kendine takiliyo orda beyaz gurultu yapiyo ama onu kaale alan yok
Ben bugün pış pış ayarına geçtim..

kızlar meme reddi gibi bir durum yaşayan var mı?🧐 Uyanık haldeyken meme asla emmek istemeyen ama uyurken çak cuk emen?

Niye oyle yaptn bi fark oldu mu
Pış pış sesi daha yankılı bir ses.. ilk pış pışı denediğimde sensörü devreye girdiği anda korkuyordu.. Şu anda kısmen sesleri bloklayabildiği için sensör bir anda devreye girdiğinde kendini korkarak atmıyor.. Bu yüzden rahatlıkla o sese geçebildim çok şükür..

Pış pış sesi daha yankılı bir ses.. ilk pış pışı denediğimde sensörü devreye girdiği anda korkuyordu.. Şu anda kısmen sesleri bloklayabildiği için sensör bir anda devreye girdiğinde kendini korkarak atmıyor.. Bu yüzden rahatlıkla o sese geçebildim çok şükür..
Cok emek istiyor sanki alışması 🥲
Ama cok konuşuyorsunuz
Eger uyuyorsa kendi kendime benim bile alasım geliyor
Ne kadar sure kullanabilir acaba

Ama cok konuşuyorsunuz
İlkokula başlayana kadar kullanabilir.. Sakinleştirici müzik ayarı var.. Ama Emek istiyor evet.. Sonrasında keyif yapmak istiyorsak iki ay dişimizi sıkabiliriz bence 😍

Aramiza hosgeldin
Benim yemediğim yeri yok
Bazen s.ğünübyerim senin diye bile seviyorum🙈(midesi bulanan varsa özür dilerim)

🤣 bu da benim lafım
Sevdamiza
Kimse karışamaz diyorum

Offf yemin ederim
Ona bizde girdik galiba
Anam agladi

😍😍😍😍 cooook sevindim
Ben hatırlıyorum seni
Cok üzülmüştüm fark edip
Maşallah

Hayırlı olsun❤️

Cok tatlis
O yuzden bilemedim

Çok teşekkür ederimm inşaAllah ❣❣

Ama cok konuşuyorsunuz
Oyle budizz aldm kendi kendine uyudu diye bisey yok bence mucize bisey degil normal uyku arkadasi bi ayicik iste sadece ekstra olarak sesi var. Ben desteksiz uyumayi ogretirken yanina veririm diye aldm bi yandan da yanibasinda beyaz gurultu ya da ninnisi olur bzm evde cikardgmz tak tuk sesleri duymaz rahatlatici da bi etkisi olur diye dusundum. Isikenerji Isikenerji kdr bilincli profesyonel kullanmiyorum. Ztn bebegim de oyle koydm uyudu bi bebek diil yarim saat salliyorm kucaggmda uyutuyorm koyuyorm 30 dakkada uyaniyo gunduz. Gece de 2 3 saatte bir fln uyanir oldu atak matak regresyon zimbirtisindan once gece ilk uykusu 5 saat fln surerdi yine. Hayirlisi bakalm insallah atlaticaz bu zamanlari da:)

Oyle budizz aldm kendi kendine uyudu diye bisey yok bence mucize bisey degil normal uyku arkadasi bi ayicik iste sadece ekstra olarak sesi var. Ben desteksiz uyumayi ogretirken yanina veririm diye aldm bi yandan da yanibasinda beyaz gurultu ya da ninnisi olur bzm evde cikardgmz tak tuk sesleri duymaz rahatlatici da bi etkisi olur diye dusundum. Isikenerji Isikenerji kdr bilincli profesyonel kullanmiyorum. Ztn bebegim de oyle koydm uyudu bi bebek diil yarim saat salliyorm kucaggmda uyutuyorm koyuyorm 30 dakkada uyaniyo gunduz. Gece de 2 3 saatte bir fln uyanir oldu atak matak regresyon zimbirtisindan once gece ilk uykusu 5 saat fln surerdi yine. Hayirlisi bakalm insallah atlaticaz bu zamanlari da:)
Benimkine beyaz gürültü filan viz geliyor tiris gidiyor. Birde alistirma sureci cok zor geldi
Duzelicez ins be😂

Ben bu oyuncağı geçen sene keşfettim hatta görümcem hamileydi ona önerdim bu oyuncağı muhakkak al diye.. O da almamıştı.. Sonrasında ben hamile kaldım ve ilk işim bu oyuncağı almak oldu..:)) Çünkü bebeği uyuturken her an sese ihtiyacım olacaktı ve bunun için de telefonu kullanmak istemiyordum.. Geçen ay görümcem Budizz in Alp de nasıl bir etki yarattığına şahit olunca inanamadı.. Nasıl alıştırdın gerçekten alışabiliyor muymuş falan dedi.. 😄 Ben de istersen senin çocuğuna da alıştırırım dedim..😆 Onun çocuğu 1 yaşında ve asla annesiz uykuya dalamıyor illa uzun uzun meme emmesi gerekiyor uykuya geçebilmesi için.. Uyku saati geldiğinde Budizz in pış pış ayarını açtım 1yaşındaki çocuk hemen poposunun üstünde sallamaya başladı kendini..😍 Eline verdim sarıldı ve gözlerini kapattı falan ama tabi ki hemen uyumadı.. En azından sevmiş oldu.. Sevdiğini görürünce görümcem sipariş verdi iki gün sonra eline geçti yıkadı kuruttu ve o gecesi beni aradı teşekkür etmek için..🤷🏼‍♀️ Bir saatte zor uyuyan çocuk 10 dakikada uykuya daldı dedi.. Keşke bebekken alsaymışım falan dedi.. Bu deneyim aslında bana da umut ışığı oldu.. Ben her şekilde alışıracağımı biliyorum ama 1yaşındaki daha bilinçli olan bir bebekte ki etkisini görünce daha iyi hissettim kendimi diyebilirim.. Bu arada BudiZz in sahibi de beni
ödüllendirsin bir zahmet bedavadan reklam yaptık..😅

Aramiza hosgeldin
Benim yemediğim yeri yok

🤣 bu da benim lafım
Sevdamiza
Kimse karışamaz diyorum

Offf yemin ederim
Ona bizde girdik galiba
Anam agladi

😍😍😍😍 cooook sevindim
Ben hatırlıyorum seni
Cok üzülmüştüm fark edip
Maşallah

Hayırlı olsun❤️

Cok tatlis
O yuzden bilemedim

Halbuki ne güzel mantı dürüyorduk 😂😂😂

Benimkine beyaz gürültü filan viz geliyor tiris gidiyor. Birde alistirma sureci cok zor geldi
Duzelicez ins be😂
Gün içinde 4kez uykuya geçiyorsa bir tanesinde kendi kendine uyumasına müsade etmeyi deneyin derim.. Diğer uykularında istediğiniz gibi ayakta ya da kucakta sallayarak uyutun farketmez.. Kucakta uyuyorsa ve beşiğe koyduktan sonra gözlerini açıyorsa yine sevdiği bir sesi yanında açık bırakarak kendi halinde bırakın huzursuzlanana kadar.. Acele etmek yok illa bir an önce uyuması gerekiyor niye uyumadı düşüncelerinden sıyrılarak davranmak gerekiyor… Zaten atak dönemindeyiz saatleri saatlerine uymuyor.. Ama en azından gün içince bir kez kendi kendine uyumasına müsade edin.. Öğrenmesi için ilk adım olsun.. Bu uykuya geçişi öğrendikten sonra bebekler kendi kendilerine uyumayı çok severler..

Bende uyku arkadaşı koydum ama ayak dibinde duruyor, tam yanına koyamadım 😄

Back