2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ilk bebeyi öpmezdim korkudan bunu emcüklüyorum esim diyo ki sosyal hizmetler görse böyle yaptigini alirlar bebeyi elimizden ben yaptim öperim de sıkarim da
Geçen benim eşim de öpme dedi. Ben de öperim valla onu ben doğurdum dedimsustu

Ben de kızımı hiç öpemezdim hiç kıyamazdım hatta bi gün görümcem öptü ay nasıl içime oturdu onun uçuğu falan var mıydı diye eşime soruyorum nasıl kurt düştü içime stres oldum
Bunu ben de şapır şupur her yerini hem de bacaklarını karnını ayaklarını Allahım bi tatlı geliyo öp öp doyamıyorum oğlana

Söyleme sende uyumuyor huysuz de bizde ataktayız uykusu olduğu halde zor dalıyor. Ellerini ağzına yüzüne götürmekten zaten hiç dalamıyor tutuyorum ellerini
Ay yemin ederim aynisi. Bgn 8bck olmadan uyumustu esim de bgn cok erken uyumus bu dedi dilini esek arisi sokaydi 8.45te bi uyandi 3 4 kere uyuttm geri uyandi en son 10 dk once yine uyuttm bakalm bu gecemiz hayrola
Budizz de kendi kendine takiliyo orda beyaz gurultu yapiyo ama onu kaale alan yok

Bi ben mi kiyiyorm bebegime ya. Babasi da ben de sapir supur opuyorz bizden baskasi opsn istemiorm aslnda ama babam da opuyo bisey diyemiyorm;(

ayyy sen o analardan miydin
Aramiza hosgeldin
Benim yemediğim yeri yok
Bazen s.ğünübyerim senin diye bile seviyorum(midesi bulanan varsa özür dilerim)
Ilk bebeyi öpmezdim korkudan bunu emcüklüyorum esim diyo ki sosyal hizmetler görse böyle yaptigini alirlar bebeyi elimizden ben yaptim öperim de sıkarim da
bu da benim lafım
Sevdamiza
Kimse karışamaz diyorum
Emcuklemeden bebe mi büyütülür
Kız bu çocuk niye uyumuyo atağa matağa mı girdik ay
Offf yemin ederim
Ona bizde girdik galiba
İcine bisi girdi cocugun bugun
Anam agladi
Merhaba beni hatırlayan varmı Yeniden çift çizgi gördüm hamd olsun bu defa çok umutluyum
cooook sevindim
Ben hatırlıyorum seni
Cok üzülmüştüm fark edip
Maşallah
Sağlıcakla kucağına al ins
Bi tane dişlik aldım emzik tutmayan bebeğe alternatif gibi duruyo bakalım gece de kullanılabiliyomuş.
O nasıl bisi dicektimki link atmışsın
Bunu biliyorum ama gece nasıl kullanılıyormus bacimsu
Elden dusmeyeen guzel bi dislik
Hayırlı olsun
Cok tatlis
Ama niye bu kadar ucuz ve hic yorum yok
O yuzden bilemedim
Ben sadece kendim yalayip yutuyorum
Babasi bile az cık ileri gitse höyyttt diyirum

Bende hemen uyanmasın iyice dalsın diye odadan çıkamıyorum. Sürekli git gel git gel yapacağım yine aynı zaman kaybı. En azından strese girmiyorum böyle, emin olunca yatırıyorum gece uykusu için.. Ataktan önce de böyleydi gerçi şimdi atakla coştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…