- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
Linkk??Bi tane dişlik aldım emzik tutmayan bebeğe alternatif gibi duruyo bakalım gece de kullanılabiliyomuş.
Teşekkür ederim ❣Hadi gözün aydın insallah sağlicakla kucağına al
Bende sizi hatırlıyorum ❤Ben hatırlıyorumayy hadi inşallah sağlıkla kavuşun
Zaten giderken gebelik haberi vermeye gelicem demiştin değil mi bunu da hatırlıyorumBende sizi hatırlıyorum ❤
Çok komik oluyorlar dimiBenimkinin yan donmeye niyeti yok ama oturmaya basladi. Ellerini tutunca destek alip kalkip oturuyo. Bgn yastiga yatirdim onun egiminden destek alarak oturmaya kalkti hop yan devrildi
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏🏻 [USER=1040127]@ilkseccadem
Yok o kadar emin değilimdir kendimden fakat umut hiç bitmeyen bir nur.. ❣Zaten giderken gebelik haberi vermeye gelicem demiştin değil mi bunu da hatırlıyorum
Linkk??
Kızz bebenle mantı yaptın ondan mı nazara geldinSaat 2den beri uyumuyo dün kız nasıl nazar ettiyse 2 gündür çocuk uyumuyo
Ilk bebeyi öpmezdim korkudanbunu emcüklüyorum esim diyo ki sosyal hizmetler görse böyle yaptigini alirlar bebeyi elimizden ben yaptim öperim de sıkarim da
Ben de kızımı hiç öpemezdim hiç kıyamazdım hatta bi gün görümcem öptü ay nasıl içime oturdu onun uçuğu falan var mıydı diye eşime soruyorum nasıl kurt düştü içime stres oldumGeçen benim eşim de öpme dedi. Ben de öperim valla onu ben doğurdum dedim sustu
Tamamdır
Daha gelmedi bize gelsin kullanalım memnun olursam söylerim yine
Bluuhbaby DiÅ KaÅıyıcı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bluuhbaby DiÅ KaÅıyıcı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ay yemin ederim aynisi. Bgn 8bck olmadan uyumustu esim de bgn cok erken uyumus bu dedi dilini esek arisi sokaydi 8.45te bi uyandi 3 4 kere uyuttm geri uyandi en son 10 dk once yine uyuttm bakalm bu gecemiz hayrolaSöyleme sende uyumuyor huysuz debizde ataktayız uykusu olduğu halde zor dalıyor. Ellerini ağzına yüzüne götürmekten zaten hiç dalamıyor tutuyorum ellerini
Bende öpüyorum da yüzünü öpemiyorum çok hassas cildiGeçen benim eşim de öpme dedi. Ben de öperim valla onu ben doğurdum dedim sustu
Bi ben mi kiyiyorm bebegime ya. Babasi da ben de sapir supur opuyorz bizden baskasi opsn istemiorm aslnda ama babam da opuyo bisey diyemiyorm;(Ben de kızımı hiç öpemezdim hiç kıyamazdım hatta bi gün görümcem öptü ay nasıl içime oturdu onun uçuğu falan var mıydı diye eşime soruyorum nasıl kurt düştü içime stres oldum
Bunu ben de şapır şupur her yerini hem de bacaklarını karnını ayaklarını Allahım bi tatlı geliyo öp öp doyamıyorum oğlana
Ben de kızımı hiç öpemezdim hiç kıyamazdım hatta bi gün görümcem öptü ay nasıl içime oturdu onun uçuğu falan var mıydı diye eşime soruyorum nasıl kurt düştü içime stres oldum
Bunu ben de şapır şupur her yerini hem de bacaklarını karnını ayaklarını Allahım bi tatlı geliyo öp öp doyamıyorum oğlana
Ilk bebeyi öpmezdim korkudanbunu emcüklüyorum esim diyo ki sosyal hizmetler görse böyle yaptigini alirlar bebeyi elimizden ben yaptim öperim de sıkarim da
Offf yemin ederimKız bu çocuk niye uyumuyo atağa matağa mı girdik ay
Merhaba beni hatırlayan varmıYeniden çift çizgi gördüm hamd olsun bu defa çok umutluyum
O nasıl bisi dicektimki link atmışsınBi tane dişlik aldım emzik tutmayan bebeğe alternatif gibi duruyo bakalım gece de kullanılabiliyomuş.
Cok tatlisBebetto Mevsımlık Pamuklu Penye Bebek Hırka Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bebetto Mevsımlık Pamuklu Penye Bebek Hırka yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Nasil sizce ?
Ben sadece kendim yalayip yutuyorumGeçen benim eşim de öpme dedi. Ben de öperim valla onu ben doğurdum dedim sustu
40127]YesilMaviKalp [/USER]
Bende hemen uyanmasın iyice dalsın diye odadan çıkamıyorum. Sürekli git gel git gel yapacağım yine aynı zaman kaybı. En azından strese girmiyorum böyle, emin olunca yatırıyorum gece uykusu için.. Ataktan önce de böyleydi gerçi şimdi atakla coştuAy yemin ederim aynisi. Bgn 8bck olmadan uyumustu esim de bgn cok erken uyumus bu dedi dilini esek arisi sokaydi 8.45te bi uyandi 3 4 kere uyuttm geri uyandi en son 10 dk once yine uyuttm bakalm bu gecemiz hayrola
Budizz de kendi kendine takiliyo orda beyaz gurultu yapiyo ama onu kaale alan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?