• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Cam temizse ev temiz geliyor gözüme ama her zaman silmek zor ama tuvalet banyo her misafir gelisi gidisi temizlerim.Mutfak her daim hijyenik olur fayans dolap kapaklari her yemek sonrasi silinir.Yazınca ne kadar manyağim diye dusundum🤣🤣🤣
Mutfak çok yağlanıyor iyi yapıyorsun bence 🤣 cam sürekli silemiyorum ben 13. Kattayım senede bir anca perdelerle birlikte 🤣 bugün evi robot değil ben süpürdüm bir rahatladım mutfağı çitiledim yağlarım eridi 🤣🤣 çalışırken gözüm çok görmüyor da doğum iznine çıktıktan sonra iyice titizlenmeye başladım, işi de bıraktım zaten ☺️☺️

Ayy ne iyi geldi kızlar 😍
Küveti ılık suyla doldurdum, içine 10 damla lavanta yağı biraz da kaya tuzu ekledim e kuru gül yaprakları da olmazsa olmaz, girdim içine müzik açtım orman manzarası eşliğinde tam şarabımdan bir yudum alacaktım ki domestos kokusuyla kendime geldim 🤣🤣
Ahahaha sizden özendim banyoyu temizledim ben de, zaten evimde küvet yok, hele orman manzaralı hiç değil 🤣
Bende ciddi ciddi okuyorum küvet olsa akşam doldurur girerdim valla canım çekti 🤣🤣

Mutfak çok yağlanıyor iyi yapıyorsun bence 🤣 cam sürekli silemiyorum ben 13. Kattayım senede bir anca perdelerle birlikte 🤣 bugün evi robot değil ben süpürdüm bir rahatladım mutfağı çitiledim yağlarım eridi 🤣🤣 çalışırken gözüm çok görmüyor da doğum iznine çıktıktan sonra iyice titizlenmeye başladım, işi de bıraktım zaten ☺️☺️
Bebek olduktan sonra daha bi titizlik geliyo insana 🤣

Küveti ılık suyla doldurdum, içine 10 damla lavanta yağı biraz da kaya tuzu ekledim e kuru gül yaprakları da olmazsa olmaz, girdim içine müzik açtım orman manzarası eşliğinde tam şarabımdan bir yudum alacaktım ki domestos kokusuyla kendime geldim 🤣🤣
Ahahaha sizden özendim banyoyu temizledim ben de, zaten evimde küvet yok, hele orman manzaralı hiç değil 🤣

Banyonda tablo var sandım 😂😂

Benimki tembel biraz ya. İki defa ayağını kanepeye dayayarak yan döndü. Daha da niyeti yok dönmeye😄
Benimkinin yan donmeye niyeti yok ama oturmaya basladi. Ellerini tutunca destek alip kalkip oturuyo. Bgn yastiga yatirdim onun egiminden destek alarak oturmaya kalkti hop yan devrildi

Çalışınca bu kadar batmazdı gözüme ama calisirken bile nöbete giderken ve döndükten sonra banyo yapmadan önce banyoyu temizlerim kirmizi cizgim🤣🤣🤣

Bu arada civilin kaliplar nasil? Netten siparis vereyim diyorum ama olmaz ise iade ile uğraşmayayim hava da kötü bebeyle gidemedim bebesizde koştur koştur olacak

😂
Benim takıntım o . Mutfak tezgahı banyo tamamsa kafam rahat. Koltuk cam derdim değil
Bende tam bir cam
Manyagiyim
Surekli temiz olsun istiyorum 😂 hamilelikten beri yapamıyorum
Kimsede ölmedi şükür 🤣
Yalniz eve pek giren cikan yok ondanda bu rahatlık olabilir
Bulaşık makinesine domestos olmuyor 😀 ona ace
Oluyo oluyo
Az bisi dokcen
Yalniz sen yeni evlisin esyalarin yenidir
Deliniyo bilgin olsun🙈
12-18 ay. Bileklerini kıvırdım ayağı biraz uzun giysin 😂devamlı tulum mu alacağım çok masraflı.
Eki Görüntüle 3051474
😍
Olmus gibi
Benim oglum 8 kg civari 6-9 ay giyiyor lcw diye büyük giydiriyorum saniyodum🤣
Puha ha ha🤣🤣🤣 okudum kalp koydum
Kendim girmis
Kadar kutlu oluyirdum ki gül yapraklarindan bi huysuzlandim
Domestosla bende kendime geldim😂😂😂

Şaraba kadar ciddiye aldığım doğrudur.😂hatta kıskandım bi ara😅

Ayy sen çok yaşa emii 😂😂😂 ciddi ciddi okuyorum bende 😂

Bende tam bir cam
Manyagiyim
Surekli temiz olsun istiyorum 😂 hamilelikten beri yapamıyorum
Kimsede ölmedi şükür 🤣
Yalniz eve pek giren cikan yok ondanda bu rahatlık olabilir

Oluyo oluyo
Az bisi dokcen
Yalniz sen yeni evlisin esyalarin yenidir
Deliniyo bilgin olsun🙈

😍
Olmus gibi