• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Evet okusun hoşuma giderdi zaten bu yönü.. bebeğim de hiç durmuyor gündüz hep kucağımda olunca doldum bir an.. sınavları bitsin o odadan çıkınca geçecek inşallah sinirim..
Heh aynen boyle oluyor😂😂😂
O sınavlar bitiyor sinirde geçiyor
Az sabır 🤩
O kucakta bebeyle kollar gidik
Sinirlenmekte haklısın

Ay valla sinirden gülüyorum artık 😂 aha yazın bugünün tarihini ben bu kocayı bosarsam anası yüzünden boşayacam bir gün artık her kelimesi batıyor. En son diyecem al oğlunu turşusunumu mu kurarsın ne yaparsan yap
Boncuk, minnos diye sevilir ben neler diyorum
Olmayacak hersekilde
Seviyorum da iste 😂sevmediğin biri diyince batiyor hersey ama hersey
İlk yillar erkekler genelde cahil oluyor
Bircok seyi anlayamıyor
Seneler gectikce daha kafa çalışmaya başlıyor
T tulperde nin dedigi yap kanki
Sakayla karışık herseyi de
Bian buz keser
Lafi da yemis olurlar🥸
Ama gülerek söyle böyle
Sende rahatla, onlarda salak sanmasın seni🤓
Bisey diyecekleri zaman 2 kere düşünüp derler bi sure sonra

Çişli bez sayısı azalan var mı? Bu bebeler artık kaç kilo alsa kafi? Geceleri çişini az yapmaya başladı benm oğlan. 9 da gece uykusuna yattı 2 oldu saat daha bezi dolmamış. Azalacak mı çişleri büyüdükçe?

Kızlar benim
Bebe emiyor
Emdikten sonra kaldırırsam
Yani dik tutarsam
Loooook diye çıkarıyor ciddi bi kısmını
Bikac kere de tekrarlıyor
Gaz filan çıkartamıyorum artık

Çişli bez sayısı azalan var mı? Bu bebeler artık kaç kilo alsa kafi? Geceleri çişini az yapmaya başladı benm oğlan. 9 da gece uykusuna yattı 2 oldu saat daha bezi dolmamış. Azalacak mı çişleri büyüdükçe?
2 saatte emmediyse dolmaz mi
Bizim dolmuyor yani

Bexsero yaptiranlar var mi? Once agridan saatlerce agladi simdi de atesle uğraşıyoruz. Cok yordu bu aşı. Calpol verdim 2. Verişim ama korkuyorum böyle ilaç etkisi geçince sürekli yükselecek mi diye. 2. Ay asilarinda ateş cikmamisti 37 lerde kalmisti ve bu kadar aglamamisti da 😔 kaç gun sürdü sizde etkisi?

Gece çişli bez çıkmıyor gibi bir şey bizim de. Emziriyorum ama uyku arası pek emmiyor yutkunma sesini çok nadir duyuyorum. Sabah emdikten sonra dolmaya başlıyor ama bezler. Kilo alımını düşürüyor olabilir🤔 Normali belki budur. Zamanla değişiyor bebeler.

Bexsero yaptiranlar var mi? Once agridan saatlerce agladi simdi de atesle uğraşıyoruz. Cok yordu bu aşı. Calpol verdim 2. Verişim ama korkuyorum böyle ilaç etkisi geçince sürekli yükselecek mi diye. 2. Ay asilarinda ateş cikmamisti 37 lerde kalmisti ve bu kadar aglamamisti da 😔 kaç gun sürdü sizde etkisi?
Ben yaptrdım canım 2 gün sürdü malesef 🙁

Benim beşik yer olmadığı için ebeveyn banyosunun önünde maalesef.. Eşim duşa girdiğinde daha güzel dalıyor uykuya🤣 Sua sesleri hışırtılı sesler falan benim istediğim gürültü oluşuyor..😂 Tabi ki bu seslere eşlik eden uyku arkadaşının motor sesi de var..🙈 Dış sesler bloklansın diye mecbur yapmadığımız şey kalmıyor.. Bu arada uyku arkadaşını gittiğim her yere taşıyorum ben.. Her yerde aynı sesi açıyorum..

Arabayi almissiniz güle güle kullansın yakışıklı insallah memnun kalırsın ☺️

Ayni anda 3 aşı oldu cumartesi günü ve hiç etkilenmedi biri baxero.Aşı sonrasi 2 ml calpol verdi ki ilaca karşı hele hele aşıdan kaynaklı ateşte müdahale edilmesini doğru bulmaz ama bu aşı çok agır gecer dedi cok sükür bir sey olmadi.

Kızlar benim
Bebe emiyor
Emdikten sonra kaldırırsam
Yani dik tutarsam
Loooook diye çıkarıyor ciddi bi kısmını
Bikac kere de tekrarlıyor
Gaz filan çıkartamıyorum artık

Benim de uzun bir süre öyle sorunum oldu. Ne yapsam olmadı.her beslenmede omzumdan halıya kadar kustu. Fizyolojik reflü geçer dedi doktor. Ve de kusmasa bu çocuk çatlar dedi. Gerçekten bu aralar kusması azaldı ama çok kıvranıyor. Bu sefer de midesini rahatsız ediyor.

Reflü yatağı öneriliyor, doğduğundan beri o yatakta yatırıyorum. Artık altını değiştirirken de onda değiştiriyorum beslenmesinin üzerinden uzun zaman geçmediyse .

Evet ama arada hiç mesafe yok ben bundan çok rahatsızım dile getiriyorum bunu eşime anlatıyorum diyorum burası ikimizin evi orası senin doğduğun ev artık senin tek evin burası sorumluluğun burası. Annenin haftanın 4-5 günü gelmesi ne kadar doğru ? Aramadan gelmesi ne kadar doğru ? Kadın resmen 2. Evi görüyor burayı . Benim Adamda susuyor cevap veremiyor . Artık arama gereği duymuyo kadın yakında evin anahtarını alacak diye korkuyorum 😂😂 ay valla sinirlerim bozuldu her gelisinde böyle oluyorum basım çatlıyor
Kız sana geldiğinde bebekle ev işi, yemek yapamıyorum de iş yaptır ya da çocuğa baktır bak daha geliyor mu 🤣🤣
Burada dengeyi sağlayacak olan eşin, aradaki dengeyi sağlamalıydı. Benim kv iyidir onunda kendi evi sorumluluğu var arabayla 10 dklık yol olmasına rağmen gelmiyor pek. Kızımla ben hasta olduğumda çağırdım eşim ne dediyse artık öyle kaldı gece, ertesi gün gideyim mi dedi ben. Bende tamam bir şey olursa yine ararım dedim. Sen gel diyor hep bana, bende gündüz götürüyorum Adayı. Her zamanda eşimi uyarır beni üzmemesi konusunda. Ne annesini bana , ne de beni annesine ezdirtmez. Ama zaten ailesiyle iyiyim mesafeliydim sadece Ada doğunca biraz daha yakınlaştım. Eşimle problem yaşasam beni tutarlar. Ailelerimizin arası da iyi.

Az önce kv. Bizdeydi misafirlerim vardı , ya bir insan bu kadar patavatsız olamaz diyorum her seferinde ama daha beter oluyor 🤦🏻‍♀️ neymiş efendim iş yerinden arkadaşları görmüş bebeğin fotoğrafını sormuşlar kızın mı diye , evet kızım demiş 🙄 üstüne basa basa kızım diyor . Artık dayanamadım masallah bu kadar mı küçük görüyorlar seni dedim ( yaşı 53) evet herkes kızım sanıyor diyor 🤦🏻‍♀️ eşim şuan İstanbulda hastane kurulumuna gitti haftasonu 1 günlüğüne geldi kızını özlemiş diye niye bana gelmedi hiç görmedik diye söyleniyor, arkadaşım bu çocuğu sen niye evlendirdin o zaman bir sal artık bizi ya . Bide kahve yaparken duydum diyorki oğlum evlenmeseydi ben 30 yaşında evlendirmeyi düşünüyordum erken oldu biraz, (evlendiğimizde eşim 26 yaşındaydı ben 21 ) hayır birde duyan duymayan sanacak ki kendiler evlendirdi bizi herseyi kendimiz yaptık dünya borcumuz var . Her duyan ayipliyor bir dünya mal mülk sahibiler 5 kuruş destekleri yok . Ama söz hakları var 🤦🏻‍♀️
birde sorarım size bir bebek boncuuuuuuk minnooooş diye mi sevilir kedi mi bu ?
Kızımın gözleri mavi, boncuk gözlüm diye seviyorum bazen 🤣

Kaç kilo almalı artık bende merak ediyorum.Ay sonu kontrol de öğreneceğim. Gece emmezse bezi de dolmaz zaten. Kızım gece saat 2 ve 5 gibi emiyor 6buçuk 7 gibi uyanıyor. Kısa emiyor gece ama baya cuk cuk çekiyor sütü bezide dolmuş oluyor. Şansım varsa 7 gibi emzirip biraz daha uyutuyorum yanımda

T tulperde bende karnı tok keyifliylen bahçeye indiriyorum diğer türlü ağlıyor. Bebek arabasına da dışarda koyuyorum. Gezerken her türlü gidiyor gözler. Hatta dün uyurken çıkardım evde devam etti uyumaya yanlışlıkla kendim uyandırdım 🤣🤣

Back