• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bu eşler ve eş aileleri bize çok batar oldular walla bn diyorum eşime de annen seni sütten kesmeden evlendirmis resmen diye
Ay valla sinirden gülüyorum artık 😂 aha yazın bugünün tarihini ben bu kocayı bosarsam anası yüzünden boşayacam bir gün artık her kelimesi batıyor. En son diyecem al oğlunu turşusunumu mu kurarsın ne yaparsan yap

Kızlar birde oğlumda dünden beri öksürük var bugün burnu hafif akiodu içeri doğru ama hışırtı dan anliyip temizledim hep şimdi uyurken emziriyorum ya ben çok kötü oksurdu derinden içerden gün içinde bu şekilde hiç olmadı bir kaç kez oksurdu sadece hastaneye mi götürsem acaba hemen
Ateş falan var mı

Ay valla sinirden gülüyorum artık 😂 aha yazın bugünün tarihini ben bu kocayı bosarsam anası yüzünden boşayacam bir gün artık her kelimesi batıyor. En son diyecem al oğlunu turşusunumu mu kurarsın ne yaparsan yap
Ben önceden hep eşime derdim tartisirdim en son eşim dedi bak o bnm annem bn napayım aslında anasını susturmasi gereken o ama işte annesine veya büyüğüne asla bsey diyemez ama bana dili susmaz hemde en agirlarjni konuşur saygisizlik olarak göruo neyse dedi annem napayım kendi aranızda çözün o diosa snde saygı çerçevesinde cevabını ver bende he öle mi ok dedim smdi asla bsey dese direk cevabını alio eşim dönüp bana bsey dese onu da bozarım biryerden sonra insanda sabır kalmio tahammül kalmio kötü bsey bu ama işte yaşadıkça bseyleri insan bu hale gelir oluyor

Az önce kv. Bizdeydi misafirlerim vardı , ya bir insan bu kadar patavatsız olamaz diyorum her seferinde ama daha beter oluyor 🤦🏻‍♀️ neymiş efendim iş yerinden arkadaşları görmüş bebeğin fotoğrafını sormuşlar kızın mı diye , evet kızım demiş 🙄 üstüne basa basa kızım diyor . Artık dayanamadım masallah bu kadar mı küçük görüyorlar seni dedim ( yaşı 53) evet herkes kızım sanıyor diyor 🤦🏻‍♀️ eşim şuan İstanbulda hastane kurulumuna gitti haftasonu 1 günlüğüne geldi kızını özlemiş diye niye bana gelmedi hiç görmedik diye söyleniyor, arkadaşım bu çocuğu sen niye evlendirdin o zaman bir sal artık bizi ya . Bide kahve yaparken duydum diyorki oğlum evlenmeseydi ben 30 yaşında evlendirmeyi düşünüyordum erken oldu biraz, (evlendiğimizde eşim 26 yaşındaydı ben 21 ) hayır birde duyan duymayan sanacak ki kendiler evlendirdi bizi herseyi kendimiz yaptık dünya borcumuz var . Her duyan ayipliyor bir dünya mal mülk sahibiler 5 kuruş destekleri yok . Ama söz hakları var 🤦🏻‍♀️
birde sorarım size bir bebek boncuuuuuuk minnooooş diye mi sevilir kedi mi bu ?
Sen bir ara kv ve eşin yüzünden üzülüp depresyona girdiğini yazmıştın değil mi? Sanırım o yüzden artık her hareketleri çok batar olmuş ama sevilir ya öyle neden sevilmesin ben neler neler diyorum 😂
Bence zor ama becerebilirsen çok fazla takmamaya çalış, ben neler neler duydum şaka adı altında bir şey diyemiyordum içime atıyordum, artık zamanla takmamaya başladım hatta bir şey söylediklerinde ben de takılıyorum, sessiz kalmıyorum lafımı yapıştırıyorum böyle şakayla karışık anlayan anlıyor, kısa süreli bi sessizlik yaşıyorlar o an 😂😂

Sen bir ara kv ve eşin yüzünden üzülüp depresyona girdiğini yazmıştın değil mi? Sanırım o yüzden artık her hareketleri çok batar olmuş ama sevilir ya öyle neden sevilmesin ben neler neler diyorum 😂
Bence zor ama becerebilirsen çok fazla takmamaya çalış, ben neler neler duydum şaka adı altında bir şey diyemiyordum içime atıyordum, artık zamanla takmamaya başladım hatta bir şey söylediklerinde ben de takılıyorum, sessiz kalmıyorum lafımı yapıştırıyorum böyle şakayla karışık anlayan anlıyor, kısa süreli bi sessizlik yaşıyorlar o an 😂😂
Evet ama arada hiç mesafe yok ben bundan çok rahatsızım dile getiriyorum bunu eşime anlatıyorum diyorum burası ikimizin evi orası senin doğduğun ev artık senin tek evin burası sorumluluğun burası. Annenin haftanın 4-5 günü gelmesi ne kadar doğru ? Aramadan gelmesi ne kadar doğru ? Kadın resmen 2. Evi görüyor burayı . Benim Adamda susuyor cevap veremiyor . Artık arama gereği duymuyo kadın yakında evin anahtarını alacak diye korkuyorum 😂😂 ay valla sinirlerim bozuldu her gelisinde böyle oluyorum basım çatlıyor

Canım bende işim gereği eşimi sürekli ordan oraya eğitimlere sürüklüyorum, şehir şehir beni götürüyor. Tez yazacam, proje yazacam diyip çocukları verdiğim çok oldu. Bana dese şimdi okuma yapma etme bu benim hayatıma müdahele olur. Kendiside yeniden sınava girip başka bir şey okumaya karar verdi. Seni idare edebildikçe sende onu idare et derim, insanın hayalleri her şeyidir. Sınav haftası sen tolere et sonra o da sana yardımcı olacaktır bence.
Evet okusun hoşuma giderdi zaten bu yönü.. bebeğim de hiç durmuyor gündüz hep kucağımda olunca doldum bir an.. sınavları bitsin o odadan çıkınca geçecek inşallah sinirim..

Evet ama arada hiç mesafe yok ben bundan çok rahatsızım dile getiriyorum bunu eşime anlatıyorum diyorum burası ikimizin evi orası senin doğduğun ev artık senin tek evin burası sorumluluğun burası. Annenin haftanın 4-5 günü gelmesi ne kadar doğru ? Aramadan gelmesi ne kadar doğru ? Kadın resmen 2. Evi görüyor burayı . Benim Adamda susuyor cevap veremiyor . Artık arama gereği duymuyo kadın yakında evin anahtarını alacak diye korkuyorum 😂😂 ay valla sinirlerim bozuldu her gelisinde böyle oluyorum basım çatlıyor
Sen çok geliyo diye şikayetçisin ben hiç gelmiyolar diye 😂
Geçen gittiğimizde dönerken haftaya yine gelin özlüyoruz diyor kv, ben de artık bir daha ya siz gelirsiniz dedim de ay nasıl gelicez kim getirecek vs demeye başladılar yine..

Sen çok geliyo diye şikayetçisin ben hiç gelmiyolar diye 😂
Geçen gittiğimizde dönerken haftaya yine gelin özlüyoruz diyor kv, ben de artık bir daha ya siz gelirsiniz dedim de ay nasıl gelicez kim getirecek vs demeye başladılar yine..
Aslında en güzeli tatlı gidip tatlı gelmek , bunlar iyice abarttı olayı kaynimla görümcem de bir evlense de kurtulsam en azından haftada 1 e falan düşer 😂😂😂😂

Sık değilse öksürüğü bekle canım, sabaha artarsa devam ederse götürürsün. Benimki de bazen öksürüyor ama sanırım tükürüğünü kaçırıyor arada ondan.
Yok hatta 9 dan beri uyuyo uyurken hiç oksurmedi uykusunda alıp emziriyorum böyle yapınca gece hiç uyanmio kucağıma alınca emzirmek için o ara değişik ilk defa duydum kızımda hiç duymadigim şekilde seste oksurdu içerden çok derinden ses gelerek sonra emdi uyudu bekliorum başında yarım saattir hiç oksurmedi normal öksürük gibi değildi o beni endiselendirdi

Aslında en güzeli tatlı gidip tatlı gelmek , bunlar iyice abarttı olayı kaynimla görümcem de bir evlense de kurtulsam en azından haftada 1 e falan düşer 😂😂😂😂
Ay tatlı gidip gelseler de sorun bizimki de ayda bir anca görür ama geçen hafta gördüğünde durmuş 3 yaşında ki çocuğa çok yeme kilo iyi bsey değil dio tepem attı walla dedim ne diosun sen Allah aşkına millet çocuğum torunum yemio die dert yanar sen yiyen çocuk bulmuşsun yeme diyorsun lütfen kızımla bu şekilde konuşma kilolu olsa da olmasa da bu kimseyi bağlamaz çocuğu yemekten sogutacaksin gene dedi anne bak birdaha uyarmak istemiyorum çocukla bu şekilde konuşma dedim kızı aldım kapıya çıktım cinnetlik wallahi

Ay tatlı gidip gelseler de sorun bizimki de ayda bir anca görür ama geçen hafta gördüğünde durmuş 3 yaşında ki çocuğa çok yeme kilo iyi bsey değil dio tepem attı walla dedim ne diosun sen Allah aşkına millet çocuğum torunum yemio die dert yanar sen yiyen çocuk bulmuşsun yeme diyorsun lütfen kızımla bu şekilde konuşma kilolu olsa da olmasa da bu kimseyi bağlamaz çocuğu yemekten sogutacaksin gene dedi anne bak birdaha uyarmak istemiyorum çocukla bu şekilde konuşma dedim kızı aldım kapıya çıktım cinnetlik wallahi
🤬🤬🤬 Boğasım geldi ayy delirecem ya 🤦🏻‍♀️😡 bekâr tüm arkadaşlarima söylüyorum önce ailesini ölçüp biçin sonra evleneceğiniz adamı ama işte aşkın gözü kör derler o kadar dediler bana bu aile sana göre değil ben dinlemedim çünkü o zaman göremedim herkesin gördüğünü

🤬🤬🤬 Boğasım geldi ayy delirecem ya 🤦🏻‍♀️😡 bekâr tüm arkadaşlarima söylüyorum önce ailesini ölçüp biçin sonra evleneceğiniz adamı ama işte aşkın gözü kör derler o kadar dediler bana bu aile sana göre değil ben dinlemedim çünkü o zaman göremedim herkesin gördüğünü
Kesinlikle iki kişi evlenmio aileler evlenio aileler anlasamayinca eşler anlasamio kadınlar bir şekilde idare edio ama erkek ailesine düşkün olmasa bile evlenince kıymete binio ailesi hep böyle iki tarafı idare edebilen ailesini susturabilen çok az insan var karşılıklı saygı çok önemli erkek tarafının ailesi herşeyde kendinde söz hakkı buluyor bizimde ailemiz var bnm ailem asla karışmaz bsey demez siz bilirsiniz hata da yanlışta olsa sizin kararınız biz hep arkanizdayiz derler ama eşimin ailesi herşeyde söz hakkı olsun istiyorlar buda bana gelmio kimseye de gelmez oğlum oldu Allah büyük asla gelinime karışmam karismicam bana sorarlarsa bnce doğrusu bu dicem kendileri gene kendi kararlarini alsınlar

Ay gecede 2 3 kere kalkmasi normal bence benimki suan saat 9.15 gibi yataga koydm saat 10da geri uyandi o kdr soyliym. Henuz kucagima almadm emzikle ve yuzunu oksayarak geri uyuttm ama esim dusa girdi onun su sesine bile gozunu aciyo tam dalmis degil. :KK43: daha besigini kendi odama tasiyacagm salonda tv isik kapali yaninda takiliyorm oyle
Benim beşik yer olmadığı için ebeveyn banyosunun önünde maalesef.. Eşim duşa girdiğinde daha güzel dalıyor uykuya🤣 Sua sesleri hışırtılı sesler falan benim istediğim gürültü oluşuyor..😂 Tabi ki bu seslere eşlik eden uyku arkadaşının motor sesi de var..🙈 Dış sesler bloklansın diye mecbur yapmadığımız şey kalmıyor.. Bu arada uyku arkadaşını gittiğim her yere taşıyorum ben.. Her yerde aynı sesi açıyorum..

Eklentiler

• 643BF0DA-D8E1-4CB1-9E76-56C200A8C65F.jpeg
    643BF0DA-D8E1-4CB1-9E76-56C200A8C65F.jpeg
    225,9 KB · Görüntüleme: 69
Kaç senelik evlisin canım?

Ya kızlar eşime çok kızıyorum, hergün işe gitmiyor ama okul belası var ya başımızda, sınavları başlamış, odaya kapanıyor sınav çalışıcam diye bütün gün kucağımda bebekle kollarım belim kopuyor artık ağrıdan, arada gelip tutuyor ama yetmiyor işte yani ne gerek var anlamıyorum, geçmişinde 2 lisans bir önlisans yapmış, şu an hem açıköğretim hem örgün aynı anda iki lisans daha okuyor, okula çok gitmiyor Allahtan hocalar uzaktan yapıyormuş ama daha önümüzdeki sene son, bıktım bu adamın eğitim aşkından, sinir oluyorum.. böyle diyince de içkim yok kumarım yok bi okulum var ona da karışıyon diyor. Normal şartlarda sinir olunacak bi durum değil ama bana ne faydası var senin okulunun.. ben okutmak istemiyorum bu adamı okuldan alabilsem keşke 😂😂
Seni o kadar ama o kadar iyi anlıyorum ki
Bazen o cekti benim
Okulumdan
Bazen ben onun okulundan
Vakit geçirememek birlikte hele cocuklar küçükse büyük sıkıntı oluyodu bana
Ben istedimdoktora yapıyor simdi (kendim kaşındım 😃)
Hepsi geçiyor
Benim yine okuyas var daha bu akşam söyledim
Valla bu da bi kötü alışkanlık
İnsanin okudukca okuyası geliyor😂😂😂

Back