• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Sende gelirsin canım eşin geliyor madem istanbullara😍
Screenshot_2022-04-13-10-16-15-037_com.google.android.apps.maps.jpg

😂😂😂😂 Mesafeye bak
Valla ya keşke benide götürse 😂

Ada benim tarafıma benzedi, biraz da babasına benziyor. İlk doğduğunda aşırı anneme benziyordu. Ama en çok benim bebekliğime benziyor mavi gözlü halim 😄 annem diyor senin bebekliğini görüyorum, bi fotoğrafımı gösterdi aynı ben 🙂
Sen çok şanslısın benimki babasını kopyalanmış kıçından düşmüş. Hiç mi anasından almaz. Bütün hamileliğim boyunca eşimin tarafı hep bana benzesin istedi . Hiç olmasa gözleri benzesin diye yok arkadaş babasının ikizi diyor gören direk. Geçen hastanedeyiz aşı odasının önünde bir kadın gördü elimde yanımda da eşim var. Kadın geldi ay çok tatlı çoooookkk babasının ikizi demezmi 🙂 dedim maalesef 😂🤣

Benim beşik yer olmadığı için ebeveyn banyosunun önünde maalesef.. Eşim duşa girdiğinde daha güzel dalıyor uykuya🤣 Sua sesleri hışırtılı sesler falan benim istediğim gürültü oluşuyor..😂 Tabi ki bu seslere eşlik eden uyku arkadaşının motor sesi de var..🙈 Dış sesler bloklansın diye mecbur yapmadığımız şey kalmıyor.. Bu arada uyku arkadaşını gittiğim her yere taşıyorum ben.. Her yerde aynı sesi açıyorum..
Bundan siparis verdm sen memnunm diyince. Dun gece 12ye kdr uyanip durdu spotifydan beyaz gurultu acinca uyudu. Telefonun sarji bitene kdr calisti o sekilde uyumus

Kaçırdım ben sanirim oyuncağin özelliği neymiş bende bakayım uyku arkadaşi alacaktim zaten
Budizzz uyku arkadaşı varya beyaz gürültü sağlayıcı sensörlü oyuncak . Benim kızım beyaz gürültüye alışamadı bir türlü o yüzden almadım daha çok ninni ve Mozart dinliyor😂
Bizdeki Of gibi Trabzondan bağımsız görürüz halbuki oraya bağlı 🤣🤣🤣
Bir tarsuslu asla mersinliyim demez 😂😂😂 il olabilecek bir ilçe ama yapmıyorlar işte 😂

Kaçırdım ben sanirim oyuncağin özelliği neymiş bende bakayım uyku arkadaşi alacaktim zaten
Motor sesi supurge sesi beyaz gurultu sesi fln yapiyo. Isikenerji Isikenerji sesleri bloke etmek icin onemli oldugunu soylemisti. Ben de ikidir supurge calistirarak ve beyaz gurultuyle uyutuyodm. Butun gece telefondan beyaz gurultu calisti gunlerdir uyumayan cocuk uyudu sarj bitene kdr. Ztn su ara uyku konusunda sikintili oldugumuz icin gece o fenalikla trendyolda bastim siparis ver tusuna baydm 300 lirayi umarim ise yarar

Budizzz uyku arkadaşı varya beyaz gürültü sağlayıcı sensörlü oyuncak . Benim kızım beyaz gürültüye alışamadı bir türlü o yüzden almadım daha çok ninni ve Mozart dinliyor😂

Bir tarsuslu asla mersinliyim demez 😂😂😂 il olabilecek bir ilçe ama yapmıyorlar işte 😂

He budizz bu muydu? Fiyatina bakmistim cok yüksek geldi bana ya

Bundan siparis verdm sen memnunm diyince. Dun gece 12ye kdr uyanip durdu spotifydan beyaz gurultu acinca uyudu. Telefonun sarji bitene kdr calisti o sekilde uyumus
Uyumakta zorlanıyorsa bende sakinleştirmek için robot süpürge sesi açıyorum uykuya dalıyor. Hep o sesle sakinleşmeye alıştı. Uyku arkadaşına gerek görmedim o yüzden bilseydim baştan alır alıştırırdım o sese. Şimdi alsam fayda etmez bence, boşuna para vermeyeyim diyorum

Sen çok geliyo diye şikayetçisin ben hiç gelmiyolar diye 😂
Geçen gittiğimizde dönerken haftaya yine gelin özlüyoruz diyor kv, ben de artık bir daha ya siz gelirsiniz dedim de ay nasıl gelicez kim getirecek vs demeye başladılar yine..
Kız deli misin. Ne güzel sen git seni ağırlasinlar. Onlar sana geldiğinde sen onları agirlayacaksin üstüne evindeki eksiği gediği gorup dedikodumu yapabilirler. Benim öyle bir firsatim olsa ben giderdim. Hep

Eki Görüntüle 3046992 Eki Görüntüle 3046993
Ben bu tarz bi oyuncak bakıyorum şimdi ilgisini çeker diye düşünüyorum
Bende bu var hediye gelmisti 6 ay ve uzeri icin diyo ben daha pek oynatmadim gecenlerde bastim tuslarina bi bakti ama cok anlamadi
Biz su ara oyun halisi oyun karti ve ana kucagina bagladigin renkli cicekli oyuncakla oyaliyorm. Bi de su fili gecen hafta aldim gecen hafta ilgisini cekmedi bu hafta bayildi

Bu arada ben gecen hafta 180e almistm suan 250 olmus
Bu 250 olduysa budizz 300 normal

Back