• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Boncuk, minnos diye sevilir ben neler diyorum
Olmayacak hersekilde
Seviyorum da iste 😂sevmediğin biri diyince batiyor hersey ama hersey
İlk yillar erkekler genelde cahil oluyor
Bircok seyi anlayamıyor
Seneler gectikce daha kafa çalışmaya başlıyor
T tulperde nin dedigi yap kanki
Sakayla karışık herseyi de
Bian buz keser
Lafi da yemis olurlar🥸
Ama gülerek söyle böyle
Sende rahatla, onlarda salak sanmasın seni🤓
Bisey diyecekleri zaman 2 kere düşünüp derler bi sure sonra
Ah neler diyorum bozuyorum yok kadın hâlâ devam ediyor 🤦🏻‍♀️

Kiz -Sunset- -Sunset-

Bende kizimi boncuk minnoş mavişim diye seviyorum 🤣🤣🤣🤣 bunlarda bir sey yok ki daha feci sıfatlar allahim evlerden ırak

R ROSEE34
Değişmez herhalde ya di mi gözleri kiziminda bayagi mavi oldu lacivert filan değil yani 😍 ben yeşil gözlüyüm esim kahve abi kahve bu kiz sanirim cok düsük yüzdelik dilime girip mavi oldu 🤭🤭🤭

Kız sana geldiğinde bebekle ev işi, yemek yapamıyorum de iş yaptır ya da çocuğa baktır bak daha geliyor mu 🤣🤣
Burada dengeyi sağlayacak olan eşin, aradaki dengeyi sağlamalıydı. Benim kv iyidir onunda kendi evi sorumluluğu var arabayla 10 dklık yol olmasına rağmen gelmiyor pek. Kızımla ben hasta olduğumda çağırdım eşim ne dediyse artık öyle kaldı gece, ertesi gün gideyim mi dedi ben. Bende tamam bir şey olursa yine ararım dedim. Sen gel diyor hep bana, bende gündüz götürüyorum Adayı. Her zamanda eşimi uyarır beni üzmemesi konusunda. Ne annesini bana , ne de beni annesine ezdirtmez. Ama zaten ailesiyle iyiyim mesafeliydim sadece Ada doğunca biraz daha yakınlaştım. Eşimle problem yaşasam beni tutarlar. Ailelerimizin arası da iyi.
Akşam geliyorlar hep , bide benim evim hep temiz 😂 Alin gündüz uyudumu hemen evi süpürüp siliyorum, WC banyo balkon temizliğini geceden yapıyorum geri kalan tüm günüm alinle geçiyor, bir gün denedim ama dedim ev çok pis temizlik yapmam lazm aldı bebeği kucağına ben bakıyorum sen yap diyor 🥺 bide akşam 8'den sonra geliyorlar çocuğun bir uyku düzeni var artık kucaklarında uyuyakaliyor çocuk izin isteyip uyutup geleyim diyorum adı oluyor ki ben çocuğu sevdirmiyorum DUZEN diye birşeyin varlığından habersizler 😂

Kiz -Sunset- -Sunset-

Bende kizimi boncuk minnoş mavişim diye seviyorum 🤣🤣🤣🤣 bunlarda bir sey yok ki daha feci sıfatlar allahim evlerden ırak

R ROSEE34
Değişmez herhalde ya di mi gözleri kiziminda bayagi mavi oldu lacivert filan değil yani 😍 ben yeşil gözlüyüm esim kahve abi kahve bu kiz sanirim cok düsük yüzdelik dilime girip mavi oldu 🤭🤭🤭
Bana değişmez artık dediler. Bence böyle kalırlar. Eşim de yeşil gözlü ben kahverengi. Onun ailesinde ve benim ailemde de renkli göz var.
Göz bebeğinin ortasında hafif yeşillik var ben belki yeşile döner diyordum 😄

Kiz -Sunset- -Sunset-

R ROSEE34
Benim eşimde kahverengi bende ama bizimkinin gözleri koyu maviden yeşile döndü bende merak ediyordum kalır mı böyle boşa sevinmeyelim🤪😂

Sevgili sunset daha çoooook yenisiniz.Yaş olarakta çok toy zamanların ama emin ol hepimiz benzer süreçlerden geçtik.
Şunu öğrendim ailesine kızıp hıncımı eşimden almiyorum artik sende öyle yapmaya çalış.Erkeklerin olgunlaşması çok uzun zaman alıyor.Herkesi olduğu gibi kabul etmeyi başarırsan işin daha kolay olacak inan.
Eşinle ilgili problem olunca da sıcagı sicagına konus tavir almadan küsmeden konuş .Zamanla orta yolu bulacak.Bana da kayinvalidem söyler hatta gecen ay gidip kaldigimizda esime bisiyler söyledi hepsini duydum üzüldüm kırıldım esime de soyledim ama ne yapayim yani bu kadin boyle esimin sucu yok ki sevdik gülünü dikeni elimize batacak bazen.Haddimi aştıysam kusura bakma bazı şeyler icin zaman gerek sabır kardeşim 😍
Evliliğin kriz zamanlarını saglikla geçirin 10 seneden sonrasi cok kolay 🤣🤣🤣

Bana değişmez artık dediler. Bence böyle kalırlar. Eşim de yeşil gözlü ben kahverengi. Onun ailesinde ve benim ailemde de renkli göz var.
Göz bebeğinin ortasında hafif yeşillik var ben belki yeşile döner diyordum 😄

Kayinvalidem mavi gözlü 🤣🤣 bana benziyor diyip duruyor 🤣🤣🤣 benim tarafta da kahve ela göz rengi olani el üstünde tutarlar hepsi yesilin 50 tonu 🤣🤣🤣

Akşam geliyorlar hep , bide benim evim hep temiz 😂 Alin gündüz uyudumu hemen evi süpürüp siliyorum, WC banyo balkon temizliğini geceden yapıyorum geri kalan tüm günüm alinle geçiyor, bir gün denedim ama dedim ev çok pis temizlik yapmam lazm aldı bebeği kucağına ben bakıyorum sen yap diyor 🥺 bide akşam 8'den sonra geliyorlar çocuğun bir uyku düzeni var artık kucaklarında uyuyakaliyor çocuk izin isteyip uyutup geleyim diyorum adı oluyor ki ben çocuğu sevdirmiyorum DUZEN diye birşeyin varlığından habersizler 😂
Ben gündüz gidince uyku saatine eve geliyorum koştura koştura alıştılar artık biliyorlar akşam kaçta uyuduğunu. Geçen iftarda çok huysuzluk yaptı uykusu geldiği için gördüler.Sık sık gelmeseler seninde gözüne batmaz aslında akşam gelmesi. Bende işte uyku saatinden dolayı gündüz götürüp gösteriyorum, gündüzleri benden bağımsız uyuyamıyor kızım bırakınca uyanıyor o yüzden mekan farketmiyor😄
Ama ramazanda zor oluyor şimdi de eltim çağırdı iftara gideceğiz pazar günü ben çaya kalmam yemekten sonra beni eve bırakırsın dedim eşime. Benimde çağırmam lazım diyorum kv elti hepsi bir akşamda çıksın aradan, annem de gelir yardım eder.

Kayinvalidem mavi gözlü 🤣🤣 bana benziyor diyip duruyor 🤣🤣🤣 benim tarafta da kahve ela göz rengi olani el üstünde tutarlar hepsi yesilin 50 tonu 🤣🤣🤣
Ada benim tarafıma benzedi, biraz da babasına benziyor. İlk doğduğunda aşırı anneme benziyordu. Ama en çok benim bebekliğime benziyor mavi gözlü halim 😄 annem diyor senin bebekliğini görüyorum, bi fotoğrafımı gösterdi aynı ben 🙂

Sevgili sunset daha çoooook yenisiniz.Yaş olarakta çok toy zamanların ama emin ol hepimiz benzer süreçlerden geçtik.
Şunu öğrendim ailesine kızıp hıncımı eşimden almiyorum artik sende öyle yapmaya çalış.Erkeklerin olgunlaşması çok uzun zaman alıyor.Herkesi olduğu gibi kabul etmeyi başarırsan işin daha kolay olacak inan.
Eşinle ilgili problem olunca da sıcagı sicagına konus tavir almadan küsmeden konuş .Zamanla orta yolu bulacak.Bana da kayinvalidem söyler hatta gecen ay gidip kaldigimizda esime bisiyler söyledi hepsini duydum üzüldüm kırıldım esime de soyledim ama ne yapayim yani bu kadin boyle esimin sucu yok ki sevdik gülünü dikeni elimize batacak bazen.Haddimi aştıysam kusura bakma bazı şeyler icin zaman gerek sabır kardeşim 😍
Evliliğin kriz zamanlarını saglikla geçirin 10 seneden sonrasi cok kolay 🤣🤣🤣
Aynen -Sunset- -Sunset- 😁 bizimde temmuz da 4 sene olacak. 1,5 la- 4 sene arasında dağlar kadar fark var. Düşün 6 aylık evliydik çıktım gittim annemlere boşayacaktım onu zor ikna etti beni eşim ve ailesi. Toyluk oluyor ve nasıl davranacağını bilemiyorlar geç olgunlaşıyorlar çocuk gibiler resmen. Benimde 10 seneye daha var🤣🤣

Aynen -Sunset- -Sunset- 😁 bizimde temmuz da 4 sene olacak. 1,5 la- 4 sene arasında dağlar kadar fark var. Düşün 6 aylık evliydik çıktım gittim annemlere boşayacaktım onu zor ikna etti beni eşim ve ailesi. Toyluk oluyor ve nasıl davranacağını bilemiyorlar geç olgunlaşıyorlar çocuk gibiler resmen. Benimde 10 seneye daha var🤣🤣

Hele 10 sene tadindan yinmez kivamina geldik 🤣🤣🤣🤣

Emziren analar okuyun ☺️
DE760F05-443A-433E-84D3-5225524D6BBD.jpeg

Back