• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benim ki gece 5 ye kalkıyor tek sonrası daha sık oluyor 7 de kalkiyor 8 gibi uyuyor bazen hemen uyuyor 9 da kalkıyor gece bir kere kalkması bnm için çok iyi oluyor
Malesef ki öyle ama içimde ki bu düşünceden vazgeçemiyorum çünkü mutlu değilim iyiliğine çok iyi bir insan ama anlasamayinca da olmuyor işte zamana bıraktım hep kadın tolerans gösteriyor alttan alıyor kadınlar yapıcı olmasa hiç bir evlilik yürümez
Ben oğluma aylık battaniye aldım hep onda çekiyorum ama kızımda konsept yapiodum hep bir kaç örnek atayım ama silebilir miyim acaba sonra fotolari
Canım gündüz okudum da yazamadım o an çok üzüldüm inşallah çözümü olmayan bir şey değildir, ben de geçen sene ocak ayı gibi ciddi anlamda boşanmayı düşünmeye başlamıştım, çünkü bir ay boyunca evde neredeyse hiç konuşmadık öyle belli bir sebep de yoktu ortada, sonra ben ara tatilde annemlerin yanına gittim kızımla ona söylemedim tabi böyle boşanmak aklımdan geçtiğini ama soğukluk vardı aramızda. 10 gün falan annemlerde kalınca boşanmaktan vaz geçtim 😂 meğer ben onsuz yapamazmışım onu anladım, gel al beni diye mesaj attım ilk adımı ben attım o on adım geldi, o küslüğü soğukluğu sanki hiç yaşamamışız gibi evimize döndük her şeyi konuştuk döktük içimizdekileri.. bebek bile yaptık birkaç ay sonra 😂 yani bence biraz zaman ver böyle ani kararla pişman olmazsınız inşallah..

Geçiyor canım ya
Benim bebek de bana gündüz kan kusturuyor.. abartmıyorum sürekli kucağımda uyurken bile. Anakucağında ya da oyun halısında durduğu max.süre 10 dakika 😣
Bebek arabasında durmuyordu dimi? Bebek arabasını sevse dışarı çıkartırdın kolların rahat ederdi bir kaç saat

Bebek arabasında durmuyordu dimi? Bebek arabasını sevse dışarı çıkartırdın kolların rahat ederdi bir kaç saat
Ona da cesaret edemiyorum ahh bebek arabasında duracağını bilsem hergün gidicem bi yerlere ama onda da durmuyor, yolda ağlamaya başlarsa ne yaparım kucağıma bebeği mi alayım arabasını mı süreyim yanımda bir de kızım 😣

Ona da cesaret edemiyorum ahh bebek arabasında duracağını bilsem hergün gidicem bi yerlere ama onda da durmuyor, yolda ağlamaya başlarsa ne yaparım kucağıma bebeği mi alayım arabasını mı süreyim yanımda bir de kızım 😣
Öyle evden uzaklaşmadan kapı önlerinde sürsen alıştırmak için. Bende bir yere gitmiyorum sitenin bahçesine iniyorum. Ağlarsa eve girersin

Canım gündüz okudum da yazamadım o an çok üzüldüm inşallah çözümü olmayan bir şey değildir, ben de geçen sene ocak ayı gibi ciddi anlamda boşanmayı düşünmeye başlamıştım, çünkü bir ay boyunca evde neredeyse hiç konuşmadık öyle belli bir sebep de yoktu ortada, sonra ben ara tatilde annemlerin yanına gittim kızımla ona söylemedim tabi böyle boşanmak aklımdan geçtiğini ama soğukluk vardı aramızda. 10 gün falan annemlerde kalınca boşanmaktan vaz geçtim 😂 meğer ben onsuz yapamazmışım onu anladım, gel al beni diye mesaj attım ilk adımı ben attım o on adım geldi, o küslüğü soğukluğu sanki hiç yaşamamışız gibi evimize döndük her şeyi konuştuk döktük içimizdekileri.. bebek bile yaptık birkaç ay sonra 😂 yani bence biraz zaman ver böyle ani kararla pişman olmazsınız inşallah..
Ben bir adım gitsem sen haksizdin ondan geldin der artık bu düşüncesinden bıktım o yüzden bende konuşmuyorum ben konusmasam gitmesem bir ay değil bir yıl kus kalır huyu böyle hep ben onu pohpohlicam sen haklısın dicem ama bnde yoruluyorum bir takdiri teşekkürü hak ettiğimi düşünüyorum yorulduğumu gorupte senin işin evdesin demeyi doğru bulmuyorum birikiyor bazı şeyler en azından yapılan şeyler görülse insan alttan alır olabilir der ama karşıdaki yapılan fedakarlığa nankörlük ile karşılık veriyorsa insan ister istemez uzaklaşıp soğuyor biz çok severek evlendik hala da seviyorum ama kırılan kalpler de kolay toparlanmiyor inşallah bu sefer gelmesini bilir gelmezse bendeki kayış koptu cunku

Ben bir adım gitsem sen haksizdin ondan geldin der artık bu düşüncesinden bıktım o yüzden bende konuşmuyorum ben konusmasam gitmesem bir ay değil bir yıl kus kalır huyu böyle hep ben onu pohpohlicam sen haklısın dicem ama bnde yoruluyorum bir takdiri teşekkürü hak ettiğimi düşünüyorum yorulduğumu gorupte senin işin evdesin demeyi doğru bulmuyorum birikiyor bazı şeyler en azından yapılan şeyler görülse insan alttan alır olabilir der ama karşıdaki yapılan fedakarlığa nankörlük ile karşılık veriyorsa insan ister istemez uzaklaşıp soğuyor biz çok severek evlendik hala da seviyorum ama kırılan kalpler de kolay toparlanmiyor inşallah bu sefer gelmesini bilir gelmezse bendeki kayış koptu cunku
Eşin ev ya da çocuk konusunda destek olmuyor sanırım bütün yük sende. Haklısın gerçekten inşallah aklı başına gelir de gönlünü alır.

Öyle evden uzaklaşmadan kapı önlerinde sürsen alıştırmak için. Bende bir yere gitmiyorum sitenin bahçesine iniyorum. Ağlarsa eve girersin
Bunu kanguruyla denedim, kızımda yanımdaydı o eve çıkmak istemiyorum diye ağlıyor kucağımda bebek ağlıyor bi yandan da kızımı eve gidelim diye ikna etmeye çalışıyorum 😣 dışarda kangurudan da çıkaramıyorsun, apartmanı yıktık eve girinceye kadar, bi de bebek arabasıyla deneyeyim bakalım..

Canım ben şu şekilde yapiorum bebisin uyku saati gelince baktım uyuyacak hemen hazırlanıyoruz kızla bebeği arabasına koyuyorum parka gidiyoruz bebiş ilk mikirdanio ama araba ilerledikçe sallandigi için uyuyo iki saat kadar uyuyo böyle kızı da parka çıkartmış oluyorum bnde hava alıyorum uyanırsa hemen doncez diyorum kızıma şimdiye kadar dışarda hiç uyanmadi evde uyumadigi kadar uyuyo hatta uyanır diye geliyoruz eve yok kalkmio bu sefer de 😀 dene bence

Canım ben şu şekilde yapiorum bebisin uyku saati gelince baktım uyuyacak hemen hazırlanıyoruz kızla bebeği arabasına koyuyorum parka gidiyoruz bebiş ilk mikirdanio ama araba ilerledikçe sallandigi için uyuyo iki saat kadar uyuyo böyle kızı da parka çıkartmış oluyorum bnde hava alıyorum uyanırsa hemen doncez diyorum kızıma şimdiye kadar dışarda hiç uyanmadi evde uyumadigi kadar uyuyo hatta uyanır diye geliyoruz eve yok kalkmio bu sefer de 😀 dene bence
Uyku saatinde deneyeyim bi de, emerken uyuyo uyuyunca koyayım arabasına bi yere koyunca uyanıyo ama arabada sallanacağı için uyanmaz belki 👍

Ya kızlar eşime çok kızıyorum, hergün işe gitmiyor ama okul belası var ya başımızda, sınavları başlamış, odaya kapanıyor sınav çalışıcam diye bütün gün kucağımda bebekle kollarım belim kopuyor artık ağrıdan, arada gelip tutuyor ama yetmiyor işte yani ne gerek var anlamıyorum, geçmişinde 2 lisans bir önlisans yapmış, şu an hem açıköğretim hem örgün aynı anda iki lisans daha okuyor, okula çok gitmiyor Allahtan hocalar uzaktan yapıyormuş ama daha önümüzdeki sene son, bıktım bu adamın eğitim aşkından, sinir oluyorum.. böyle diyince de içkim yok kumarım yok bi okulum var ona da karışıyon diyor. Normal şartlarda sinir olunacak bi durum değil ama bana ne faydası var senin okulunun.. ben okutmak istemiyorum bu adamı okuldan alabilsem keşke 😂😂
Canım bende işim gereği eşimi sürekli ordan oraya eğitimlere sürüklüyorum, şehir şehir beni götürüyor. Tez yazacam, proje yazacam diyip çocukları verdiğim çok oldu. Bana dese şimdi okuma yapma etme bu benim hayatıma müdahele olur. Kendiside yeniden sınava girip başka bir şey okumaya karar verdi. Seni idare edebildikçe sende onu idare et derim, insanın hayalleri her şeyidir. Sınav haftası sen tolere et sonra o da sana yardımcı olacaktır bence.

Eşin ev ya da çocuk konusunda destek olmuyor sanırım bütün yük sende. Haklısın gerçekten inşallah aklı başına gelir de gönlünü alır.
Hiç olmuyor diyemem ama tek başıma çok yoruluyor ve yipraniyorum sürekli onu yonlendircem söylediğim şeyi de ilk sefer de yapmaz on kere soylicen artık sinirlendiği mi anlayacak öyle yapacak bnmkinin kafası sen evdesin rahatsın ama öyle değil iki çocukla çok zor yorucu bir saatte olsa bnde kafamı dinlemek istiorum veya sessizce iş yapmak istiorum ev işi bile olsa o bile rahatlatıo ama anlamio neyse bayağı içimi döktüm canınızı sıkmayayim

Aynıymış bizimkiler bende ilk adımı atıp gel beni al dedim bir kere bin kere lafını yaptı annengilde bile yapamıyorsun falan oluyor sonra muhabbet

Uyku saatinde deneyeyim bi de, emerken uyuyo uyuyunca koyayım arabasına bi yere koyunca uyanıyo ama arabada sallanacağı için uyanmaz belki 👍
Bnmki de memede uyuyo uykusu gelince evde arbede cikio çıkarken giydirene kadar aglio sonra giydiriorum memeyi veriorum baktım uyudu pusete aliorum önce kızla arabayı kapıya indiriorum sonra çıkıp puseti indiriorum o ara uyanıp ağlaya bilio telaşımi gözünde canlandirabiliosundur sonra arabaya koyuyorum Susana kadar keşke cikmasaydim diorum susunca oh be diorum kızımda en azından hava aldı vakit geçirdi iki çocuklu hayat çok zor vesselam 😀
Aynıymış bizimkiler bende ilk adımı atıp gel beni al dedim bir kere bin kere lafını yaptı annengilde bile yapamıyorsun falan oluyor sonra muhabbet
Aynı aynı orda da yapamiosun laf aynı işimiz zor ama işte napalim

Eşin ne iş yapıyor evde bulunabiliyor mu? Eşinden yardım istemeden işleri ona yavaşça devret. Banyoya gir uzun tur eşin çocuğa baksın, yemeğe git sofraya gir hep onada iş yükle bence anlayacaktır.

Eşin ne iş yapıyor evde bulunabiliyor mu? Eşinden yardım istemeden işleri ona yavaşça devret. Banyoya gir uzun tur eşin çocuğa baksın, yemeğe git sofraya gir hep onada iş yükle bence anlayacaktır.
İki iş yapsa öldü bitti hafta sonu bile yoruldum diyordu bnde evdesin niye yorulasin ki diyordum şimdi konuşmuyoruz 😀 anlio aslında demek istediğim ama işine geldiği kadar herşey işte

Az önce kv. Bizdeydi misafirlerim vardı , ya bir insan bu kadar patavatsız olamaz diyorum her seferinde ama daha beter oluyor 🤦🏻‍♀️ neymiş efendim iş yerinden arkadaşları görmüş bebeğin fotoğrafını sormuşlar kızın mı diye , evet kızım demiş 🙄 üstüne basa basa kızım diyor . Artık dayanamadım masallah bu kadar mı küçük görüyorlar seni dedim ( yaşı 53) evet herkes kızım sanıyor diyor 🤦🏻‍♀️ eşim şuan İstanbulda hastane kurulumuna gitti haftasonu 1 günlüğüne geldi kızını özlemiş diye niye bana gelmedi hiç görmedik diye söyleniyor, arkadaşım bu çocuğu sen niye evlendirdin o zaman bir sal artık bizi ya . Bide kahve yaparken duydum diyorki oğlum evlenmeseydi ben 30 yaşında evlendirmeyi düşünüyordum erken oldu biraz, (evlendiğimizde eşim 26 yaşındaydı ben 21 ) hayır birde duyan duymayan sanacak ki kendiler evlendirdi bizi herseyi kendimiz yaptık dünya borcumuz var . Her duyan ayipliyor bir dünya mal mülk sahibiler 5 kuruş destekleri yok . Ama söz hakları var 🤦🏻‍♀️
birde sorarım size bir bebek boncuuuuuuk minnooooş diye mi sevilir kedi mi bu ?

Az önce kv. Bizdeydi misafirlerim vardı , ya bir insan bu kadar patavatsız olamaz diyorum her seferinde ama daha beter oluyor 🤦🏻‍♀️ neymiş efendim iş yerinden arkadaşları görmüş bebeğin fotoğrafını sormuşlar kızın mı diye , evet kızım demiş 🙄 üstüne basa basa kızım diyor . Artık dayanamadım masallah bu kadar mı küçük görüyorlar seni dedim ( yaşı 53) evet herkes kızım sanıyor diyor 🤦🏻‍♀️ eşim şuan İstanbulda hastane kurulumuna gitti haftasonu 1 günlüğüne geldi kızını özlemiş diye niye bana gelmedi hiç görmedik diye söyleniyor, arkadaşım bu çocuğu sen niye evlendirdin o zaman bir sal artık bizi ya . Bide kahve yaparken duydum diyorki oğlum evlenmeseydi ben 30 yaşında evlendirmeyi düşünüyordum erken oldu biraz, (evlendiğimizde eşim 26 yaşındaydı ben 21 ) hayır birde duyan duymayan sanacak ki kendiler evlendirdi bizi herseyi kendimiz yaptık dünya borcumuz var . Her duyan ayipliyor bir dünya mal mülk sahibiler 5 kuruş destekleri yok . Ama söz hakları var 🤦🏻‍♀️
birde sorarım size bir bebek boncuuuuuuk minnooooş diye mi sevilir kedi mi bu ?
Bu eşler ve eş aileleri bize çok batar oldular walla bn diyorum eşime de annen seni sütten kesmeden evlendirmis resmen diye

Kızlar birde oğlumda dünden beri öksürük var bugün burnu hafif akiodu içeri doğru ama hışırtı dan anliyip temizledim hep şimdi uyurken emziriyorum ya ben çok kötü oksurdu derinden içerden gün içinde bu şekilde hiç olmadı bir kaç kez oksurdu sadece hastaneye mi götürsem acaba hemen

Back