Kesinlikle ne kadar büyük o kadar iyi.

Enden de boydan da genis olsun.
Kızım 3 yasına kadar park yatakta yattı.
Bebeğine maşallah diyorum.

Sıvı azlığı için bi arkadaşım şey demişti. 36. Haftada galiba, sıvı azaldığı için yatış verilmiş. Birkaç gün hastanede yattım dedi. Esim meyve sıkma aleti satın aldı. Her gün bir iki kg havuç suyu sıkıp içiyordum dedi.
O iyi olsun da..
daha çok artistik pozlarını görürsün ins.
Bana kalırsa renkli ultrason tamamen ebeveynler için bi uygulama

Kağan Kocatepe nin ultrason videolarını izliyorum YouTube dan. Detaylı görüntüsü misal, kare kare anlatıyor. İşte şimdi sol ayağını görüyoruz, şimdi midesi vs sonra bi renkli yüz görüntüsü düşürüyor ekrana. Diyor ki uzun detaylı ultrason muayenesinde sıkılan anne babayı mutlu etmek için biraz bebeği renkli gösteriyorum.
Kendi muayenemde de fark ettim onu. Dr zaten bizim bakınca karıncalı tv görüntüsü muadili gördüğümüz o ekranda her türlü ayrıntıyı görüyor. Renkli ultrason biraz işin magazin boyutu
Ben kahvaltıdan sonra gitmiştim. Hatta tuvalete gidince sıkışıktım. Görevliye WC yerini sordum. Adam, bizce gitmeyin. Biraz daha sabredin. Dolu mesaneyle görüntü daha iyi olur dedi.
Hadi size de geçmiş olsun

İns o minik delik de kapanır doğuma kadar

Kuzeninin bebeğinin de kalbinde delik vardı, hakket birkaç ay sonra muayene gittiler kapanmıstı tamamen.
Hakket ya. Tam bi düzen yok. Geçen hangi gündü, sanki böyle adrenalin dopamin enjekte edilmiş gibi. Bir kudurukluk. Karnım çalkalanıyor. Göbeğim devamlı dalgalanıyor. O kadar çok hissettim ki hareketleri. Ama günlerdir öyle bi performans yok.
sıhhatler olsun.

Batıl inanç ya. İnanmıyorum böyle şeylere.
Çıkacak çıkacak.. bugün olmasa yarın ins
Bağırsak düzeninden dolayı mı başlamadı ?
Ekran görüntüsü atayım. Demir yüksek, ferritin düşük. Yarın gideyim bakayım ne diyecek dr.
Bu arada tsh de 3.16dan 2.12lere düşmüş ilaçla
Geçen böbrek ultrason sonucunu at bana dedi eşim. Bi ürolog dr varmış. Göstericem dedi. E nabız uygulamasını alt üst ettim. Yok diyorum rapor. Hastaneye gitmek gerek. O da olmaz olur mu diyor. Yaaa yok diyorum. Okumuş insanım yani anlıyorum yok. Olsa görürüm. Bana dedi ki şifreni ver ben bakayım. Adam google dan girmiş.. bana raporu attı mı ?

Şunu bulamadın deri. Öylece kaldım.
Ama yine benim suçum değil. Tarayıcıdan görünen, uygukamada neden yok anlaşılır gibi değil.
Gebe eğitimleri çok faydalı ve keyifli.

Ben de kızım zamanımda katılmıştım. Devlet hastanelerinde de var. Katılım için 20 haftayı doldurmuş olmak gerek.
Dr bana en son kendinin 30 bin, hastanenin yaklaşık 25-40 bin alacağını söyledi. Beni de düşündürüyor. Ama piyasayı acayip yükseltmişler.

Her dr iki hastaneyle anlaşabiliyor. İstediğimiz yerde yaptıramıyoruz dedi. Bakalım ne yapıcaz