• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Evet ekstra değişik bir huzursuzluk oluyor.. Anneler hissediyor bu daha önce böyle değildi diyoruz o gerileme geldiği zaman..
Canım benim kız 3 gündür öyle derin uyuy1mıyor sürekli kıpırdanıyor ses duymuş gibi halbuki ortamda sesde yok. Biz girdik mi acaba. Yada atakta amaan ne bileyim ırmağının akışına ölürüm Türkiyem🤣

Canım benim kız 3 gündür öyle derin uyuy1mıyor sürekli kıpırdanıyor ses duymuş gibi halbuki ortamda sesde yok. Biz girdik mi acaba. Yada atakta amaan ne bileyim ırmağının akışına ölürüm Türkiyem🤣
😂😂 Girdiniz galiba.. Uykuyla alakalı ekstra değişik haller oluyor çünkü bebekte..

Aman çok da şeyapmamak lazım ya 😂 ataksa atak ah atak bit de yatak 😂😂

Yok maalesef yine gece boyunca 2-3 defa uyanıyodu ama emip uyuyodu geri en azından.
Ay gecede 2 3 kere kalkmasi normal bence benimki suan saat 9.15 gibi yataga koydm saat 10da geri uyandi o kdr soyliym. Henuz kucagima almadm emzikle ve yuzunu oksayarak geri uyuttm ama esim dusa girdi onun su sesine bile gozunu aciyo tam dalmis degil. :( daha besigini kendi odama tasiyacagm salonda tv isik kapali yaninda takiliyorm oyle

Her fırsatta böyleyiz🤭

Eklentiler

• 20220412_201822.webp
    20220412_201822.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 58
Ay gecede 2 3 kere kalkmasi normal bence benimki suan saat 9.15 gibi yataga koydm saat 10da geri uyandi o kdr soyliym. Henuz kucagima almadm emzikle ve yuzunu oksayarak geri uyuttm ama esim dusa girdi onun su sesine bile gozunu aciyo tam dalmis degil. :( daha besigini kendi odama tasiyacagm salonda tv isik kapali yaninda takiliyorm oyle
11-12 hafta civarları benim oğlan da öyleydi sonra rotayı olduk bi 3 gün de ondan uyumadı daha 3-4 gündür güzel uyuyor geceleri son 20 gündür
Seninki de atakta mı acaba 🤔

11-12 hafta civarları benim oğlan da öyleydi sonra rotayı olduk bi 3 gün de ondan uyumadı daha 3-4 gündür güzel uyuyor geceleri son 20 gündür
Seninki de atakta mı acaba 🤔
Bilemiorm insallah gecici bi surectir. 11 12 hafta arasinda 3 4 gun boyle uyumadigi yine olmustu. Sonra tam duzeldi gecti dedim 90 gune girmeden bu olay basladi. Ya o atak bitmedi ya da gerileme basladi. Tam nasil oluyor bilmiorm tabi ama bana gerileme gibi geliyo. Cunku hep derin uykudan hafif uykuya geciste oluyo gibi bi dongusu var ya 45 dakikada ya ds 90 dakikada bir kiprasmaya ve sonunda aglamaya basliyo yeniden onu uyumaya dondurmem gerekiyo. Kundakta da kalmiyo kollari bi sekilde kurtario sinir oldm dun gece burnunu cok fena czmis

Ya kızlar eşime çok kızıyorum, hergün işe gitmiyor ama okul belası var ya başımızda, sınavları başlamış, odaya kapanıyor sınav çalışıcam diye bütün gün kucağımda bebekle kollarım belim kopuyor artık ağrıdan, arada gelip tutuyor ama yetmiyor işte yani ne gerek var anlamıyorum, geçmişinde 2 lisans bir önlisans yapmış, şu an hem açıköğretim hem örgün aynı anda iki lisans daha okuyor, okula çok gitmiyor Allahtan hocalar uzaktan yapıyormuş ama daha önümüzdeki sene son, bıktım bu adamın eğitim aşkından, sinir oluyorum.. böyle diyince de içkim yok kumarım yok bi okulum var ona da karışıyon diyor. Normal şartlarda sinir olunacak bi durum değil ama bana ne faydası var senin okulunun.. ben okutmak istemiyorum bu adamı okuldan alabilsem keşke 😂😂

Gece 2 kez kalkmaya başladı bir kaç gündür. Neye göre ayarlıyorlar acaba😄 2 ve 5 civarları uyanıyor 6 buçuk-7 güne merhaba 🤣 göğüsüm rahat o yüzden ama sütümde mi azaldı acaba bilmiyorum.
Benim ki gece 5 ye kalkıyor tek sonrası daha sık oluyor 7 de kalkiyor 8 gibi uyuyor bazen hemen uyuyor 9 da kalkıyor gece bir kere kalkması bnm için çok iyi oluyor
Herzaman soyledıgım bır cumle: "mutlu evlılık yoktur,az mutsuz ve cok mutsuz evlılık vardır"
Keske sonda soylenecekler basta soylenmese ama olmuyor ıste. Kadınların uzerındekı sorumluluklar,erkeklerın krız yönetemeyişi malesef oluyor cogu evlılıkte boyle durumlar onemlı olan bence devamının gelmemesı. Kendı evlılıgımde bunu basaramadık bız malesef basıt her kavgada soylenmemesı gerekenlerı kavga seklı halıne getırdık artık tek taraflı kararlar alsam da karsı tarafa gore konustukların şekillenıyor ınsallah bu sızın ılk ve son olur canım. Boşanma kaararı ıcın sakın ve detayylı dusunmek lazım. Cocukları olan anne ıcın bosanma kararı hemen alınacak karar degıl malesef
Malesef ki öyle ama içimde ki bu düşünceden vazgeçemiyorum çünkü mutlu değilim iyiliğine çok iyi bir insan ama anlasamayinca da olmuyor işte zamana bıraktım hep kadın tolerans gösteriyor alttan alıyor kadınlar yapıcı olmasa hiç bir evlilik yürümez
Kızlar aylık fotoğraf çekimi yapan var mı aranızda 😂 fikir lazım bana 🤪
Ben oğluma aylık battaniye aldım hep onda çekiyorum ama kızımda konsept yapiodum hep bir kaç örnek atayım ama silebilir miyim acaba sonra fotolari

Bilemiorm insallah gecici bi surectir. 11 12 hafta arasinda 3 4 gun boyle uyumadigi yine olmustu. Sonra tam duzeldi gecti dedim 90 gune girmeden bu olay basladi. Ya o atak bitmedi ya da gerileme basladi. Tam nasil oluyor bilmiorm tabi ama bana gerileme gibi geliyo. Cunku hep derin uykudan hafif uykuya geciste oluyo gibi bi dongusu var ya 45 dakikada ya ds 90 dakikada bir kiprasmaya ve sonunda aglamaya basliyo yeniden onu uyumaya dondurmem gerekiyo. Kundakta da kalmiyo kollari bi sekilde kurtario sinir oldm dun gece burnunu cok fena czmis
Geçiyor canım ya
Benim bebek de bana gündüz kan kusturuyor.. abartmıyorum sürekli kucağımda uyurken bile. Anakucağında ya da oyun halısında durduğu max.süre 10 dakika 😣

Back