- 27 Haziran 2020
- 331
- 536
- 33
- 34
Evet ekstra değişik bir huzursuzluk oluyor.. Anneler hissediyor bu daha önce böyle değildi diyoruz o gerileme geldiği zaman..Gündüzleri uykudan ağlayarak uyanıyor oda sayılıyor mu uyku gerilemesine?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ekstra değişik bir huzursuzluk oluyor.. Anneler hissediyor bu daha önce böyle değildi diyoruz o gerileme geldiği zaman..Gündüzleri uykudan ağlayarak uyanıyor oda sayılıyor mu uyku gerilemesine?
Canım benim kız 3 gündür öyle derin uyuy1mıyor sürekli kıpırdanıyor ses duymuş gibi halbuki ortamda sesde yok. Biz girdik mi acaba. Yada atakta amaan ne bileyim ırmağının akışına ölürüm TürkiyemEvet ekstra değişik bir huzursuzluk oluyor.. Anneler hissediyor bu daha önce böyle değildi diyoruz o gerileme geldiği zaman..
2. elde 250 ye de var ergobabyde Q Queen of the North
Deneyimlerini bekliyorum
Sonra derin uyumaya başladı mı peki? Bu uyku gerilemesinden sonra ne değişiyor bebeklerde?
Yok maalesef yine gece boyunca 2-3 defa uyanıyodu ama emip uyuyodu geri en azından.Iste suan tam olarak boyle geciyo bnm biliyorm erken ama bazi bebeklerde erken oluyomus. Sonra yine gzl uyumaya baslamis miydi kizin
Ben kızıma chıcco polly mama sandalyesı almıstım sımdı ucmus fıyatlar
Fisher Price Lüks Mama Sandalyesi 1880 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL fisher pricr ın bu da benziyor poly e bence fıyatı da makul chıcco ya göre
Canım benim kız 3 gündür öyle derin uyuy1mıyor sürekli kıpırdanıyor ses duymuş gibi halbuki ortamda sesde yok. Biz girdik mi acaba. Yada atakta amaan ne bileyim ırmağının akışına ölürüm Türkiyem![]()
İnşallah memnum kalırsın canım, primaya artık o kadar para vermek istemiyorum yazık yani.Şimdi gittim 52 li Prima 137 liraya inmiş 3 numara ihtiyacı olan varsa migrosta1 paket ondan bir pakette 44 li minies aldım oda 60 TL çok uygun geldi @Blntkbra dediği gibi çapraz geçiş yapicam
Aman çok da şeyapmamak lazım yaCanım benim kız 3 gündür öyle derin uyuy1mıyor sürekli kıpırdanıyor ses duymuş gibi halbuki ortamda sesde yok. Biz girdik mi acaba. Yada atakta amaan ne bileyim ırmağının akışına ölürüm Türkiyem![]()
Mıkırdandı fıkırdandı beşiğine koydum geldim odaya arada gidip yokluyorum bende eskiye dönüyorumEskiden yastığa yatırıp yediriyorlardı bebekleri![]()
Ay gecede 2 3 kere kalkmasi normal bence benimki suan saat 9.15 gibi yataga koydm saat 10da geri uyandi o kdr soyliym. Henuz kucagima almadm emzikle ve yuzunu oksayarak geri uyuttm ama esim dusa girdi onun su sesine bile gozunu aciyo tam dalmis degil.Yok maalesef yine gece boyunca 2-3 defa uyanıyodu ama emip uyuyodu geri en azından.
Benimki hırslı hırslı emiyo ellerini yumruk yapıp, salyası da çok akıyo, bugün dişlik tuttum ağzına çok hoşuna gitti acaba diş mi çıkarıyor, çok huysuz bi de gündüz hep kucaktaHer fırsatta böyleyiz![]()
Ada da böyle kendini kusturuyor ya, midesini bulandırıyor koşa koşa yanına gidip kaldırıyorum bir panik oluyorumHer fırsatta böyleyiz![]()
Her fırsatta böyleyiz![]()
11-12 hafta civarları benim oğlan da öyleydi sonra rotayı olduk bi 3 gün de ondan uyumadı daha 3-4 gündür güzel uyuyor geceleri son 20 gündürAy gecede 2 3 kere kalkmasi normal bence benimki suan saat 9.15 gibi yataga koydm saat 10da geri uyandi o kdr soyliym. Henuz kucagima almadm emzikle ve yuzunu oksayarak geri uyuttm ama esim dusa girdi onun su sesine bile gozunu aciyo tam dalmis degil.daha besigini kendi odama tasiyacagm salonda tv isik kapali yaninda takiliyorm oyle
Bilemiorm insallah gecici bi surectir. 11 12 hafta arasinda 3 4 gun boyle uyumadigi yine olmustu. Sonra tam duzeldi gecti dedim 90 gune girmeden bu olay basladi. Ya o atak bitmedi ya da gerileme basladi. Tam nasil oluyor bilmiorm tabi ama bana gerileme gibi geliyo. Cunku hep derin uykudan hafif uykuya geciste oluyo gibi bi dongusu var ya 45 dakikada ya ds 90 dakikada bir kiprasmaya ve sonunda aglamaya basliyo yeniden onu uyumaya dondurmem gerekiyo. Kundakta da kalmiyo kollari bi sekilde kurtario sinir oldm dun gece burnunu cok fena czmis11-12 hafta civarları benim oğlan da öyleydi sonra rotayı olduk bi 3 gün de ondan uyumadı daha 3-4 gündür güzel uyuyor geceleri son 20 gündür
Seninki de atakta mı acaba![]()
Benim ki gece 5 ye kalkıyor tek sonrası daha sık oluyor 7 de kalkiyor 8 gibi uyuyor bazen hemen uyuyor 9 da kalkıyor gece bir kere kalkması bnm için çok iyi oluyorGece 2 kez kalkmaya başladı bir kaç gündür. Neye göre ayarlıyorlar acaba2 ve 5 civarları uyanıyor 6 buçuk-7 güne merhaba
göğüsüm rahat o yüzden ama sütümde mi azaldı acaba bilmiyorum.
Malesef ki öyle ama içimde ki bu düşünceden vazgeçemiyorum çünkü mutlu değilim iyiliğine çok iyi bir insan ama anlasamayinca da olmuyor işte zamana bıraktım hep kadın tolerans gösteriyor alttan alıyor kadınlar yapıcı olmasa hiç bir evlilik yürümezHerzaman soyledıgım bır cumle: "mutlu evlılık yoktur,az mutsuz ve cok mutsuz evlılık vardır"
Keske sonda soylenecekler basta soylenmese ama olmuyor ıste. Kadınların uzerındekı sorumluluklar,erkeklerın krız yönetemeyişi malesef oluyor cogu evlılıkte boyle durumlar onemlı olan bence devamının gelmemesı. Kendı evlılıgımde bunu basaramadık bız malesef basıt her kavgada soylenmemesı gerekenlerı kavga seklı halıne getırdık artık tek taraflı kararlar alsam da karsı tarafa gore konustukların şekillenıyor ınsallah bu sızın ılk ve son olur canım. Boşanma kaararı ıcın sakın ve detayylı dusunmek lazım. Cocukları olan anne ıcın bosanma kararı hemen alınacak karar degıl malesef
Ben oğluma aylık battaniye aldım hep onda çekiyorum ama kızımda konsept yapiodum hep bir kaç örnek atayım ama silebilir miyim acaba sonra fotolariKızlar aylık fotoğraf çekimi yapan var mı aranızdafikir lazım bana
![]()
Geçiyor canım yaBilemiorm insallah gecici bi surectir. 11 12 hafta arasinda 3 4 gun boyle uyumadigi yine olmustu. Sonra tam duzeldi gecti dedim 90 gune girmeden bu olay basladi. Ya o atak bitmedi ya da gerileme basladi. Tam nasil oluyor bilmiorm tabi ama bana gerileme gibi geliyo. Cunku hep derin uykudan hafif uykuya geciste oluyo gibi bi dongusu var ya 45 dakikada ya ds 90 dakikada bir kiprasmaya ve sonunda aglamaya basliyo yeniden onu uyumaya dondurmem gerekiyo. Kundakta da kalmiyo kollari bi sekilde kurtario sinir oldm dun gece burnunu cok fena czmis
Canım sana özelden foto attım fikir olsun diyeKızlar aylık fotoğraf çekimi yapan var mı aranızdafikir lazım bana
![]()