2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Gazi cikaramiyorum bi turlu çıkıyorda yetersiz o zaman cisli bez gece taktigim sabaha asla dolmuyordu tek bezle gun geçirebilirdik kaka yapmasa vs. Bu sartlarda mama dedi doktor arttir yiyordu 2 saatte bir 90 ancak bayadir sadece 1 kere kabul ediyor 120 cc yi ya sabah ya aksam belli prensipleri var resmen hayir sagligi yerinde olsun da emsin isterim tabiki de hem keseme hem pskolojime hem bebegime en iyisi emmesi zaten ama sizinkilerde hala saat basi mi emiyor ?
Eltim ben emzirirdim 2 3 saat acikmazdi sutunun kalitesinde mi sorun var diyip duruyor

Sevgili esim bunlarin hepsini nerdeyse belki daha fazlasini izlerken bende ucundan baktım
Ozellikle izlemeyeni dovecek olanlra
Ben bi tanecik soyle en son sevdiginiz bi dizi istedim maşallah bacimsu
Uyurum ya ne Netflix i vaz caydim
Arkadasim hic biseybyemese su icse sakir şakır akıyor kisiden kisiye degisiyor iste benimde azalıyor
Esim tutamazsın diyor ama bi denemek istiyorum
Ben tutacam orucu inş bide adet gördüğümüz yok hamileykende şimdide 30 gün erkekler gibi tutacam, bayılırsam yazarım
Erkek gibi tutarim diyosun
7 kilo için lc nin 6 9 kalıpları güzel
Bencede tam oluyor
Bikac ay daha giyerler
Kiz bu benim iyice psikolojimi bozdu
Bi huzunlendim
Ben oğlumu severken kocam yanımdaysa oğlumu sevip sevip babamızı ısırıyorum öpmek yetmiyor canımın içine koyasım geliyor. Şimdi bile dişim kamaştı
Allah hayrini
Iki kere okudum
Ek olarak Unortadox ,Emilly in Paris,Kalifat,Unbelievable,Alias Grace,Brigerton,Who killed Sara? Ve tabi ki the Crowne

Güzel diziler aklima gelince yazarim
Bacimsu amaniiiiiin
Bende ne gezer o sabir
3 sipayla o vakit yok
Hadi ya 7 kilo bebeme 12-18 ay aldım daha gelmedi
Kiz naptin sen
Benimkide tombis ama hic dusunmedim o aylari
E bebek filansa olur onun kaliplari cok kucuk oluyor
Kocamla 2 arkadaş gibiyiz doğru düzgün görmüyorum bile. Hatta hastalandı diye salonda yatıyor iyi olamadı bi türlü. Gün içinde çok konuşurduk o bile azaldı. Telefonda öğreniyorum ne var ne yok
Kocasiz olur mu ya
Dort gozle bekliyirum aksam gelsin vereyim de isime bakayim
Onlara da verin sorumluluk
Yoksa hayat cekilmez oluyor

Hepinize iyi günler kızlar. Bebislerimiz de mutlu huzurlu olsun inşallah. Başımızdan geçen bı olayi anlatmak istiyorum. Geçenlerde bebenin kakasinda kirmizi kan görmüştüm 10gun oluyor. İlçedeki hastanedeki doktora götürdük poposuna kakasina bakmadan direk alerji olabilir 1 ay süt ürünleri tüketme dedi. Aylık kontrol için ASM ye gittiğimizde oradaki hemşire de bağırsaktan gelen bir kan olsa daha koyu renk olur bu sekilde açık kırmızı olmaz genelde dedi. İçim rahat etmedi başka bir doktora gittik bugün o da poposuna baktı çatlak var alerjik bişey değil dedi krem verdi vs. Başınıza böyle birşey gelirse diye yazmak istedim. Doktorun verdiği kremler dışında onerebileceginiz başka bir şey var mı? Ya da daha önce başından böyle bir şey geçen?

Yani ilk gittiğimiz doktora güvensek boşu boşuna süt urunleri diyeti yapmış olacaktım. Bazı doktorların bu kadar vurdumduymaz olması gerçekten sinir bozucu. İnşallah kimse yaşamaz böyle bir sey.

10 dk tutmuyor sevip veriyor. Çocuk çocuk diye tutturan kendisi

Büyüyorlar mı ne

Bende bitek biz böyleyiz diye ağlıyordum dün yanlız değil mişizz

Uyumuyorsa çok sık emmek istiyor. Açlıkla ilgisi yok bence. Uykusu gelincede meme istiyor öyle kestiriyor, ne yapacağım bilmem

Pegagogla neler yaptınız bende çok dertliyim bu konuda 2 buçuk yaşında oğlum fenalardayız gitmek istiyorum

Pegagogla neler yaptınız bende çok dertliyim bu konuda 2 buçuk yaşında oğlum fenalardayız gitmek istiyorum
Wala pedegog ile c.tesi 3. Seansa giricez. Oglum icin rutin cok bir sorunu oldugunu dusunmuyorum bir tek ofke krizini yonetmeyi calisacagiz dedi. Daha kesin bir tabi vs yok aslinda bize onerilerde bulundu... Bir adam resmi cizdirip isim koydurdu ve bu adam uzerinden konustular ismi mahmut baba anne ve anane ile beraber yasiyor kardesi yok kardesini yok sayiyor diyor pedegog ama suan icin cok normal oldgunu yeni oldugu icin böyle oldugunu vs soyledi. Oglumun sorunu dedesi ile cikti dede cok sinirlendiriyor oyun adi altinda cok asiri rahatsiz oldugunu anlatmis vs

Bu dedeler neden böyle. Sırf komiklik olsun diye çocukları kızdıranlara çok sinir oluyorum.
Eşimin babası da öyle, bir hafta onlarda kaldık her yemekte bak hızlı olmazsan senin tabağını da yerim diyordu kızıma güya şaka yapıyor eve geldik kızım hala dedem yemez di mi benim tabağımı diyip durdu kaç gün unutamadı çocuk.

Cocugun bir pskolojisi oldugunu asla kabul etmiyorlar malesef hayir zaman eski zaman değil hersey degisti bebelerijln bile pskolojileri farkli yeminle

Şu an sırf koltuğu yalamak için dönmeye çalışıyor, oburluğundan başaracak dönmeyi
Eki Görüntüle 3037033
Ayy maşallahh saçlara bakın Benim oğluşumun arka tarafı keltoşlaştı Bu arada tulperde senin oğlunun sarılığı tamamen geçti mi? Benimkinin hala devam ediyor.. Yarın araştırma hastanesinden randevu aldım.. Oradaki doktorun da bir yorumunu dinlemek istiyorum..

Yok olmadı 2 dakika emip ağlamaya başladı.

Karnından ses geliyor gurp diye işte o an ağlamaya başlıyor.
Benimki de böyle olmuştu.. İki dakika emip ağlıyordu ben de her iki dakikada bir kaldırıp gazını çıkarana kadar pıt pıt sırtına vuruyordum gazı en az iki kez çıkınca tekrar meme veriyordum ama bu emzirme şekli en az bir bir buçuk saat sürüyordu ona göre hazırlıklı ol canım..

60 sayfa geriden geliyorum 2 bebeylw ev işi yemek derken nasıl gece oluyo bilmiyorum.. Birini bırakıp birini alıyorum...emzirirken sadece oturabiliyorum bende işte bugün biraz biras okutayım dedim ne zamandir hiç bakamıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…