- 13 Mayıs 2021
- 3.498
- 5.702
- 88
Gazi cikaramiyorum bi turlu çıkıyorda yetersiz o zamanAaa evde alkışlae eşliğinde bebegın altını değişiyoeruz shshshsj yaa gerçekten 2.ye ara vermeden yap dıyorlarya gaflete düşer diye diğer türlü 4 5 yıl sonra sanırım cocuk düşünmem yaşımda 29 smdı belım fıtıgım costu boynum agrıyor emzırmekten kambur yuruyorum 33yasında heralde nalları dıkerım ama bi kızım olsun cok istiyorum allahım sen aklıma mukayet ol
Gazı olduğu için öyle yapıyordur. Yetiyordur herhalde .
Çişli bez takibi yapıyordunuz. Azaldığı için mama verdi doktorunuz. Hangi sayıyı az buldu. Bizimki de az yapmaya başladı.
Sevgili esim bunlarin hepsini nerdeyse belki daha fazlasini izlerken bende ucundan baktımÇok izledim ben aklımda kalanları yazayım
Kıyamet sonrası hayatta kalanlar seviyorsan snowpiercer çok güzel, into the night, tribes of europa
Queens gambit, dark, stranger things, ragnarok, mindhunter, lupin, the umbrella academy, katla, away
Gözlerinin ardında da güzel sonu şoklu
Virgin river pembe dizi gibi biraz ama güzel
Anne with an e de çok tatlı
Squid game le la casa de papel izlemeyeni dövüyolar zaten
The witcher izlemişsindir belki
Son izlediğim hellbound o da çok değişik
Ben fantastik ya da bilim kurgu seviyorum
Arkadasim hic biseybyemese su icse sakir şakır akıyor kisiden kisiye degisiyor iste benimde azalıyorKan sekerını bide sütün kalitesini etkıler dıyo ama tabi kişiden kişiye değişir benım az gelıyor zaten gündü illa 1 bıberon mama yıyor aksamda yatarken yıyor ona rağmen tutarsam kesılır hepten
Erkek gibi tutarim diyosunBen tutacam orucu inş bide adet gördüğümüz yok hamileykende şimdide 30 gün erkekler gibi tutacam, bayılırsam yazarım
Bencede tam oluyor7 kilo için lc nin 6 9 kalıpları güzel
Kiz bu benim iyice psikolojimi bozduGözde Aral Ocak on Instagram: "3 yıl önce: Canımdan kopan Can, gaz sancılarıyla geceyi ayakta geçirip, anasından emdiği sütü fışkırtarak anamdan emdiğim sütü 5 aydır burnumdan getiriyor. 1 saatte 4 kez üstünü değiştirdiğim çocuk, o ay 4 gün kusmuyor
1,925 likes, 77 comments - gozde.aral.ocak on May 8, 2018: "3 yıl önce: Canımdan kopan Can, gaz sancılarıyla geceyi ayakta geçirip, anasından emdiği sütü fışkırtarak anamdan emdiğim sütü 5 aydır burnumdan getiriyor. 1 saatte 4 kez üstünü değiştirdiğim çocuk, o ay 4 gün kusmuyor! Devlet başkanı...www.instagram.com
Simdi denk geldim kizlar. Ozellikle benim gibi yeni anne olan ve neyle karsilasacagini hala bilemeyip ne zaman diye soran annelere belki bir nebze goz yasi ve teselli olur
Ben oğlumu severken kocam yanımdaysa oğlumu sevip sevip babamızı ısırıyorum öpmek yetmiyor canımın içine koyasım geliyor. Şimdi bile dişim kamaştı
Bacimsu amaniiiiiinEk olarak Unortadox ,Emilly in Paris,Kalifat,Unbelievable,Alias Grace,Brigerton,Who killed Sara? Ve tabi ki the Crowne
Güzel diziler aklima gelince yazarim
Kiz naptin senHadi ya 7 kilo bebeme 12-18 ay aldımdaha gelmedi
Kocasiz olur mu yaKocamla 2 arkadaş gibiyiz doğru düzgün görmüyorum bile.Hatta hastalandı diye salonda yatıyor iyi olamadı bi türlü. Gün içinde çok konuşurduk o bile azaldı. Telefonda öğreniyorum ne var ne yok
Yani ilk gittiğimiz doktora güvensek boşu boşuna süt urunleri diyeti yapmış olacaktım. Bazı doktorların bu kadar vurdumduymaz olması gerçekten sinir bozucu. İnşallah kimse yaşamaz böyle bir sey.Hepinize iyi günler kızlar. Bebislerimiz de mutlu huzurlu olsun inşallah. Başımızdan geçen bı olayi anlatmak istiyorum. Geçenlerde bebenin kakasinda kirmizi kan görmüştüm 10gun oluyor. İlçedeki hastanedeki doktora götürdük poposuna kakasina bakmadan direk alerji olabilir 1 ay süt ürünleri tüketme dedi.Aylık kontrol için ASM ye gittiğimizde oradaki hemşire de bağırsaktan gelen bir kan olsa daha koyu renk olur bu sekilde açık kırmızı olmaz genelde dedi. İçim rahat etmedi başka bir doktora gittik bugün o da poposuna baktı çatlak var alerjik bişey değil dedi krem verdi vs. Başınıza böyle birşey gelirse diye yazmak istedim. Doktorun verdiği kremler dışında onerebileceginiz başka bir şey var mı? Ya da daha önce başından böyle bir şey geçen?
10 dk tutmuyor sevip veriyor. Çocuk çocuk diye tutturan kendisiSevgili esim bunlarin hepsini nerdeyse belki daha fazlasini izlerken bende ucundan baktım
Ozellikle izlemeyeni dovecek olanlra
Ben bi tanecik soyle en son sevdiginiz bi dizi istedim maşallah bacimsu
Uyurum ya ne Netflix i vaz caydim
Arkadasim hic biseybyemese su icse sakir şakır akıyor kisiden kisiye degisiyor iste benimde azalıyor
Esim tutamazsın diyor ama bi denemek istiyorum
Erkek gibi tutarim diyosun
Bencede tam oluyor
Bikac ay daha giyerler
Kiz bu benim iyice psikolojimi bozdu
Bi huzunlendim
Allah hayrini
Iki kere okudum
Bacimsu amaniiiiiin
Bende ne gezer o sabir
3 sipayla o vakit yok
Kiz naptin sen
Benimkide tombis amahic dusunmedim o aylari
E bebek filansa olur onun kaliplari cok kucuk oluyor
Kocasiz olur mu ya
Dort gozle bekliyirum aksam gelsin vereyim de isime bakayim
Onlara da verin sorumluluk
Yoksa hayat cekilmez oluyor
Büyüyorlar mı ne
Hhhahhaha kendim yazdım sandımsanırım cinselliğin ne demek oldugunu unuttum erken oldu ama olsun en son kavga etmıstım bana en son ne zaman nasılsın dedın dıye eve gelıyorm ekmek varmı ne yemek yaptın oğlum nasıl karşılıklı kahve ıcerdık konusurduk o işini anlatırdı bende öyle sohbet ederdık smdı cocuk osurdumu kaka yaptımı iyi uykum var yogunum
Uyumuyorsa çok sık emmek istiyor. Açlıkla ilgisi yok bence. Uykusu gelincede meme istiyor öyle kestiriyor, ne yapacağım bilmemGazi cikaramiyorum bi turlu çıkıyorda yetersiz o zamancisli bez gece taktigim sabaha asla dolmuyordu tek bezle gun geçirebilirdik kaka yapmasa vs. Bu sartlarda mama dedi doktor arttir yiyordu 2 saatte bir 90 ancak bayadir sadece 1 kere kabul ediyor 120 cc yi ya sabah ya aksam belli prensipleri var resmen hayir sagligi yerinde olsun da emsin isterim tabiki de hem keseme hem pskolojime hem bebegime en iyisi emmesi zaten ama sizinkilerde hala saat basi mi emiyor ?
Eltim ben emzirirdim 2 3 saat acikmazdi sutunun kalitesinde mi sorun var diyip duruyor
Pegagogla neler yaptınız bende çok dertliyim bu konuda 2 buçuk yaşında oğlum fenalardayız gitmek istiyorumSal cimlere yalasin biletabi cikarilir ben bugun aksam cikardim mecburiyetten tabi ama acaip soguktu 15 dk kadar yuruduk bide disarda oglani pedegog a goturdukte mecburen bende ciktim bebegede bakacak yoktu geldi bizimle ama cocugu lahana ettim resmen
Wala pedegog ile c.tesi 3. Seansa giricez. Oglum icin rutin cok bir sorunu oldugunu dusunmuyorum bir tek ofke krizini yonetmeyi calisacagiz dedi. Daha kesin bir tabi vs yok aslinda bize onerilerde bulundu... Bir adam resmi cizdirip isim koydurdu ve bu adam uzerinden konustular ismi mahmut baba anne ve anane ile beraber yasiyor kardesi yokPegagogla neler yaptınız bende çok dertliyim bu konuda 2 buçuk yaşında oğlum fenalardayız gitmek istiyorum
Bu dedeler neden böyle. Sırf komiklik olsun diye çocukları kızdıranlara çok sinir oluyorum.Wala pedegog ile c.tesi 3. Seansa giricez. Oglum icin rutin cok bir sorunu oldugunu dusunmuyorum bir tek ofke krizini yonetmeyi calisacagiz dedi. Daha kesin bir tabi vs yok aslinda bize onerilerde bulundu... Bir adam resmi cizdirip isim koydurdu ve bu adam uzerinden konustular ismi mahmut baba anne ve anane ile beraber yasiyor kardesi yokkardesini yok sayiyor diyor pedegog ama suan icin cok normal oldgunu yeni oldugu icin böyle oldugunu vs soyledi. Oglumun sorunu dedesi ile cikti dede cok sinirlendiriyor oyun adi altinda cok asiri rahatsiz oldugunu anlatmis vs
Cocugun bir pskolojisi oldugunu asla kabul etmiyorlar malesef hayir zaman eski zaman değil hersey degisti bebelerijln bile pskolojileri farkli yeminleBu dedeler neden böyle. Sırf komiklik olsun diye çocukları kızdıranlara çok sinir oluyorum.
Eşimin babası da öyle, bir hafta onlarda kaldık her yemekte bak hızlı olmazsan senin tabağını da yerim diyordu kızıma güya şaka yapıyor eve geldik kızım hala dedem yemez di mi benim tabağımı diyip durdu kaç gün unutamadı çocuk.
Ben boyattım bı sıkıntı olmadıHanımlar saçlarınızı boyattınız mı emzirirken?
Benim bebeğimin de kafası terliyor ben normal olduğunu düşünüyorum..Zıbın üstüne tek kat, altına da tek kat giydiriyorum bende. Kalbinde delik var ondan mı acaba
Ayy maşallahh saçlara bakınŞu an sırf koltuğu yalamak için dönmeye çalışıyor, oburluğundan başaracak dönmeyi
Eki Görüntüle 3037033
Benimki de böyle olmuştu.. İki dakika emip ağlıyordu ben de her iki dakikada bir kaldırıp gazını çıkarana kadar pıt pıt sırtına vuruyordum gazı en az iki kez çıkınca tekrar meme veriyordum ama bu emzirme şekli en az bir bir buçuk saat sürüyordu ona göre hazırlıklı ol canım..Yok olmadı 2 dakika emip ağlamaya başladı.
Karnından ses geliyor gurp diye işte o an ağlamaya başlıyor.
60 sayfa geriden geliyorumBurayi okumak luks demissinBlntkbra
Ben onu bile yapamıyorum
Kucuk bi operasyon gecirdim
Hafta sonu full misafir vardı
Yarinda arkadaslar gelicekmis
Ve oyle bir bogaz agrisiyla uyandimki
Bu 3. İptal de edemedim ayip olur diye
Gerci digerlerini ben iptal etmemistim ama
evde carsamba pazari modunda
Bana biraz enerji menerji gonderin
Düzelicez ınsallah bee Ne zaman abi mezara girincemi sjsjsjsj diye bi replik vardı
Hanımlar saçlarınızı boyattınız mı emzirirken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?