2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
1 ay önce verdim içti şimdi almadı ilginç gerçekten

Canım güzel anneler,

Cumamız mübarek, dualarımız kabul, kabul olan her duamıza sonsuz şükürler olsun inşallah!

Biz dün aniden karar verdik, bavulumuzu hazırladık, kayınvalidemlere geldik, bu hafta sonu burada olalım dedik. Sağ olsunlar çok hoş tutuyorlar.

Yine dışarı çıkamadığım için sağ olsun kocam gelirken takıcıya getirdi, 2 tane kıkırdak küpesi aldım, çok mutlu oldum, çıkarmıyorum kulağımdan. Çok istiyordum.

Neyse çok uzattım.

Hepimize kolay gelsin.

Bebecik gülümsemesi ve eş sevgisi dolu geceler/gündüzler/öğlenleri diliyorum.

Bebeğimin gaz sancısı bu gece pik yaptı ilk defa gece bu kadar sık uyandı 8 de uyudu akşam ilk bi 12 de uyandı emzirdim yatırdım 1 buçukta ağlayarak uyandı baya da gazını çıkardı uyudu sonra 2 buçukta yine karnını ovdum bacaklarını karnına ittim öyle de baya bi gaz çıkardı emzirdim uyudu 4te bi da 5te bi da derken sabah 7de tamamen açtı artık gözlerini daha da uyumadı azalacağı yerde artıyor bizde gaz.

Hayirli cumalar degisiklik iyi gelir insana...
Rahatsizliginizin en kisa surede son bulmasini diliyorum

Bizde de oyle iste cocuk arrik oggvv oggvv die aglio bazende ayyyy ayyyy yapio wallaahiii

Bugün rota aşımızı olduk. Ne kadar pahalı olmuş Menenjitleri soracağım doktorumuza. Kvde ye geldik yarım saat uyudu bıraktığım yerde büyük gelişme sallamazsam yatmazdı oyun halısında da takılmaya başladı

Al benden o kadar tuvaletını yapamıyor gene kulak cubuguyla devam o kadar uykusu varki yapamadıgı ıcın gece ful uyandı smdı yaptırdım bayıldı gazı mazı cıkmadan uyuya kaldı garibim çatlak desen hâla duruyor

Oyun halısı iyi gazda cıkarttırıyor yoruyorda ben yaptırmadım rotada menenjitte ne bilim ya

Abla senınde cuman mubarek olsun . Allah sizi nazarlardan korusun vallahi

Bazen de söylene söylene ağlıyo auvovovoauvovo falan değişik sesler çıkarıyo
101.günde de mi bitmedi bu gaz ne zaman bitecek
Hehhh hehhh aynenn agzida ucgen yapio dudaklari one cikario gozler kipkirmizi icim parcalanio oyle gorunce onu elimden geleni yapuyorum bizim azalmisti hani kolik aglamalari diordum ya baya hafiflemisti sanki yeniden basladi

Hehhh hehhh aynenn agzida ucgen yapio dudaklari one cikario gozler kipkirmizi icim parcalanio oyle gorunce onu elimden geleni yapuyorum bizim azalmisti hani kolik aglamalari diordum ya baya hafiflemisti sanki yeniden basladi
Orralama oturuncaya kadar devam dıyorlar ne zaman desteksiz oturmaya baslarsa o zaman biter tamamen dıyorlar kiraz çekirdekleri birde sıcak su torbası iyi geliyor

Şuna ne zaman bınmeye baslar ya herkes tavsiye edıyor bılemedım yürüteçe daha var çünkü

Eklentiler

• 8750BC77-547F-4F98-A528-208707EBA0A5.png
    144,7 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…