Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    14
Kızlar kalp kese görenler haftasıyla birlikte bana yazabilir mi etiket veya mesaj olarak. Listemize ekleyelim 🥰 ben de parayı uzatmayan kaldı mı diyen dolmuş şoförü gibiyim arada mazur görün 🤣 D destinaa88 @ebayraktar kızlar sizin beklenen doğum tarihlerinizi yazmamışız hadi ekleyelim🙂 @Seherykc benim de bebeğim doğduğunda araları 23 ay olacak. Biraz endise biraz korku bolca mutluluk yaşıyorum. Paylaşırız bu süreç içerisinde kaygılarımızı. Hepsini aşarız hiç merak etme. Ağlaya söyleye büyüteceğiz yeterki sağlıklı olsunlar. Bilgilerini yazsana listeye alalım seni de♥️🥰
Benim doktor söylemedi ya beklenen doğum tarihini, ultrason görüntüsünde yazardı normalde, baktım orda da yok. Çarşamba kendi doktoruma gidicem, ona sorarım artık, yazarım canım 🤗

Ya kızlar konuşuldu mu kaçırdım mi bilmiyorum ama akıntı durumlariniz nasil ?
Ben de akıntı yok denecek kadar az, progestan fitil den kaynaklı su gibi akıntı oluyor, bazen idrarımı yaptım sanıyorum.😆
Ay gercekten miii. Bu konuda cok yalniz hissediyordum kendimi kimse demedi burda da demek yalniz degilim. Otururken falan bir anda akıyor allah allah diyorum regl olamaz olmasin Allahım nolur hemen solugu wcde aliyorum. Wc gidebilecegim bir yerde degilsem gidene kadar kafamda kirk tane senaryo üretiyorum. Yakinda cildircam ☹

Fitil de akintiyi artirir aslinda normal bende kullaniyorum cidden hep islak camasirim😄 kac tane kullaniyorsun gunde ve ne icin verdi dr
Sabah akşam 2 şer adet , fitil, yine sabah akşam progestan dex iğne. Benim tüp bebek olduğu için verdi.gebeliğin 10. Haftasına kadar kullanıcam. Estrofem de var sabah 2 akşam 2 şeklinde.

Yaa ayni yerden yaralıyız desene... benimde ilk gebeligim 13 haftalikti kaybettigimde.. nasip degilmis dedik Allahımin bir bildigi vardır.. insallah simdi hamileligimiz sag salim geçer de evlatlarımızı saglikla kucagimiza alırız vakti zamani geldiginde 🙏🥲
Fetal dna bende yaptırmıştım nasip olursa bu bebegime de yaptircaz ondan korkma doktorlar oneriyorlar. Sormasi ayıp ama kac yaşındasın? Artik evlilikler gec oluyor anne baba olma yaslari cok cok ilerledi bence bunu cok fazla kafana takma
Canım benim inşallah ikimiz de ve bizim gibi olan tüm kızkardeşlerim için dua edeceğim Rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻35 yaşımdayım canım sen kaç yaşındasın

Benim doktor söylemedi ya beklenen doğum tarihini, ultrason görüntüsünde yazardı normalde, baktım orda da yok. Çarşamba kendi doktoruma gidicem, ona sorarım artık, yazarım canım 🤗
Canım herhangi bir uygulama kullanıyorsan son sat tarihine göre tahmini doğum tarihini yazıyor 😍

Hamileliğimi öğrenene kadar günde 10 tane kesin içerdim, öğrendiğim gün sigaraları attım evden bence bunun tek çözümü direkt ortadan kaldırmak ve kesmek diğer türlü insan yavaş yavaş falan bırakamıyor
Haklısınız yoksa bir fırsatta içeyim diyorum deniycem bakalm inşallah sizin gibi ben de bırakabilirim

Arkadaşlar merhaba,bulantılarınız ne alemde? Benim ilk defa istifra boyutuna geldi dün iki gündürde bulantıdan kafamı kaldıramıyorum.Bu kadar tahmin etmemiştim hiç
7. Haftadayım gece ayrı sabah ayrı sormayın hiç :( bazı annelerde hic yok buşantı neye gore acaba bılen var mı

Bende hala bariz bir ağrı yok çok nadir özellikle akşamları regl ağrısı gibi bir ağrı olabiliyor ama 3-4 günde bir. Bende şeyi sorucam mide bulantısı başladı mı, başladıysa ne zaman başladı kızlar, bende hiç bulantı da yok inşallah olmaz tabi ama hamileliğimi hissetmiyorum pek 😅
5+6 da basladı suan 7+5 im hala tam gaz devam

Benim de oluyor her gün bazen günde iki kez iç çamaşırı değiştiriyorum. Bazen şeffaf beyaz renkte oluyor bazen de açık sarı. Enfeksiyon mu acaba diye doktora soracağım idrar testi yapar belki.
Cnm benımde sarı. Dr a sordum sorun yok her şey yolunda dedi

Sizin göbek belli mi sanki benimki sol taraf bir şiş anlamdım hep b ötmek iki hafta dır
Ben zaten göbekli idim biraz cok fark edilmiyor 😅 ama siskinlik oluyor ayiptir soylemesi gaz durumlari da oluyor. Wcde rahat olmayinca haliyle siskinlik de oluyor.
7. Hafta regl olcakmış gibi ağrılar devam maalesef
Ya o bahsettigin agri bende de oluyor. Bir anda geliyor bir sure sürüyor ayiptir soylemesi vajina alt tarafinda fln da agri oluyor ayni zamanda. Sonra geciyor. Insan o an cok geriliyor ama 🙄🙄

Canım benim inşallah ikimiz de ve bizim gibi olan tüm kızkardeşlerim için dua edeceğim Rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻35 yaşımdayım canım sen kaç yaşındasın
Ay canimm amin amin aminnn🙏🙏🙏 Allahım insallah saglikla kolaylikla kucagimiza aldirsin uzuuun uzun ömürlü evlatlarimizi🙏 gercekten neler yasadik neler.. Allahim o gunleri unutturacak kadar sevindirsin bizi evlatlarimizi kucagimiza alinca 🙏
31 yasindayim canim ben. Yasin gayet normal hic cekinme. Benim arkadasm 35 de evlendi 36da dogurdu eşi kirkli yaslardaydi. Artik erken evlilik veya erken cocuk sahibi olma durumlari biraz unutuldu. Insanlar anca evleniyor. Ve cocuk sahibi olmak icin anca maddi manevi hazir oluyor. Birde hemen olmuyor zaten artik. Allahim saglikla kavustursun yavrularimiza.

Back
X