2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Olmaz mı 6 dedin mi içtima başlıyor

Hadi ya 7 kilo bebeme 12-18 ay aldım daha gelmedi
gelince söylersin bakalım ama büyük gibi sanki
Kocamla 2 arkadaş gibiyiz doğru düzgün görmüyorum bile. Hatta hastalandı diye salonda yatıyor iyi olamadı bi türlü. Gün içinde çok konuşurduk o bile azaldı. Telefonda öğreniyorum ne var ne yok
Bence bilerek iyileştö demiyodr

Kizlar uyku tulumu kullaniyo musunuz. Bi arkadasim bana vermisti polar battaniye gibi bisey onu kullandim bu zamana kadar ama artik kuculdu. Cok deli yatmaya basladi benimki yatagin icinde duz koyuyorm capraz buluyorm bi de yatak refluden dolayi egimli oldugu icin asagi dogru kayiyo. Onumuz de yaz. Kac tog uyky tulumu almak gerekir sizce. Tavsiye edeceginiz bisey var mi. 1 tog alsam dedm smdi icini kalin giydiririm yazin olmazsa tek kolsuz zibinla giydirirm?

Ya seninle hep aynı şeyleri yaşıyoruz sanki burcun falan ne merak ettim ben yay burcuyum kızım da yay olacaktı erken gelince akrep oldu :)) bnm kızda uykuyu seviyor aslında sevmiyor demek olmaz akşam 9 da yatar sabah gün aydinlaninca kalkar oğlumda gündüz uyumuyor asla çok şükür en azından gece uyuyor diye kendimi avutuyorum
Kocamla eskisi gibi değilim bi ben miyim acaba hiç sevesim gelmiyor
Aynı aynı cnm akşam cocuklar uyuyunca yanaşıyor ama bnde ne hal kalıyor ne istek tek yaptığım film izlemek çocuklar uyuyunca bana iyi gelen kendime ayirabildigim tek zaman bu birde eşimle uğraşmak istemiyorum

Bana da tavsiye bende almak istiyorum

Ben de yayım canım kızım da
Bizim de tam tersi kızım akrep olacaktı geç geldi yay oldu daha iyi oldu

Yazlık uyku tulumu diye ayrı satılır canım genelde 0,5 tog oluyolar ama yazın uyku tulumuna gerek yok bence ben hep örtüsüz yatırıyordum yazın

Hhhahhaha kendim yazdım sandım sanırım cinselliğin ne demek oldugunu unuttum erken oldu ama olsun en son kavga etmıstım bana en son ne zaman nasılsın dedın dıye eve gelıyorm ekmek varmı ne yemek yaptın oğlum nasıl karşılıklı kahve ıcerdık konusurduk o işini anlatırdı bende öyle sohbet ederdık smdı cocuk osurdumu kaka yaptımı iyi uykum var yogunum

Bizim de ortak mutluluğumuz bebeğin gazını çıkarması hele kakasını yaptığında birbirimize bakıp mutlu oluyoruz

Bir dönem öyle oluyor ya sonra düzeliyor ama

Bizim de ortak mutluluğumuz bebeğin gazını çıkarması hele kakasını yaptığında birbirimize bakıp mutlu oluyoruz
Aaa evde alkışlae eşliğinde bebegın altını değişiyoeruz shshshsj yaa gerçekten 2.ye ara vermeden yap dıyorlarya gaflete düşer diye diğer türlü 4 5 yıl sonra sanırım cocuk düşünmem yaşımda 29 smdı belım fıtıgım costu boynum agrıyor emzırmekten kambur yuruyorum 33yasında heralde nalları dıkerım ama bi kızım olsun cok istiyorum allahım sen aklıma mukayet ol

Kizlar selam biz meme reddi degil mama reddi yasiyoruz sutum cok az geliyor saat te bir emmek istiyor asiri huysuz hep aglak asiri gazli. Bitecegine cogaliyor sanki anlamadim gece is yapmayida biraktim evi bot goturuyor yatiyorum asagiya bu ay sadece gunde 1 kere 120 cc mama yiyor bakalim kilo alacak mi
Bizde isler karisik yani umarim sizler iyisinizdir operim gozlerinizden

Aaa evde alkışlae eşliğinde bebegın altını değişiyoeruz shshshsj yaa gerçekten 2.ye ara vermeden yap dıyorlarya gaflete düşer diye diğer türlü 4 5 yıl sonra sanırım cocuk düşünmem yaşımda 29 smdı belım fıtıgım costu boynum agrıyor emzırmekten kambur yuruyorum 33yasında heralde nalları dıkerım ama bi kızım olsun cok istiyorum allahım sen aklıma mukayet ol

Gazı olduğu için öyle yapıyordur. Yetiyordur herhalde .
Çişli bez takibi yapıyordunuz. Azaldığı için mama verdi doktorunuz. Hangi sayıyı az buldu. Bizimki de az yapmaya başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…