- 15 Mayıs 2022
- 1.060
- 1.023
- 63
- 30
- Konu Sahibi annabelica
- #2.381
Bende 5+3 oldum şuan inşallah başlamaz siz ilaç kullanıyor musunuz5+6 da basladı suan 7+5 im hala tam gaz devam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 5+3 oldum şuan inşallah başlamaz siz ilaç kullanıyor musunuz5+6 da basladı suan 7+5 im hala tam gaz devam
O hesaplama araçlarına göre 13 Aralık ama doktor Kasım sonu dedi. O yüzden kafam karıştı. Gerçi kendi doktorum sat’ı baz alıyor ve 13 Aralık diyecektir. Öyle yazdırayım en iyisiCanım herhangi bir uygulama kullanıyorsan son sat tarihine göre tahmini doğum tarihini yazıyor![]()
Evet sabahları yiyorum genelde ya da midem bulanınca. Canım çok farklı şeyler istiyor, yiyorum ama sonra ondan da pişman oluyorum. Kilo da aldımBenim pazartesi 6 olacak daha belki başlar benimde şuan erken olabilir.Tuzlu kraker çok iyi geliyor
Canım benim desteğin için çok teşekkür ederimAy canimm amin amin aminnnAllahım insallah saglikla kolaylikla kucagimiza aldirsin uzuuun uzun ömürlü evlatlarimizi
gercekten neler yasadik neler.. Allahim o gunleri unutturacak kadar sevindirsin bizi evlatlarimizi kucagimiza alinca
31 yasindayim canim ben. Yasin gayet normal hic cekinme. Benim arkadasm 35 de evlendi 36da dogurdu eşi kirkli yaslardaydi. Artik erken evlilik veya erken cocuk sahibi olma durumlari biraz unutuldu. Insanlar anca evleniyor. Ve cocuk sahibi olmak icin anca maddi manevi hazir oluyor. Birde hemen olmuyor zaten artik. Allahim saglikla kavustursun yavrularimiza.
Benimde 5. Haftanın sonuna doğru başladı bugün 4. Gün geceleri falan midem boş olduğunda kalkıyorum kötü oluyor sizde de oluyor mu? Artarak mı devam etti yoksa etkisi aynı mı 5. Hafta ile 7. Hafta arasında? Ben kusma derecesinde değilim fakat dediğiniz gibi tatlı hiçbişey canım istemiyor yediğim yemekten hiçbir şekilde zevk almıyorum aşırı keyifsizim5+6 da basladı suan 7+5 im hala tam gaz devam
evet gece br an dedim regl olcm ama şükür ki uzun sürmüyor7. Hafta regl olcakmış gibi ağrılar devam maalesef
Canım benimki de 6 haftadan sonra başladı önce minik minik oluyor Du bu olmsycgı anlamına gelmez ama umarım hiç yaşamazdın o his çok berbatBende hala bariz bir ağrı yok çok nadir özellikle akşamları regl ağrısı gibi bir ağrı olabiliyor ama 3-4 günde bir. Bende şeyi sorucam mide bulantısı başladı mı, başladıysa ne zaman başladı kızlar, bende hiç bulantı da yok inşallah olmaz tabi ama hamileliğimi hissetmiyorum pek![]()
Canım bu sabah hafif midem karıştı gibi oldu resmen çektim yaa bende hiç istemiyorum açıkçası mide bulantısı çok zorCanım benimki de 6 haftadan sonra başladı önce minik minik oluyor Du bu olmsycgı anlamına gelmez ama umarım hiç yaşamazdın o his çok berbat![]()
Teşekkür ederim söylediğin için, gerçekten yüksekmiş o paraya arabayı yükseltmek dürtüyor beniAzimliiii canım ataşehir acıbadem normal 95 sezeryan 130 civarı. Bunlar uzman doktor fiyatları prof fiyatları farklı. Bide temmuzda zam gelecekmiş
Evet ya bir de bazen gaz sancısı gibi de oluyor7. Hafta regl olcakmış gibi ağrılar devam maalesef
Kız o paralara arabayı yükseltmek bir kenara arabanın kapısını alamazsın sjsjsTeşekkür ederim söylediğin için, gerçekten yüksekmiş o paraya arabayı yükseltmek dürtüyor beni![]()
Bak tamda lafımın üstüne gelmiş sin evet şuanda tuzlu yemek biraz bastırır umarım hafif geçer benimkiler hafif gidiyor ama yinede iğreç bir durumCanım bu sabah hafif midem karıştı gibi oldu resmen çektim yaa bende hiç istemiyorum açıkçası mide bulantısı çok zorsalatalığı tuzlayıp yedim o çok iyi geldi
Evet benimde resmen vajınadan içime bıcak sokuyolar gibi olmustu afedersiniz. Cok korkmustum ama sanırım normal cnm bunlarBen zaten göbekli idim biraz cok fark edilmiyorama siskinlik oluyor ayiptir soylemesi gaz durumlari da oluyor. Wcde rahat olmayinca haliyle siskinlik de oluyor.
Ya o bahsettigin agri bende de oluyor. Bir anda geliyor bir sure sürüyor ayiptir soylemesi vajina alt tarafinda fln da agri oluyor ayni zamanda. Sonra geciyor. Insan o an cok geriliyor ama![]()
Hayır ben sadece tiroid için kullanıyorum maalesefBende 5+3 oldum şuan inşallah başlamaz siz ilaç kullanıyor musunuz
Benimde 5. Haftanın sonuna doğru başladı bugün 4. Gün geceleri falan midem boş olduğunda kalkıyorum kötü oluyor sizde de oluyor mu? Artarak mı devam etti yoksa etkisi aynı mı 5. Hafta ile 7. Hafta arasında? Ben kusma derecesinde değilim fakat dediğiniz gibi tatlı hiçbişey canım istemiyor yediğim yemekten hiçbir şekilde zevk almıyorum aşırı keyifsizim
Gaz da sancıısı da hep var cnm :)Evet ya bir de bazen gaz sancısı gibi de oluyor
Ben bir kere 5. Haftada yaşamıştım. Hapşurduğumda olmuştu ama çok kanama değil sadece sildikçe peçeteye geliyorduKızlar bişey sormak istiyorum 2 gündür sol burunda kanama var gebelikte normal yazıyor nette. Yasayan var mı
Benzer seyler yasiyoruz genelde hepimiz neyse ki bu güzel insani rahatlatıyor. Arada komple kasigimda ağrı oluyor sanki ciziliyor gibi bicaklaEvet benimde resmen vajınadan içime bıcak sokuyolar gibi olmustu afedersiniz. Cok korkmustum ama sanırım normal cnm bunlar