Kullanmaya devam ediyormusunuz yinede ben bugün doktorumu aradım sordum başka ilaç önerdi bakalım onu denicemİshal ,mide yanmasi oluyordu bende
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kullanmaya devam ediyormusunuz yinede ben bugün doktorumu aradım sordum başka ilaç önerdi bakalım onu denicemİshal ,mide yanmasi oluyordu bende
Olmalı ama asla bir şey anlaşılmıyor senin gibi net diğilaaaa , var mı 11. haftada ultrason görüntünüzzz
Ben nerdeyse 1 haftadır yaşıyorum namazı zor kılıyorumArkadaşlar grip olup antibiyotik kullanınca bir de üzerine idrar yolu enfeksiyonu olup antibiyotiklik oldum. İlk biriki gün karnım öyle sisti gerildi ki yatamadim uyuyamadım, enfeksiyon böyle bir etki yapar mı şaştım kaldım. Şimdi de sabah çok hafif ve rahat basliyorum güne ama akşam olunca giydiklerim bile rahatsız ediyor soyunuyorum
Karnım sabaha göre sis oluyor gaz mı anlam veremiyorum doktor da içimi rahatlatmıyor. Böyle bir şey yaşadınız mı?
Benim doktorum kızılayın sodasını iç dediBen nerdeyse 1 haftadır yaşıyorum namazı zor kılıyorum![]()
Yani sebebi gaz mı? Sabah ve gunicinde rahat olan eşofman akşam bu kadar rahatsız edemezBenim doktorum kızılayın sodasını iç dedi
Gaz ve magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyomuşYani sebebi gaz mı? Sabah ve gunicinde rahat olan eşofman akşam bu kadar rahatsız edemez
Çok sevindim sizin adınıza inşallah bizimkiler de sorunsuz geçerSağol canım evet iki erkek annesi olucam hep öyle istemiştim çok şükürBu arada oğluşum MaşAllah çok haraketliyti ama ben hiss etmiyordum doktor diyor öyle oluyor arada pıt pıt bile yetiyor korkma
![]()
İn şa Allah canımÇok sevindim sizin adınıza inşallah bizimkiler de sorunsuz geçerben şeyi merak ediyorum sizin bi kaç mesajınıza daha denk geldim neden 2 erkek annesi olmak istiyosunuz bi erkek bi kız istemez miydiniz özel bi sebebi var mı cidden merak ettim
![]()
Anladım canım Allah gönlüne göre vermiş o zaman sağlıkla kucağına almak da nasip olsunİn şa Allah canımTamam anlatayım o zaman
biz iki kız kardeşiz kardeşimin iki kızı var ve yeğenlerime kendi çocuğum gibi teyze gibi diğil elbiseler süsler tokalar çok fazla aldım kendi kızlarım gibi giyindirdim baktım hep kızlarım dedim belkide doydum bilemedim
sonra oğlum oldu ikincide oğlum istedim olsun çünkü annemin kız kardeşi yok 1 erkek kardeşi vardı hep bunu dedi keşki kız kardeşim olsaydı 3 çocuk yapmıcam diye kızımın tek kalmasını istemedim erkek çocuğu bunu söylemiyor ama kızlar genelde söylüyorlar ondan aslında kızımı düşündüğüm için istemedim ama kimseye demedim olursaydı eğer asla üzülmezdim vardır Allah'ın bir bildiği söylerdim..birde gerçekten kendimi kız annesi gibi görmüyorum tam bir erkek annesiyim bunu bana çok kişi söylüyor
![]()
Amin canımAnladım canım Allah gönlüne göre vermiş o zaman sağlıkla kucağına almak da nasip olsun![]()
Kesmiştim belirtilerin ondan mi kaynaklandigina karar vermek için, bugün tekrar başladim.bir sonraki kontrolüm 3 hafta sonra ,o zaman dicem doktora degistirir belki bilemiyorumKullanmaya devam ediyormusunuz yinede ben bugün doktorumu aradım sordum başka ilaç önerdi bakalım onu denicem
Sağol canım evet tek tek baktı o bakınca benimde içim daraldıDetaylı ultrasonun güzel geçmesine çok sevindim canım doktor nasıl baktı acaba ya tek tek organlara mı baktı
Bendede gaz var yaKızlar bu ara çok gaz problemi yaşıyorum ya bağırsaklarım halay çekiyor bide gurul gurul ses gazman gibi geziyorum![]()
Karışık desem ilk haftalarda tuzlu ekşi yiyordum şimdi karışıkKızlarr en çok ne yiyorsunuz eşkimi tatlımı ben felaket şekilde tuzlu eşki şeyler yiyorummm![]()
İlk haftalardan berli tuzlu eşki limon aynn diyorumki içimdeki çocuk eşkidi vallaKarışık desem ilk haftalarda tuzlu ekşi yiyordum şimdi karışık![]()