Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Kızlar ben böyle bi alışveriş listesi oluşturmuştum. Eksikler vardır illaki ama belki fikir olur😊

Eklentiler

• IMG_1458.webp
    IMG_1458.webp
    56,4 KB · Görüntüleme: 89
  • IMG_1459.webp
    IMG_1459.webp
    60,4 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG_1460.webp
    IMG_1460.webp
    54,1 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_1461.webp
    IMG_1461.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_1462.webp
    IMG_1462.webp
    47,2 KB · Görüntüleme: 82
Kızlar merhaba 16 hafta olup bebişi erkek olan var mı ya ben daha cinsiyet öğrenemedim 17+3 ama Bi kız Bi erkek öyle merakla bekliyoruz resmi koydum belki fikriniz olur sizin ultrasonlar nasıldı bu haftada
Kıza benziyor. Ne dediler acaba sonraki yazıları okuyamadım

Kızlar selammm😍 bebek arabası seçip alan var mı? Özellikle maxi cosi ya da cybexlerde beğendiğiniz büyük olmayan ufak araba bagajına da sığacak bebek arabası önerilerinize açığım

Yok canım ne olsun depremden dolayı anneme gittik iki gün orda kaldık istanbul dışında annem 2 gün uzak kalalım dedik.
Evim boyanıyor ustalar vardı bugün geldim ev bitti temizlik başlandı pazartesiye normale döneriz inşallah
Sen ve kızın iyi olun da gerisi hallolur canım 🥰
Biz seninle hfta olarak aynıyız ama sen ilk dozu geç mi olmuştun latteciğim. Ben neden bu grupta bi şeyleri ilk yaptıran oluyorum gibi hissediyorum kurban giib 😂😂😂😂

Kızlar selammm😍 bebek arabası seçip alan var mı? Özellikle maxi cosi ya da cybexlerde beğendiğiniz büyük olmayan ufak araba bagajına da sığacak bebek arabası önerilerinize açığım
Maxi cosi lara2 cabriofix veya prego smart fold bu 2 modelden birine karar veririm diye düşünüyorum. Tek elle katlanır ve hafif olsun istedim. Travel sistem istemiyordum ama anakucağı olan hafif modeller bunlar. Bakalım nasip

maxicosi laraydı galiba o bayağı küçük ve hafif diyebiliyorum. Ayrıca chicco nun seety çok hafif ve küçük. Ve bunların ikisinede puset takılabiliyor. Cybex maalesef bilmiyorum. Ama en küçük katlanırları bebek için uygunmudur acaba..

Sizde de oluyor mu benim hamilelikte hafıza güçsüzleşti. Unutkanlık vardı daha çok oldu. İnternette hamilelikte olabilir yazıyor 😐😐😐
😅Yemek yaptım corbasindan pilavina önümde duran çorbayı değil direk ana yemekleri tabaklamisim yemekten sonra fark ettim.. hatta geçende arabadan indim oğlumu arabada unuttum eşim kapiyi açınca aa unuttum ya ben onu oldum 🤣 evde yaktigim yemeklerin sayısı yok 😅eşim artık benimle dalga geçiyor su hamileliği sagsalim atlatalim yoksa yandık diye 🤣

Back
X