Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıza benziyor. Ne dediler acaba sonraki yazıları okuyamadımKızlar merhaba 16 hafta olup bebişi erkek olan var mı ya ben daha cinsiyet öğrenemedim 17+3 ama Bi kız Bi erkek öyle merakla bekliyoruz resmi koydum belki fikriniz olur sizin ultrasonlar nasıldı bu haftada
Çok şükür2. Tetonoz dozu da hayırlı olsun
Geriye genel kan-idrar tahlileri,nst'ler kaldı çok şğkğr bugüne kadar getirene![]()
Nirdesin sennn dedim bi şey mi oldu Allah korusunÇok şükürbenimkide 14 mayıs ta 2. Doz
Yok canım ne olsun depremden dolayı anneme gittik iki gün orda kaldık istanbul dışında annem 2 gün uzak kalalım dedik.Nirdesin sennn dedim bi şey mi oldu Allah korusun![]()
Sen ve kızın iyi olun da gerisi hallolur canımYok canım ne olsun depremden dolayı anneme gittik iki gün orda kaldık istanbul dışında annem 2 gün uzak kalalım dedik.
Evim boyanıyor ustalar vardı bugün geldim ev bitti temizlik başlandı pazartesiye normale döneriz inşallah
Ben Joell marka almıştım teee 2 ay olmak üzereKızlar selammmbebek arabası seçip alan var mı? Özellikle maxi cosi ya da cybexlerde beğendiğiniz büyük olmayan ufak araba bagajına da sığacak bebek arabası önerilerinize açığım
Evet canım geç oldum heralde burda konuşmuştuk aslında yaSen ve kızın iyi olun da gerisi hallolur canım
Biz seninle hfta olarak aynıyız ama sen ilk dozu geç mi olmuştun latteciğim. Ben neden bu grupta bi şeyleri ilk yaptıran oluyorum gibi hissediyorum kurban giib![]()
Maxi cosi lara2 cabriofix veya prego smart fold bu 2 modelden birine karar veririm diye düşünüyorum. Tek elle katlanır ve hafif olsun istedim. Travel sistem istemiyordum ama anakucağı olan hafif modeller bunlar. Bakalım nasipKızlar selammmbebek arabası seçip alan var mı? Özellikle maxi cosi ya da cybexlerde beğendiğiniz büyük olmayan ufak araba bagajına da sığacak bebek arabası önerilerinize açığım
Benim de doktorum tek doz yeter dedi ilk hamileliğim hemşire 2.gel demişti ama doktor tek doz dediği için gitmem artık aşı içinKızlar merhaba umarım herkes iyidir, rabbim beterinden korusun
2 .tetanoz olan var mı kaçıncı haftada oluyor acaba?
Doktorun öyle dediyse tabi yaptırma yeterlidir canımBenim de doktorum tek doz yeter dedi ilk hamileliğim hemşire 2.gel demişti ama doktor tek doz dediği için gitmem artık aşı için
Sizde de oluyor mu benim hamilelikte hafıza güçsüzleşti. Unutkanlık vardı daha çok oldu. İnternette hamilelikte olabilir yazıyorEvet canım geç oldum heralde burda konuşmuştuk aslında ya![]()
Kızlar selammmbebek arabası seçip alan var mı? Özellikle maxi cosi ya da cybexlerde beğendiğiniz büyük olmayan ufak araba bagajına da sığacak bebek arabası önerilerinize açığım
Benim doktorumda tek doz yeteli dedi daha yeni sordum yine emin olmak içinBenim de doktorum tek doz yeter dedi ilk hamileliğim hemşire 2.gel demişti ama doktor tek doz dediği için gitmem artık aşı için
Sizde de oluyor mu benim hamilelikte hafıza güçsüzleşti. Unutkanlık vardı daha çok oldu. İnternette hamilelikte olabilir yazıyor![]()
Ooo hemde nasıl bildiğim herseyi unuttum. Geçen soda açıyorum birini bardağa birini lavaboya döktümSizde de oluyor mu benim hamilelikte hafıza güçsüzleşti. Unutkanlık vardı daha çok oldu. İnternette hamilelikte olabilir yazıyor![]()
Benim IQ her gün daha da düşüyor gibi hissediyorumSizde de oluyor mu benim hamilelikte hafıza güçsüzleşti. Unutkanlık vardı daha çok oldu. İnternette hamilelikte olabilir yazıyor![]()