Evet yeni başladı tutup kendine çekiyo. Sen o maymunun güncel fiyatına bak 250 tl olmuş dersin nedirMaşallah tutuyo mu?
Bizim de var o maymundan
Ben dün bebemi kocama bıraktım buzluktan süt verdim, ocakta sağdığım kolostrum sarı süt. Bebem çok zorlanmış içerken biberon emzik tutuyo neden içmedi acaba. Geldim 4 saat falan sonra memeyi aldı o sütü almadı
Ben eskiden her satiri okurdum60 sayfa geriden geliyorum2 bebeylw ev işi yemek derken nasıl gece oluyo bilmiyorum.. Birini bırakıp birini alıyorum...emzirirken sadece oturabiliyorum bende işte bugün biraz biras okutayım dedim ne zamandir hiç bakamıyordum
Kaca almistinizEvet yeni başladı tutup kendine çekiyo. Sen o maymunun güncel fiyatına bak 250 tl olmuş dersin nedir
Gazi cikaramiyorum bi turlu çıkıyorda yetersiz o zamancisli bez gece taktigim sabaha asla dolmuyordu tek bezle gun geçirebilirdik kaka yapmasa vs. Bu sartlarda mama dedi doktor arttir yiyordu 2 saatte bir 90 ancak bayadir sadece 1 kere kabul ediyor 120 cc yi ya sabah ya aksam belli prensipleri var resmen hayir sagligi yerinde olsun da emsin isterim tabiki de hem keseme hem pskolojime hem bebegime en iyisi emmesi zaten ama sizinkilerde hala saat basi mi emiyor ?
Eltim ben emzirirdim 2 3 saat acikmazdi sutunun kalitesinde mi sorun var diyip duruyor
O gaz sesi.. Gazi çıkmadan emmek istemes benimkide acayip ağlardı.. Bide inatçı gasi oluyo bazen omuzda gezdir midesini omzuna daya bebeği iyice yukarı çıkar yani.. Kucağında asagids tutma o şekilde çıkar gazıYok olmadı 2 dakika emip ağlamaya başladı.
Karnından ses geliyor gurp diye işte o an ağlamaya başlıyor.
Sutum benim de tazyikliBenimki gazdan ememiyor. Tazyik gaz yapıyor sütü ememiyor. Memede 1-2 dk ancak kalıyor ne içiyorsa artık
Oyyyy seninnn totonaaaaŞu an sırf koltuğu yalamak için dönmeye çalışıyor, oburluğundan başaracak dönmeyi
Eki Görüntüle 3037033
Bi kere benimde basima geldi gunduzdu allahtan gidip gelip hep bakarim... Sindi koltuk altina dogru sikistiriyorum yorgani cekistiremiyor suan ama onuda becermek uzere eline denk gelirse allah tuttummu yuzunde herseyGece basıma gelen olay normalde cogugun kollarını asla kapatmam battanıyeyle cıkarırım dısarı dun uyku semesınde ben örttm sabah üğğ dıye ses gelıyor cocuk terden ölüyor kafasına kdr battanıye gelmıs kıpkırmızı olmus Allah korusun ya kıpkırmızı olmus ödüm koptu neyse bakım bu kundaklamayı denıcem yavas yavas o zaman daha güzel uyuyorlarmıs uyku tulumu varda benımkı ellerı kolları savurmayı sevıyor dıye hıc kundak yapmadm doğdugunda bıle yapmadm denicem basarılı olurum ınsallah
Kubraaaa eriuorsun bacımsuBi kere benimde basima geldi gunduzdu allahtan gidip gelip hep bakarim... Sindi koltuk altina dogru sikistiriyorum yorgani cekistiremiyor suan ama onuda becermek uzere eline denk gelirse allah tuttummu yuzunde hersey
Benimki de erken acıkıyor canım demek az emiyor o yüzden acıkıyor.. Benimki bazen saat başı bazen 2 saat bazen de 3 ama 3saati hiç geçmedi.. Hatta 3saat çok nadir duruyor da diyebilirim..Gazi cikaramiyorum bi turlu çıkıyorda yetersiz o zamancisli bez gece taktigim sabaha asla dolmuyordu tek bezle gun geçirebilirdik kaka yapmasa vs. Bu sartlarda mama dedi doktor arttir yiyordu 2 saatte bir 90 ancak bayadir sadece 1 kere kabul ediyor 120 cc yi ya sabah ya aksam belli prensipleri var resmen hayir sagligi yerinde olsun da emsin isterim tabiki de hem keseme hem pskolojime hem bebegime en iyisi emmesi zaten ama sizinkilerde hala saat basi mi emiyor ?
Eltim ben emzirirdim 2 3 saat acikmazdi sutunun kalitesinde mi sorun var diyip duruyor
Çok zaman geçti 50 falandırKaca almistinizofff beyaz esyam bozuldu
Saka gibi fiyatlar
Mecbur aldık
1 h dir needeyse yani camis gibi yiyorum kesin 3 kilo almisimdir bi onceki hafta guncellemeyi unutmusumda ondan goze batmistir bi anda 80 ,Kubraaaa eriuorsun bacımsu
Ne ara 80 oldun
Olmuştur her şey ateş pahası 40 liraya mı ne almıştık biz. Kullandığımız oyun halısı bile bin lira olmuş şu an bu nedir ya huEvet yeni başladı tutup kendine çekiyo. Sen o maymunun güncel fiyatına bak 250 tl olmuş dersin nedir
Kandan baktırmadık canım ama görüntüde geçti gibi. Doktordan sonra yazar mısın ne diyecek?Ayy maşallahh saçlara bakınBenim oğluşumun arka tarafı keltoşlaştı Bu arada tulperde senin oğlunun sarılığı tamamen geçti mi? Benimkinin hala devam ediyor.. Yarın araştırma hastanesinden randevu aldım.. Oradaki doktorun da bir yorumunu dinlemek istiyorum..
Ben de bi gün dişçiye gitmiştim benimki de içmemiş buzluktan çözdürülen sütü. Ama benimki biberon bilmiyo ondan içmedi sanırım bi de tadı farklı geliyo bence bebeler ayırt edebiliyo artık. Bi da ya kaşıkla vericez bakalım yazık olacak buzlukta kolostrumlar var benim de içsin istiyorum.Ben dün bebemi kocama bıraktım buzluktan süt verdim, ocakta sağdığım kolostrum sarı süt. Bebem çok zorlanmış içerken biberon emzik tutuyo neden içmedi acaba. Geldim 4 saat falan sonra memeyi aldı o sütü almadı
Benimki de bu 2 haftadır öyle. Bu hafta iyice coştuBenimki gazdan ememiyor. Tazyik gaz yapıyor sütü ememiyor. Memede 1-2 dk ancak kalıyor ne içiyorsa artık
Ben de bi gün dişçiye gitmiştim benimki de içmemiş buzluktan çözdürülen sütü. Ama benimki biberon bilmiyo ondan içmedi sanırım bi de tadı farklı geliyo bence bebeler ayırt edebiliyo artık. Bi da ya kaşıkla vericez bakalım yazık olacak buzlukta kolostrumlar var benim de içsin istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?